egunel avatar resmimi değiştirecem unuttum nasıl değiştirliyodu
özelden yazdım sana bildirimlerine baaaakkkkkkkkkk
hahahaallah senı ne yapmasın emı evet hemen baslıyorlar koca karı ılaclarına ama kacma cnm benım 1-2-3 derken yakalancan yaaaa yazık sana :)
kimseye soyleyememk cok zor cnm malesef kımse bılmeısn ıstıyorsun benımde oyle esımın aılesı anne ve babası bılıyo sadece kend aıleme soyleyemedım cunku bırde bır arkadasım yaptırcaz dıye ama ben bukadar stres uzuntu cekerken kocama deert yanıyom oda bana bazen konusmuyruz bıle uzuluyo
soylemeseymıs keske cnm ama ıs ısten gecmıs artıkkkk kocanı neden oyle tanımlıyorsun sen bakım
huuuu nassınız canlarım
benim ki 11 gün gecikti canım...adet olalı 4 gün oluyo bende yeni yaşadım böle bi durumu...slm kızlar nasılsınız?aralık 4 de negatıf tup bebek ıslemımız oldu.8 aralıkta adet oldum bu ay halen adet olmadım,sızınkıler tup bebekten sonra kac gun aksadI?
slm kızlar nasılsınız?aralık 4 de negatıf tup bebek ıslemımız oldu.8 aralıkta adet oldum bu ay halen adet olmadım,sızınkıler tup bebekten sonra kac gun aksadI?
2 gündür küsüm de kendisine ondannn...
haha :)) en yakın zamanda barısmanız dılegıyle cnmmm kusmeyın 3 gunluk unyada degmez yaaaa
hly iyiyiz cnm sen nasılsınnnn
canıımmm ne demek hatırladınızmı unutmadıkkiiii...benim kardeşimde sıvı değil kan birikmesi olmuştu 6 ay boyunca ped le dolaştı kanaması oluyordu yavaş yavaş attı kanamasını ve bitti...sıvı birikmesi nasıl oluyor bilmiyorummm...tabii kardeşim gebelikte bunu yaşadı...normal zamanda değill
Egünal'cım ben bekleyemedim. 2. adetimle tekrar tedaviye başladım. Bu sefer Acıbadem'e gidiyorum.. İğnelere devam.. Haftaya toplama transfer olması gerekiyor fakat rahimde sıvı birikmesi yani hidroplenks varken transfer yapılmaz. Yapılsa da tutmaz..
canıııııımmmm...biz iyiyiz kıdemli hamilemizzz siz uşağınla nasılsınız bakıyımmm..
hly iyiyiz cnm sen nasılsınnnn
egunal ben bıraz daha bekleyım o zaman kız 11 gunde bayaaa uzamıs.Buarada kızlr olumsuz tup bebekten sonra suan neler yapıyorsunuz bızımkı sperm morfolojı problemımız var,ıstanbuldayım,esımı ankarada dr.kaan aydos ta tedavı ıcın ıkna ettım test verdık sonuc ıcın beklıyoruzSperm sayımız 15-20 mılyon arasında gıdıp gelıyor.Morfolojı %0-1 arası.Kaan bey tup bebek ıcın acele etmeyın sızın normal yolla da olma sansınız yuksek bıraz sabredın test sonuclarınıza gore tedavınızı baslatalım 3-4 ay normal yoldan deneyelım olmazsa tup bebek onerıyorum sıze dedı,beklıyoruz oyle.sız neler yapıyorsunuz?ne dusunuyoruz suan?eslerınıze neler uyguluyorsunuz?
bnde iiyim canlarım nolsunn accık nezle halim devam ediyor..onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür
bu arada 41 tane hamile hanımlara 41 kere MAŞALLAH
olayını çok sevdim.. Allah ım arttırsın inşallah hamile olmayan kalmasın topiğimizde
egunal ben bıraz daha bekleyım o zaman kız 11 gunde bayaaa uzamıs.Buarada kızlr olumsuz tup bebekten sonra suan neler yapıyorsunuz bızımkı sperm morfolojı problemımız var,ıstanbuldayım,esımı ankarada dr.kaan aydos ta tedavı ıcın ıkna ettım test verdık sonuc ıcın beklıyoruzSperm sayımız 15-20 mılyon arasında gıdıp gelıyor.Morfolojı %0-1 arası.Kaan bey tup bebek ıcın acele etmeyın sızın normal yolla da olma sansınız yuksek bıraz sabredın test sonuclarınıza gore tedavınızı baslatalım 3-4 ay normal yoldan deneyelım olmazsa tup bebek onerıyorum sıze dedı,beklıyoruz oyle.sız neler yapıyorsunuz?ne dusunuyoruz suan?eslerınıze neler uyguluyorsunuz?
egunalcım şimdi okudum yazınıııı:))))))
cnm ne desen haklısın evet çok uzun zamandır uğrayamıyorum ama bu topik inanılmaz ilerliyor daha doğrusu sürekli yeni birileri ekleniyor herkesin derdi büyük hani bende böle hamileyken girmek istemedimm,herkes hamile kalmaya çalışırken ne bilim işte anla beni yaniii....
tedavideki arkadaslara sabırlar diyorum inanmak çok önemli yılmak yok yola devam takiii pozitifi görene kadar...
bu arada az önce okudum kim sormuş anlayamadım ama bendede hidrosalpenk vardı ve benm tüpüm alındı çünkü sonuç pozi olsa bile embriyo o sıvının içinden kayıp düşüyor o yüzden o problemi çözmeden tüp bebeğe başlamayın derim ben...
AMİİİNNNN canıımmm inşallahhh...topiğimizi aktif tutmaya çalışıyorummm...şubat tedavileri bile var listemizdeee...aslında biz kasım aralık topiğiydikkk...durmak yokkk bütün kızları doğurtmaya karar verdimmm...
canım bizede normal yolla yapabilirsiniz dediler. tabi öncesinde eşim varikosel ameliyatı oldu o sayede biraz yükseldi. ameliyattan bi süre sonra eşime keçi boynuzu kürü, arı sütü polen karışımı. incir, proxeed diye bi toz dr. önermişti, yine dr önerisi vitaminler ve daha bisürü ıvır zıvır.. falan.. falan.. annıyacağın ne bulduysam yedirdim adama ama normal yolla beceremedik biz:)) ama bütün bu yedikleri sperm sayısını ve kalitesini azda olsa arttırdığı için tüp bebekte işimizi kolaylaştırdı. sanada bol şans dilerim..
vallahiii hiç gözüm arkada değil canımmm benimm sen varsın yaaa ohh diyorum maşallah topiik aldı başını gidiyor ne güzell
bu arada eğer buluşmanızı istanbulda yaparda bana haber vermezsenizzz sizi naparımm bilio musunuzzzzzzzzzzzz
burda buluşursanız bnde gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?