2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız?aralık 4 de negatıf tup bebek ıslemımız oldu.8 aralıkta adet oldum bu ay halen adet olmadım,sızınkıler tup bebekten sonra kac gun aksadI?

2 gündür küsüm de kendisine ondannn...

huuuu nassınız canlarım

canıııııımmmm...biz iyiyiz kıdemli hamilemizzz siz uşağınla nasılsınız bakıyımmm..

slm kızlar nasılsınız?aralık 4 de negatıf tup bebek ıslemımız oldu.8 aralıkta adet oldum bu ay halen adet olmadım,sızınkıler tup bebekten sonra kac gun aksadI?
benim ki 11 gün gecikti canım...adet olalı 4 gün oluyo bende yeni yaşadım böle bi durumu...

merhaba cnm bende 7 aralıkta negatıf aldım ve adet olmustum zaten test gunumle adet gunum aynıydı ve sımdı 8 de olmam gerekıyordu bugun 10 u 2 gun gectı ama gecebılıyor tupten sonra dun ıst. tup bebkte fılız hanıma sordum ve gecıkme olur mıktarıda degsir dıye cvp yazmıs 1 hafta olamzsa doktora gıdın dıyor.

Son düzenleme:

Egünal'cım ben bekleyemedim. 2. adetimle tekrar tedaviye başladım. Bu sefer Acıbadem'e gidiyorum.. İğnelere devam.. Haftaya toplama transfer olması gerekiyor fakat rahimde sıvı birikmesi yani hidroplenks varken transfer yapılmaz. Yapılsa da tutmaz..

egunal ben bıraz daha bekleyım o zaman kız 11 gunde bayaaa uzamıs.Buarada kızlr olumsuz tup bebekten sonra suan neler yapıyorsunuz bızımkı sperm morfolojı problemımız var,ıstanbuldayım,esımı ankarada dr.kaan aydos ta tedavı ıcın ıkna ettım test verdık sonuc ıcın beklıyoruzSperm sayımız 15-20 mılyon arasında gıdıp gelıyor.Morfolojı %0-1 arası.Kaan bey tup bebek ıcın acele etmeyın sızın normal yolla da olma sansınız yuksek bıraz sabredın test sonuclarınıza gore tedavınızı baslatalım 3-4 ay normal yoldan deneyelım olmazsa tup bebek onerıyorum sıze dedı,beklıyoruz oyle.sız neler yapıyorsunuz?ne dusunuyoruz suan?eslerınıze neler uyguluyorsunuz?

demek başladın iyi yapmışsın canımm rezerv sorunu olunca doktorlarda çok bekletmiyo zaten...sıvı birikmesine bişey demedimi doktorun bi çaresine bakamıyorlarmı...az kalmış opuya da bu durumu bi araştırayım işine yarar bişey bulursam özelden yazarım sana...

canıııııımmmm...biz iyiyiz kıdemli hamilemizzz siz uşağınla nasılsınız bakıyımmm..

hly iyiyiz cnm sen nasılsınnnn

bnde iiyim canlarım nolsunn accık nezle halim devam ediyor..onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür

bu arada 41 tane hamile hanımlara 41 kere MAŞALLAH
olayını çok sevdim.. Allah ım arttırsın inşallah hamile olmayan kalmasın topiğimizde

Son düzenleme:

valla cicim bende senden 4 gün önce negatifi görmüştüm 30 kasımda 7 ocaktada regl oldummm...acaba kendiliğinden hamile kalmış olabilirmiyim diye ama negatifi bir ay sonra bi daha gördümm...sonrada adet oldum zaten...bizim sebepsiz infertilite diye geçiyo kendiliğinden olmasını bekleye bekleye 6 yıl geçtii..iki tüp bebek arası 3 ay olsun diyorlar şubatta bi sorun çıkmazsa 2 . denememi yapcam...bu arada merkezimide değiştiriyorum ...

egunalcım şimdi okudum yazınıııı:))))))

cnm ne desen haklısın evet çok uzun zamandır uğrayamıyorum ama bu topik inanılmaz ilerliyor daha doğrusu sürekli yeni birileri ekleniyor herkesin derdi büyük hani bende böle hamileyken girmek istemedimm,herkes hamile kalmaya çalışırken ne bilim işte anla beni yaniii....

tedavideki arkadaslara sabırlar diyorum inanmak çok önemli yılmak yok yola devam takiii pozitifi görene kadar...
bu arada az önce okudum kim sormuş anlayamadım ama bendede hidrosalpenk vardı ve benm tüpüm alındı çünkü sonuç pozi olsa bile embriyo o sıvının içinden kayıp düşüyor o yüzden o problemi çözmeden tüp bebeğe başlamayın derim ben...

AMİİİNNNN canıımmm inşallahhh...topiğimizi aktif tutmaya çalışıyorummm...şubat tedavileri bile var listemizdeee...aslında biz kasım aralık topiğiydikkk...durmak yokkk bütün kızları doğurtmaya karar verdimmm...

canım bizede normal yolla yapabilirsiniz dediler. tabi öncesinde eşim varikosel ameliyatı oldu o sayede biraz yükseldi. ameliyattan bi süre sonra eşime keçi boynuzu kürü, arı sütü polen karışımı. incir, proxeed diye bi toz dr. önermişti, yine dr önerisi vitaminler ve daha bisürü ıvır zıvır.. falan.. falan.. annıyacağın ne bulduysam yedirdim adama ama normal yolla beceremedik biz:)) ama bütün bu yedikleri sperm sayısını ve kalitesini azda olsa arttırdığı için tüp bebekte işimizi kolaylaştırdı. sanada bol şans dilerim..

Hayırlısı olsun tatlım yaa.Ben de ıkıncıyı 11 ay aradan sonra yaptırmıstım.Ikısınıde umut tup bebekte yaptırmıstım,doktorum ulun beydı.Ucuncuyu bende orda yaptırmak ıstemıyorum artık ve ne zaman yaptıracagımı da hıc kestıremıyorum esım bı tedavıye baslasın bakalım kafadan bır 5 ay beklerım dıye dusunuyorum.Yanı hazıran temmuz a kadar normal yoldan basaramazsak temmuz aetıyle baslayabılırım 3. tupe.Ama bende artık aynı merkezde yaptırmak ıstemıyorum.sen 2. ıcın nereyı dusunuyorsun?

ay evet bende senin açtığın konuyu dün akşam gördümmm çoook duygulandııımmm...tamam zaman zaman paylaşıyorduk ama bu kadar detaylı bilmiyordummm...şimdi hamilesin çok şükür...o günler sadece yazılarda kalsın unutulup gitsin inşallahhh...niye topiğe takılmadığını anlıyorum ama arada gel bariii...lale247 arkadaşımızın bu sorunu var..bir görüş lütfen yardımcı ol...çoookkk öpüyorum seni ve meleğini rabbim korusun sizi

vallahiii hiç gözüm arkada değil canımmm benimm sen varsın yaaa ohh diyorum maşallah topiik aldı başını gidiyor ne güzell

bu arada eğer buluşmanızı istanbulda yaparda bana haber vermezsenizzz sizi naparımm bilio musunuzzzzzzzzzzzz

burda buluşursanız bnde gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tsk ederım tatlım yaa rabbım yardımcımız olsun hepımızın

bi kere ennnnn önce sana söz vermiştimmm...tabiki haberin olur kuzum...toplantıda ben olurum da organizasyon eksik olurmuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…