bi kere ennnnn önce sana söz vermiştimmm...tabiki haberin olur kuzum...toplantıda ben olurum da organizasyon eksik olurmuuuu
heh iyiii beni unutursanız varyaaaaaaaaaaaaa hepiniziii tek tek tekkkkkkkkkkkkkkk rencide ederim ona göre
hiiiii demek rencide etcen ha...sen bizim onur konumuz olcan bi kere koca göbüşünleee...son halini göstersene banaaaa...hani bi kez göstermiştin yaaa işte öleee
Fazla konusamadım yoğundu dr. sıvıyı boşalturız dedi ama nasıl boşaltacka transfer rafa mı kalkacka bilmiyorumdemek başladın iyi yapmışsın canımm rezerv sorunu olunca doktorlarda çok bekletmiyo zaten...sıvı birikmesine bişey demedimi doktorun bi çaresine bakamıyorlarmı...az kalmış opuya da bu durumu bi araştırayım işine yarar bişey bulursam özelden yazarım sana...
egunalcım şimdi okudum yazınıııı:))))))
cnm ne desen haklısın evet çok uzun zamandır uğrayamıyorum ama bu topik inanılmaz ilerliyor daha doğrusu sürekli yeni birileri ekleniyor herkesin derdi büyük hani bende böle hamileyken girmek istemedimm,herkes hamile kalmaya çalışırken ne bilim işte anla beni yaniii....
tedavideki arkadaslara sabırlar diyorum inanmak çok önemli yılmak yok yola devam takiii pozitifi görene kadar...
bu arada az önce okudum kim sormuş anlayamadım ama bendede hidrosalpenk vardı ve benm tüpüm alındı çünkü sonuç pozi olsa bile embriyo o sıvının içinden kayıp düşüyor o yüzden o problemi çözmeden tüp bebeğe başlamayın derim ben...
yok kuzumm kıyamma sizee ama bişi yapmadan da durmam hani son halimi gösterteyim ama önce çekmem gerek yarın ekleyeyimmi süslenip püslenip tamam mı
ay beceremedim sinir oldum...
taammm yarın göstertirsin göbüşünü...istanbula gelince öncee MİLLSTONE ciğimle özelll bi görüşmem olacak sonra hepinizi toplayacam inşallahhhh
bize mesaj yazdığın sayfayı aç ve en aşağıda yetkileriniz diye bir başlık var...orada nelere yetkin var görebilirsin...mesela gülümsemeler açık ya da kapalı yazar sende ne yazıyo bi bakıver
yesinlerr millstonecuğunu iyi bakalımm önce onla görüş sonra bizi al kanatlarının altına ne zaman düşünüyosunuz :44:
gülümsemeler açık yazıyo ama sarı kafalar çıkmıyo
gülümsemeler açık yazıyo ama sarı kafalar çıkmıyo
sen su sekıller mı cıksın İStıyorsun ?:18::18:
evet...evet...evet....
Cnm bn bu sabh codu ictim ackarnina o zamn oldu bulanti saglikla kucagimiza alslim insallhhımm saol canım,amin inşallahh ,bebişler sağlıklı olsunda yeter bizlere,zaman çabuk geçiyor aslında 11.hafta biticek nerdeyse,bulantı ve kusmalarım devam ,sende varmı bulantı falan
cnm suanda da kardialogtyim ekg cekildi hslen dr bekliyrm az kaldi birazdn hastaneyi yikicsm baslarina guya ozel ssk dn farki yok 1 ten fazla brkliyrm aral gonderdi hemnnekg cektir dedi benm sprun dgil dayanirim ama bebegime birsey olmsndn korkuyrm sen nasilsin cnmcanım nasıl oldun?merak ettim seni...
cnm yaa yok haln hadtanedyimgünaydın kızlarrr nasılsınız testcılerden haber varmı sabah oyle bı okudumdu sayfayı ama yazamadımımmmm
karasu nasılsın cnmmm atlattınmı atagı
kanal d yı ızleyenelr sonra kısa ozet gecıp calısanlaraad anlatın olmazmı :)
hayır canım,sabah eşimin yüzünden vazgeçtim.test günümü bekliyorum
vallahiii hiç gözüm arkada değil canımmm benimm sen varsın yaaa ohh diyorum maşallah topiik aldı başını gidiyor ne güzell
bu arada eğer buluşmanızı istanbulda yaparda bana haber vermezsenizzz sizi naparımm bilio musunuzzzzzzzzzzzz
burda buluşursanız bnde gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?