2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....
niye haber vermiyosun bizeeeeeeee.............
aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı ama...

heh iyiii beni unutursanız varyaaaaaaaaaaaaa hepiniziii tek tek tekkkkkkkkkkkkkkk rencide ederim ona göre

hiiiii demek rencide etcen ha...sen bizim onur konumuz olcan bi kere koca göbüşünleee...son halini göstersene banaaaa...hani bi kez göstermiştin yaaa işte öleee

canım sana durumunla ilgili özelden yazdım bildirimlerine bakarmısın:109:

hiiiii demek rencide etcen ha...sen bizim onur konumuz olcan bi kere koca göbüşünleee...son halini göstersene banaaaa...hani bi kez göstermiştin yaaa işte öleee

yok kuzumm kıyamma sizee ama bişi yapmadan da durmam hani son halimi gösterteyim ama önce çekmem gerek yarın ekleyeyimmi süslenip püslenip tamam mı

Fazla konusamadım yoğundu dr. sıvıyı boşalturız dedi ama nasıl boşaltacka transfer rafa mı kalkacka bilmiyorum

Problem nasıl çözülüyor? Rahimde biriken sıvı c. tesi gününe kadar geçmezse boşaltmaktan bahsetti. Nasıl boşaltacak aceba?

yok kuzumm kıyamma sizee ama bişi yapmadan da durmam hani son halimi gösterteyim ama önce çekmem gerek yarın ekleyeyimmi süslenip püslenip tamam mı

taammm yarın göstertirsin göbüşünü...istanbula gelince öncee MİLLSTONE ciğimle özelll bi görüşmem olacak sonra hepinizi toplayacam inşallahhhh

Son düzenleme:
ay beceremedim sinir oldum...

bize mesaj yazdığın sayfayı aç ve en aşağıda yetkileriniz diye bir başlık var...orada nelere yetkin var görebilirsin...mesela gülümsemeler açık ya da kapalı yazar sende ne yazıyo bi bakıver

taammm yarın göstertirsin göbüşünü...istanbula gelince öncee MİLLSTONE ciğimle özelll bi görüşmem olacak sonra hepinizi toplayacam inşallahhhh

yesinlerr millstonecuğunu iyi bakalımm önce onla görüş sonra bizi al kanatlarının altına ne zaman düşünüyosunuz :44:

bize mesaj yazdığın sayfayı aç ve en aşağıda yetkileriniz diye bir başlık var...orada nelere yetkin var görebilirsin...mesela gülümsemeler açık ya da kapalı yazar sende ne yazıyo bi bakıver

gülümsemeler açık yazıyo ama sarı kafalar çıkmıyo

yesinlerr millstonecuğunu iyi bakalımm önce onla görüş sonra bizi al kanatlarının altına ne zaman düşünüyosunuz :44:

havalar azcık ısısınsın öle cicimmm... ayrıca imdattttt maduruzda maduruz...akasya1978 in sarı kafaları görünmüyooo...napcaz biz yapamadık sen biliyon mu????

du canım bi de hly7 soralım

sen su sekıller mı cıksın İStıyorsun ?:18::18:

BUNLAR İNİN KONTROL PANELİ SECENEKLERİ DUZENLE KONU GORUNUM SECENEKELRI
Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)

ONUN ALTINDA BASKA AYARALRDA VAR ORDAN YAPABILRISIN MESALA BIR SAYFADA 20 MJ SECEBILRISIN

Son düzenleme:
hımm saol canım,amin inşallahh ,bebişler sağlıklı olsunda yeter bizlere,zaman çabuk geçiyor aslında 11.hafta biticek nerdeyse,bulantı ve kusmalarım devam ,sende varmı bulantı falan
Cnm bn bu sabh codu ictim ackarnina o zamn oldu bulanti saglikla kucagimiza alslim insallh
canım nasıl oldun?merak ettim seni...
cnm suanda da kardialogtyim ekg cekildi hslen dr bekliyrm az kaldi birazdn hastaneyi yikicsm baslarina guya ozel ssk dn farki yok 1 ten fazla brkliyrm aral gonderdi hemnnekg cektir dedi benm sprun dgil dayanirim ama bebegime birsey olmsndn korkuyrm sen nasilsin cnm
cnm yaa yok haln hadtanedyim
hayır canım,sabah eşimin yüzünden vazgeçtim.test günümü bekliyorum

cnmm yaaa bnm esimde karsiydi ben kandirfimmm verdim hyrli olsun

cnm yaa yok haln hadtanedyim

ALLAHIM SENI VE BEBGINI KOSURUN CNM SAKIN OLMAYA CALIŞ:18::18::18::18:

bende varım beni unutmayın tamammmı aaaaaaaaa karasu gelmiş naptın canım

sen hala hastanedemisinnnn...bende bi ara görünce topikte geldi dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…