havalar azcık ısısınsın öle cicimmm... ayrıca imdattttt maduruzda maduruz...akasya1978 in sarı kafaları görünmüyooo...napcaz biz yapamadık sen biliyon mu????
du canım bi de hly7 soralım
bende varım beni unutmayın tamammmı aaaaaaaaa
hooşşşşştttttt aaaaa köpeği salmış üstümüze deliiiiii
ne içirdin kız köpeğe yerinde duramıyoooo
sen su sekıller mı cıksın İStıyorsun ?:18::18:
BUNLAR İNİN KONTROL PANELİ SECENEKLERİ DUZENLE KONU GORUNUM SECENEKELRI
Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)
ONUN ALTINDA BASKA AYARALRDA VAR ORDAN YAPABILRISIN MESALA BIR SAYFADA 20 MJ SECEBILRISIN[/QUOTE]
dediğin yere girdim imzaları avatarları grafikleri göster dedim ama gene olmadı galiba sarı kafalar görünmüyo ama kodlarsam sizdekilere bakıp :1: çıkar galiba
dediğin yere girdim imzaları avatarları grafikleri göster dedim ama gene olmadı galiba sarı kafalar görünmüyo ama kodlarsam sizdekilere bakıpçıkar galiba
dediğin yere girdim imzaları avatarları grafikleri göster dedim ama gene olmadı galiba sarı kafalar görünmüyo ama kodlarsam sizdekilere bakıpçıkar galiba
eveeetttt çıktı işteeee...ama kodlamayla bende genelde kodlama yapıyorum ezberliyosun zamanla...hadi ilk sarı kafan hayırlı olsun
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
CNM BIRDE BU ARSI VAR GELISMISI SEC
sağol canım..... bu sefer çözdüm editörü değiştirdim:))
sağol tatlım editöürde değiştirince burda acayip şeyler çıktı:))) yazı şekilleri paragraf şekilleri falan...
Arkadaslar yarın test günüm , ilk defa sabredip verilen tarihte yaptıracağımbana 10 sn. de olsa zaman ayırıp dua eder misiniz?
Arkadaslar yarın test günüm , ilk defa sabredip verilen tarihte yaptıracağımbana 10 sn. de olsa zaman ayırıp dua eder misiniz?
ayyy çokk ayıp yaa bu kadarda olmz pess nasıl bi doktormuş böyle inanamıyorumm !!! Canım cok gecmiş olsun ya
egunal canım kapı dinleyen tıynet için bu hassas süreçte kendini yorduğuna değmez.Buarada listeye eklemişsin teşekkür ederim.
yasenyasar çok sinir bozucu gerçekten,kötü bir tecrübe yaşatmışlar sana.Allah vicdan sahibi,işinin ehli doktorlara denk gelmeyi nasip etsin.Sana sabır ve güç diliyorum,dilerim en yakın zamanda Rabbim yüzünü güldürür.
slm kızlar nasılsınız?aralık 4 de negatıf tup bebek ıslemımız oldu.8 aralıkta adet oldum bu ay halen adet olmadım,sızınkıler tup bebekten sonra kac gun aksadI?
herkeze slmlarrrr
kiz egunal ruyama girdin,nasil beynime islemisse 7.yil sohbeti ..))):26:
seni sarisin bi hatun olarak gordum ruyamda,agaclarin arasinda oturuyordun,nerden taniyorsam aaa egunal gelmis diyorum
sabahta dedim kendi kendime popom acikta kalmis galiba
Merhaba arkadaşlar, bugün transferde 10.günüm 7. ve 8. günler aşırı derecede kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıdı. bugün sabah test yaptım ve sonuç negatif. 2 gün sonra kan testim var. canım sıkıldı olsa az da olsa belki hafif bir çizgi çıkar diye düşündüm. Bunları yaşayan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?