2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

allah kolaylık versin benim nişanlım yanımda 2 mşiz hallediyoruz annamde çok yardımcı oluyo ay moblyalarımı bgndim ama braz tartıma çıktı napyım tutamadım kendmi

ya arkadaşlar belki konuyla pek ilgisi yok ama bende evlenicem ve balayı için otel arıyorum bildiğiniz bi yer varmıdır yaa :(internetteki bilgiler çok kafa karıştırıcı.nişanlımın bulduğuyla benim bulduklarım al birini vur ötekine:31:

otel işine gelince bz de ne yapcaımızı şaşırdık 12 kasımda yanı hava nasıl olurn bılmıoyoruz kıbrıs acaba daha mı sıcak olur dıyoruz ya da antalya olacak bakalım artık:69:

merhabaaa benm kı de 12 kasım da...hazırlıkları soracak olursanıızzzz...:)ceyzıım 0 dıyebılırım.. kucuk kucuk nevresım havlu almaya basladım eylul gıbı yemek takımları falan fılan alcm gelınlık bakmaya basladım esyalara baktım begendım alması kaldı bu aralar da ew bakıoruz:):2:

Ayyy benle aynı gün, hayırlı olsun :) Ben de 12 Kasımda evleniyorum. Benim çeyiz yıllardır hazırlanıyo annem tarafından gelinlik-ayakkabı-gelinlik altı iç çamaşırı var alınacak bi tek o kadar.. Hepimiz için hayırlısı inşallah :) :32:

Son düzenleme:
nişanlımın ailesi bize düğün hediyesi ev almışlar duyunca çok mutlu oldum ama ev ailesin 1 arka mahllsinde sinirden küplere bindim gidip grmedim ble istemiyorum onlara yakın biyerde oturmak nişanlımda istemiyo bize danışsalar çok iyi ederlerdi yani nişanlmla barışığız konuşuyoruz en iyisi onlardan gizli evlencez benim ailem ve nişanlım olsun yeter nişanlımda bana katılıyo zaten sen o gerisi önemli değil diyo hep arkamda napayım ama tatlım kadın çok üstüme düşüyo yüz vermek istemiyorum

nişanlımın ailesi bize düğün hediyesi ev almışlar duyunca çok mutlu oldum ama ev ailesin 1 arka mahllsinde sinirden küplere bindim gidip grmedim ble istemiyorum onlara yakın biyerde oturmak nişanlımda istemiyo bize danışsalar çok iyi ederlerdi yani nişanlmla barışığız konuşuyoruz en iyisi onlardan gizli evlencez benim ailem ve nişanlım olsun yeter nişanlımda bana katılıyo zaten sen o gerisi önemli değil diyo hep arkamda napayım ama tatlım kadın çok üstüme düşüyo yüz vermek istemiyorum

Anladığım kadarı ile nişanlının ailesi ile pek anlaşamıyorsun.. Hakılısın keşke bir danışsalardı ama gizlice evlenmek çok üzer onları. Senin ailenin aynı durumda olduğunu bir düşün ne kadar üzülürlerdi sen gizlice evlendim desen.. Bir orta yol bulunur elbet, hemen gemileri yakmayın.. Zor bir aile kurmak.. Umarım halledersiniz en kısa zamanda ve düğününüz de istediğiniz gibi neşe içinde olur.. Üzülme sakın, hayırlısı inşallah :1:

onlar beni seviyor canım ama ben 1 kızım baska kardeşim yok kalabalıktan pek hoşlanmam yani pek muhtp olmak istemiyorum evet üzer ama bilmyorum yani nişanlıma bıraktım nasıl isterse öyle olsun braz önce gittiler kayınvaldemler özür dlmek için geldiler bilmiyorum elimi vicdanıma koyunca yapma dyor ama nişanlım nasıl isterse öyle olsun ben yine annem babam dye sayar severim

kızlar çok mutluyum braz önce nişanlım aradı yarın ev almaya bakamya gidiyoruz herşey yoluna giri mutluyum artık :nazar::61::61::61::61::61::61::61::nazar::nazar::61::61::61:

kızlar merhabaaa ben 2012 hazıranda evlenecektım ama sanırım tarıhı erkene alacagızz bende kasımda evlenebılırımmm :DD bayramda bellı olacakk kesın tarıhımmm :34:

ben dee variiimmmm 11 11 11 de benim dugunumde ozellikle o tarihi belirlemedik ama bi baktik ozel bi tarih olmus:D benim kinam 9 kasimda manisa da dugunum de 11 kasimda gebzede:D bi cok seyim eksik ama zaten biz ilk 2 ay biraz ayri yasicaz:S o yuzden eksikleri subattan sonra berarber tatamlayalim diyoruz nisanlimla:)

ben dee variiimmmm 11 11 11 de benim dugunumde ozellikle o tarihi belirlemedik ama bi baktik ozel bi tarih olmus:D benim kinam 9 kasimda manisa da dugunum de 11 kasimda gebzede:D bi cok seyim eksik ama zaten biz ilk 2 ay biraz ayri yasicaz:S o yuzden eksikleri subattan sonra berarber tatamlayalim diyoruz nisanlimla:)

tatlım hışgeldin bende gebzeye gelin oluyorum :3:

Back
X