2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

sempati çok güzeller ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin canım.. bayıldım hepsi çok hoş
tesekkur ederim canim en guzel ciciler sizin olsun insallah
ilk kez senin resimleri görebiliyorum.. yasasın..

hepside harika bacım bebeğin güzel günlere giysin kullansın inşallah..

daha once farkli sekilde ekliyordum demekki oyuzden goremiyodun simdi boyle ekledim gordugune ve begenmene sevindim canim insallah hepimizinki guzel gnlerde kullanir

bu da benım kızımın halısı

ikinizinkide ck tatli ya hep su kizlar yokmu neler neler var onlara, gerci erkeklerede ayni sey varda pembis olunca sanki daha bi ilgi cekiyo guzellesiyo yada kadin gozuyle bakiyoruz oyuzdenmi bu kadar tatli geliyo ne

bebisleriniz gule gule kullansin kizlar

canım benım saray halı'dan aldık gecen hafta
sarah halı koleksıyonuna bakabılırsın,
nette fotoları var
ay sagol sekercimmmm opeyrummm gıdıdan :))

en iyisi bu olacak sanırım ben de standardından aliim en iyisi.. ben kendimi emzirecegime inandırıyorum telkin yoluyla sen de oyle yap.. bu ugurda her seyi yapmaya razıyım.. arkadasımın 4. ayda sütü kesildi bos memeyi pompa yapıyo 4 saatte bir.. bi umut gelir diye ve ara ara geliyo vallahii.. insallah yılmayalım.. bol moral, kalsiyum ve su..

slmmm arkadaslar,

hergün niyetleniyorum cicilerinizi gördükce ama birtürlü paylasimlar icin firsat bulamamistim....bugun ufaktan basliyoruz bakalim paylasmaya, buda bizim bebek sekerimiz

Eklentiler

• $DSC_0774.webp
    22 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

evet sende oyle al, benimkide tesaduf oyle alinmis bisey :) indirimden almistim tekrar degistirmede yapmazlardi kucuk olsaydi
canim emzirememekten derken hani catlak olmasindan aci cekipte o emzirme zevkini aciyla yasayacagimdan korkuyorum ,yani butun onlemler yara catlak olusmamasi icin insallah olmaz dicem ama olmayanda duymadim pek

ben kendim yapicam yani benimde malzemelerini bulabilcegim yer yok ama, tulu sekeri seridi alip biseyler yapicam boyle hazirlar gibi olmaz ama elimden gelen ancak bu olur, yurtdisinda oldugum icin burda baya bya bi pahali oluyor tanesi,30 tane alsam birsuru para artik kendim biseycikler yaparim zannimca :)

slmmm arkadaslar,

hergün niyetleniyorum cicilerinizi gördükce ama birtürlü paylasimlar icin firsat bulamamistim....bugun ufaktan basliyoruz bakalim paylasmaya, buda bizim bebek sekerimiz
canımm harika vallahi şekerin ben de nedense bebek arabalı seylere bayılıyorum .. ben de persembe gunu eminonu'ne gidecegim bakalım buna benzer bir ey bulabilecek miyim..? her şeker 1 arabanın icinde mi tatlım? tek tek veriyorsun di mi?
bi de bu arabaların sepet gibi buyuk olanları var icine tum sekerleri koyıp dagıtmak icin kullanıyorsun onlara da bayılıyorum

canım korkma ben avent'in gogus kalkanina cok guveniyorum, mustela nın catlak onleyici meme ucu kremini aldım onu surup kalkani takacagım.. hangi arkadasım bu kalkanı kullandıyse ve mustela yada lansinoh krem surduyse icine yarasız beresiz emzirdi..
ayrıca pompa da almalıymısız muhakkak.. ya memeler cok doluysa apse olmasın diye yada süt gelmezse getirtmek icin ben medela alacagım mini eltricli pilli olanından.. dah aileri modelleri de var da cok pahalı belki fransa'da daha ucuzdur

LUNA
Şu kalkanın fotosunu,
nasıl kullanılacağını vs yaz bana
anlamıom bu işlerden

ahh bacıcanım'ın bana bir soru soracagı hic aklıma gelmezdi sevgili ulu manitu!!
hemen bu fırsatı degerlendirip engin bilgilerimi paylasiim senle..

resmi burada tatlımmm

Philips - Göğüs kalkan seti 6 parça - SCF157/02 - Göğüs ve göğüs ucu bakımı - Anne ve çocuk bakımı - Aksesuarlar

simdi bu delikli cicege benzer alt kısmını memenin ucunu delikten gecirerek takıyorsun.. meme ucun boslukta kalıyor ya ustteki konkav kapagı da aynen kapak gibi yerlestiriyorsun alttaki kısma .. yani meme ucun boylelikle hicbr yere surtunmuyo havada kalıyo bacım kalkan gorevini goruyo ustteki kapak.. ustune de sutyen veya atlet ne istersen giyiyorsun
bunu yapmadan once de krem surecekmisiz meme ucumuza ya lansinoh ya mustela ben sahsen mustela nınkini aldım neden bimiyorumm

inallah anlatabilmisimdir tatlımmm

tenkyu beybi

ay lav yu so maç
o zaman ben hemen edineyim mustella eczanede dimi
bunu hastane çantama koycam mı
ayrıca gogüs pedi de alcam mı

Son düzenleme:

iste bende buyuzden hepsini aldim simdiden ne onelmeler alinmasi gerekiyorsa :)
kremide lansinoh alcam cok iyi oldugunu duydum
ben aventin elektirikli pompasini aldim ,fiyat olarak sanirim ayni oluyor, yani burda normal fiyati 120 euro 250 tl ediyor, ben %30 inidirimden aldim bana 90a falan gelmisti oyuzden firsati kacirmadim, resmini eklicektim ama unutmusum
turkiyede genelde medelanin elektirikli pompasi tutuluyor herkes onu kullaniyor ve memnun ,burdada var aslinda benimde aklimda o vardi artik avent indirimde olunca buna karar verdim

tenkyu beybi

ay lav yu so maç

kalkan paketin icinde iki tane oluyo zaten :) ben bi tanesini cantaya koycam bilmem kimseden cantaya koyuldugunu duymadim garanti olsun
gogus pedide aldim ondanda koycam

kalkani kesinlikle oneriyolar yara catlak icin, hatta kapagi kapatinca sut birikiyormus o sutte meme ucununiyilesmesini sagliyomus, bence herkes almasi gerekir, her markanin var kalkanlari

tenkyu beybi

ay lav yu so maç

ben de lav yu so maç
ben mustelayı nedendir bilinmez tek marka olarak belirledim kendime ama herkes lansinoh kullanıyor.. sen sec bebeem

bak nurturia diye bir web sitesi var burada millet tartısmıs bu konuları
avent göğüs kalkanını sürekli kullanabilir miyim? - Göğüs Kalkanı Emzirme - Sayfa 1 - Nurturia

benim duydugum kadarıyla pedler surtunme yaptıgı icin acıtıyomus meme uclarını tatlım..

ama her türlü hastane cantasına koymakta fayda var derim ben koyacagım.. hatta sililkon avent'in meme ucunu da alacagım ilk gun ememezse diye ucuna takıp verecegim onlar da boyle kelebek gibi bir sey sympatique le yazıstıgımız sey bir arakdasıma da hemsire aldırmıstı hastanedeyken o kelebeklerle emzirmisti

bunlarda unuttuklarim takimi ve avent elektirikli pompamiz

Eklentiler

• $cats.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_1351.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_1339.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_1356.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 67

sen Belcikadaydin yanilmiyorsam diimi? İnternetten arastirdin mi? Ben almanyadan geliyorum ordada yokdu ama eskiye bakilarak artik bu islerde kolaylasti oralarda sayi da pek yüksek degilmis istersen arastir önceden derim icinde kalmasin.....

Tsk ederimmmm Evet arabalar tek tek veriliyo, aslinda simdi bakiyorumda pekde kücük bisi degil bi araba avucum kadar. İcine seker yaptirmadim ben ama koku koydurdum birde yazisi var iste....Sen söyleyince fark ettim sepeti eklemeye unutmusum buda sekerleri icinde barindiran sepeti kuzum, sonrasinda odasinda kullanabilmek icin bu sekilde sectim

Eklentiler

• $fotoğraf.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…