- Konu Sahibi sertap1976
-
buda ana kucagi. chicco. kademeli sallanmali, müzikli, isikli falan.
evde sallanan hic bisey yok. tamam sallamaya alistirmayin diyolar ama ya cok zorda kalirsam ne olur ne olmaz diye bunu aliverdim :26:
Eki Görüntüle 246524
cok guzelmis canim kaca aldin bende dusunuyorumda boyle bisi..arkadaslarimdan kullananlar var cok memnunlar..
bunlarda arabasi, puseti ve araba emniyeti icin puset alti.
Eki Görüntüle 246520 Eki Görüntüle 246521 Eki Görüntüle 246522 Eki Görüntüle 246523 Eki Görüntüle 246519
canım güle güle kullan anakucağı maxi cosi sanırım arabanın markasını bilemedim iki araba arasında fark var hangisi seninki ben de araştırıyorum da
evet canim puset maxi cosi marka, ama arabanin markasi "hartan" ama maxi cosi pusetler hartan arabalarina oturtuluyo.
maxi cosi bebek arabalarini begenemedim bi türlü o yüzden arabayi "hartan" aldim.
kurabiye güle güle kullanın canım
ben de yurtdisindayim canim belcikada sen neredesincanim ben yurtdisinda yasiyorum. onu 120 euro"ya aldim. bugünkü TL kuruna göre 300 TL gibi bisey yani. ama Türkiyede gercek fiyati ne bilmiyorum? google da "chicco sallanmali ana kucagi" diye aratsan cikar herhalde. bi dene bakalim:26:
ben de yurtdisindayim canim belcikada sen neredesin
ve tabi biz kizlar icin olmazsa olmaz cantalarkendimi bildim bileli hep büyük cantalar kullanmisimdir, annemin tabiriyle "cuval gibi" yada arkadaslarimin tabiriyle "hayrola yolculuk nereye?" denecek kadar büyük cantalar yani.
resimde kücük durmus ama bu cantada o cantalar gibi kocaman. icini actigimda cennete düstügümü sandim. bekarken yada hamile degilken cantalarimi neden bu tür reyonlara bakarak almadim diye simdi kiziyorum kendimetam 8 büyük gözü, 8 de kücük gözü var!
Lassig marka deri bi canta. deri diye biraz fazla para verdim ama degdi sanirim.
birde esim "belki bende sensiz cikaririm bebegi disari, benim kolumada biraz yakisan bisey olsun" diyince bunu aldim hemen.
icindende, alt degistirme minderi, kücük bi kirli cantasi, bebek arabasina asmak icin aparatlar ve biberon termosuda cikti.
Eki Görüntüle 246607
Eki Görüntüle 246608
çok beğendim çantayı.ii günlerde kullnmk nasip etsin allahım. eşininde kullanabilcek olması çok ii wede sanırım sonradanda normal çanta olarak kullanılabilecek.
nerden aldın we ne kadr.nette warmı?
bunlarda benim pamuk kızmın biberonları
dar agızı olan modelini aldık gaz önleyici
buda beşiğimiz
buda anakucagımız
buda oyun halımız
buda cantamız kırmızı renk olanını aldık
canım çok güzeller..bebeğin güle güle kullansın... şu ayıcık alt açmaya bayılıyorum. sen nerden aldın cnmm.. ben de bakıorum inş bulacamm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?