2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

buda ana kucagi. chicco. kademeli sallanmali, müzikli, isikli falan.
evde sallanan hic bisey yok. tamam sallamaya alistirmayin diyolar ama ya cok zorda kalirsam ne olur ne olmaz diye bunu aliverdim :26:

Eki Görüntüle 246524

cok guzelmis canim kaca aldin bende dusunuyorumda boyle bisi..arkadaslarimdan kullananlar var cok memnunlar..

cok guzelmis canim kaca aldin bende dusunuyorumda boyle bisi..arkadaslarimdan kullananlar var cok memnunlar..

canim ben yurtdisinda yasiyorum. onu 120 euro"ya aldim. bugünkü TL kuruna göre 300 TL gibi bisey yani. ama Türkiyede gercek fiyati ne bilmiyorum? google da "chicco sallanmali ana kucagi" diye aratsan cikar herhalde. bi dene bakalim:26:

evet canim puset maxi cosi marka, ama arabanin markasi "hartan" ama maxi cosi pusetler hartan arabalarina oturtuluyo.
maxi cosi bebek arabalarini begenemedim bi türlü o yüzden arabayi "hartan" aldim.

canım güle güle kullan anakucağı maxi cosi sanırım arabanın markasını bilemedim iki araba arasında fark var hangisi seninki ben de araştırıyorum da

bunlarda odasinin kapisinin süsü prensesimin. yaninda yedi metrelik tül verdiler 3.resimdeki gibi kapiya baglayacakmisim. bide evin her tarafina birakilmak üzere nazar boncuklu ve üzerinde hosgeldin kizim yazili balonlar

Son düzenleme:
ve tabi biz kizlar icin olmazsa olmaz cantalar kendimi bildim bileli hep büyük cantalar kullanmisimdir, annemin tabiriyle "cuval gibi" yada arkadaslarimin tabiriyle "hayrola yolculuk nereye?" denecek kadar büyük cantalar yani.
resimde kücük durmus ama bu cantada o cantalar gibi kocaman. icini actigimda cennete düstügümü sandim. bekarken yada hamile degilken cantalarimi neden bu tür reyonlara bakarak almadim diye simdi kiziyorum kendime tam 8 büyük gözü, 8 de kücük gözü var!
Lassig marka deri bi canta. deri diye biraz fazla para verdim ama degdi sanirim.
birde esim "belki bende sensiz cikaririm bebegi disari, benim kolumada biraz yakisan bisey olsun" diyince bunu aldim hemen.
icindende, alt degistirme minderi, kücük bi kirli cantasi, bebek arabasina asmak icin aparatlar ve biberon termosuda cikti.

evet canim puset maxi cosi marka, ama arabanin markasi "hartan" ama maxi cosi pusetler hartan arabalarina oturtuluyo.
maxi cosi bebek arabalarini begenemedim bi türlü o yüzden arabayi "hartan" aldim.

çok teşekkürler canım ben de diyorum var bir farklılık :) ben de quinny buzz aldım ama değiştiricem benim de bir türlü içime sinmedi arka tekerlekleri çok büyük gözüme batıyor :)

hepsi harika allhım sağlıklı güzel günlerde eskitmeyi-kullanmayı nasip etsin

bunlarda benim pamuk kızmın biberonları

dar agızı olan modelini aldık gaz önleyici

buda beşiğimiz

buda anakucagımız

buda oyun halımız

buda cantamız kırmızı renk olanını aldık

Eklentiler

• $drbrowns-dar-agizli-biberon-240-ml.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

çok beğendim çantayı.ii günlerde kullnmk nasip etsin allahım. eşininde kullanabilcek olması çok ii wede sanırım sonradanda normal çanta olarak kullanılabilecek.

nerden aldın we ne kadr.nette warmı?

çok beğendim çantayı.ii günlerde kullnmk nasip etsin allahım. eşininde kullanabilcek olması çok ii wede sanırım sonradanda normal çanta olarak kullanılabilecek.

nerden aldın we ne kadr.nette warmı?

cook tesekkür ederim amin canim.. ben yurtdisindayim burda büyük bi bebek magazasi var ordan almistim. internet alisverisiyle pek iyi degil aram. kredi karti yada güvenlik sorunlariyla ilgili degil ama benimki. ben kaliteyi, rengi görmeden yada kumasina dokunurken verdigi hissi begenmeden alisveris yapamam. ay kendimi birden cok psikopat gördüm

umarim sende begendigin bi canta bulursun canim!

canim hepsi cok güzelmis saglikla kullansin pamuk kizimiz.
ekim annelerinin cicilerini gezerken ayni esyalari görünce sasirdim birden ayni seyleri almislar diye aklimdan gecti ama baktim kullanici ismide ayni. hem ekim anneleri hem kasim anneleri topigine yazdigina göre pamuk kizimizin ne zaman gelecegi belli degil galiba?

canım çok güzeller..bebeğin güle güle kullansın... şu ayıcık alt açmaya bayılıyorum. sen nerden aldın cnmm.. ben de bakıorum inş bulacamm:))

canım internetimiz olmadığı için anca görebildim sorunu ben bursada oturuyorum bakırcılar çarşısıında özlem bebe var oradan almıştım geçen gittiğimde de krem rengiyle değiştirdim ozaman kalmamıştı battaniyesiyle takım olsun dedim

herkesin cicileri süper hepsi sağlıkla sıhatle iyi günlerde kullansınlar işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…