2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

ayy harıka yaaa bızde 1 yas hazırlıgı yapıyoruz ne guzel gunler sızı beklıyor allah bır avazda saglıkla kurtarsın ıns

kizlar en son aldiklarim aslinda alali cok oldu ama eklememistim hadi bugun ekleyim :)
eksiklerim bitti sadece krem bakim setleri kaldi , bide bikac dikilcek bisey okadar,tabi bide park yatagin icine yatak alcam boyuna gore bulmiyorum bakalim onu ne yapcam 32 hafta oldum artik herseyi hazirlamam gerek ne kaldi surda

son resimlerimiz,uzerine tiklayinca buyuk hali cikiyor

Son düzenleme:

canım Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin gule gule kullaninn cok guzeller
hazir almissin sana sorayım dedim bu aventin silikon gogus uclarını ne boy aldın? ben de kalkanından aldım ama hala uc almadım benim cok ucum yok ve bir arkadasıma hemsire hastanedeyken acil aldırtmıstı emzirmek icin.. ben de gecen gittim almaya ama boy boydu cozemedim hangisini alsam diye?
benim kahverengi bolgem cok genis , large mı alsam?

sempati çok güzeller ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin canım.. bayıldım hepsi çok hoş

aldıklarınız cok seker seyler ınsalh yavrularımıza ıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder
bıızmde cılek mobılya bı suprız yaptı eylulun sonu dıodu erken gelmıs
getırdıler mobılyalarımızı eve kuruldu oglumun odası park yatagımızda geldı bızım oda ıcın bebıısn kıyafetlerıde cantaya koyacakların bı kısmı yıkandı utulendı artık gerı kalanları yavas yavas yıkayıp utuleyıp yerlestırecem bı benım eksıklerım var sadece bıtane gecelıgım var daha almadım bı kendıme alısverıs yapacam gerı kalanları tamam sayılır ınsallh en kısa zamanda eklıcem yerlestırdıkten sona odasını ..

ilk kez senin resimleri görebiliyorum.. yasasın..

hepside harika bacım bebeğin güzel günlere giysin kullansın inşallah..

cok guzeller canım guzel gunlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim

bu da benım kızımın halısı

canım halına bayıldım guzel gunlerde ustune basıp paralanılır insallah!!

nereden aldıgını sorabilir miyim?
bu h.sonu ben de halı + avize opersayonuna girecegim de:))

canım benım saray halı'dan aldık gecen hafta
sarah halı koleksıyonuna bakabılırsın,
nette fotoları var

tesekkur ederim teyzesi daha guzelleri sizin olsun insallah
ben aldigimda boyutlarina cok dikkat etmedim :) hep ayni oluyodur die birde indirimdeydi oyle aldim, simdi sende okuyunca dedim insallah olur diye baktim uzerine standart_normal yaziyor aklimdan gectigi gibiymis hicte denemedim valla oylece pakette duruyor:) benimde sol gogsumun ucu irilesti ama sag gogsm hala ayni duruyor,emzirememekten ,emzirirken aci cekmekten cok korkuyorum oyuzden aldim bakalim gereken seyleri insallah kullanirim yada rahat emzirimde kullanmasamda olur
sende oyle al en iyisi standart yaziyo sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…