- Konu Sahibi sertap1976
-
kizlar en son aldiklarim aslinda alali cok oldu ama eklememistim hadi bugun ekleyim :)
eksiklerim bitti sadece krem bakim setleri kaldi , bide bikac dikilcek bisey okadar,tabi bide park yatagin icine yatak alcam boyuna gore bulmiyorum bakalim onu ne yapcam 32 hafta oldum artik herseyi hazirlamam gerek ne kaldi surda
son resimlerimiz,uzerine tiklayinca buyuk hali cikiyor
kizlar en son aldiklarim aslinda alali cok oldu ama eklememistim hadi bugun ekleyim :)
eksiklerim bitti sadece krem bakim setleri kaldi , bide bikac dikilcek bisey okadar,tabi bide park yatagin icine yatak alcam boyuna gore bulmiyorum bakalim onu ne yapcam 32 hafta oldum artik herseyi hazirlamam gerek ne kaldi surda
Eki Görüntüle 254712 Eki Görüntüle 254713 Eki Görüntüle 254714 Eki Görüntüle 254715 Eki Görüntüle 254718
bunlar bizim kayraya aldıklarımız...
bu da benım kızımın halısı
güle güle kullansın bebişin canım
yerim onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cok guzeller canım guzel gunlerde kullanmayı nasip etsin RabbimEki Görüntüle 254712 Eki Görüntüle 254713 Eki Görüntüle 254714 Eki Görüntüle 254715 Eki Görüntüle 254718
bunlar bizim kayraya aldıklarımız...
cok guzeller canım guzel gunlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim
canım halına bayıldım guzel gunlerde ustune basıp paralanılır insallah!!
nereden aldıgını sorabilir miyim?
bu h.sonu ben de halı + avize opersayonuna girecegim de:))
oy oy oy....
kız cok şugar bu...
güle oynasa kullansın inşallah..
ayy çok tatlı ya dünyanın en zevkli işiymiş şu bebek alışverişi doğsun büyüsün üstünde yuvarlansın kızçen Emir Bebek Nazar
canım Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin gule gule kullaninn cok guzeller
hazir almissin sana sorayım dedim bu aventin silikon gogus uclarını ne boy aldın? ben de kalkanından aldım ama hala uc almadım benim cok ucum yok ve bir arkadasıma hemsire hastanedeyken acil aldırtmıstı emzirmek icin.. ben de gecen gittim almaya ama boy boydu cozemedim hangisini alsam diye?
benim kahverengi bolgem cok genis , large mı alsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?