- Konu Sahibi sertap1976
-
canim benim aldigim bu
Eki Görüntüle 224862
senin ekledigin sette extra suluk,saklama kabi ve iki adet emzik varmis buda guzelmis.
ben aslinda mamin biberonlarini alacaktim onlar sterizer makine istemeden kendi,kendilerini mikrodalgada temizliyorlar.
ben aventin seffaf hafif sari renkli olanini aldim kaynatma taraftariyim ben mikrodalgayi dusunmuyorum hijyen konusunda.zaten biberonlari guzelce yikayip uzerine kaynamis su doktunmu tamamdir canim.
bu benim gorusum ve fikrim tabi sen yine iyisini bilirsin tatlim bebegin icin .ama hic gerek yok kalabaliktan baska birseye yaramiyor sterizer makineler arkadaslarimdan biliyorum cunku.
pompa hepimize sart alacagim ama elektriklimi olsun normal mi olsun karar veremedim avent alacagim cunku biberonun neyse ona uyumlu olmali pompan.
aventin manuallari guzel ve ucuz elektrikli olanlar biraz tuzlu ama kamapanyalari takip ediyorum dustugu an alirim hemen
bu electronic olan
Eki Görüntüle 224871
buda manual olani
Eki Görüntüle 224874
kızlar ben hem park yatak almayı dusunuyorum hem de bu kraft ın dondy'sinden almayı dusunuorum.. bir de yurt dısında olanlar bilir sleeper diye bir sey var boyle minik bir sepet ama hasır degil odadan odaya tasıyorsun
linki asagıda
Summer Infant Rest Assured Sleeper - Summer Infant - Babies "R" Us
acaba buna gerek var mı kraft dondy olduktan sonra? ama cok pratikti bu mini besik biz esimin yegenini zırt pırt her yere tasırdık ve bi de rahim sesi cıkaran bir aparat var bebek o sesle mışıl mışıl uyuyordu.... ne dersiniz?
tesekkur ederim kahireden ibrahim pasam
amin insallah saglikla giyer yavrum.
huggiesi iyi biliyordum ben ama zaten ilk 2-3 ay islak medil kullanmayacagim pamuk ve kaynamis sogutulmus su ile temizleyecegim bebisim totosunu.
kızlar bununla aynı fonksıyonda olan stork dondolıno kraft dondy'den en olarak daha genısmıs,
benım arkadasım arastırıp ona gore almıstı,
bebek ıcın enı genıs olması daha ıyı,
cabuk buyuyorlar cunku,
bılgınız olsun,
onun da fıyatı dondy ıle aynı 400 lıra cıvarı.
ekonomık olarak daha uygun bısey bakanlar sahıbınden.com adresınde cok az kullanılan urunlerı bıle daha cuzı fıyatlara satıyolar bılgınız olsun.
sağol canım, oda aklımda olsun bakarım onada, kraftın kini gördüm ama stork dondolini görmedim. nerelerde var bi bakim
güle güle giysin kuzucak Princess
Pembeden Nil'in de var :) Ama diğer puantiyeliye bayıldım ben t da yok hiç görmedim :)
amin yuba teyzesi daha iyileri sizin olsun canim.
aklima ne geldi biliyormusun yarin esim tum gun izin aldiysa MRdan sonra durumum iyi olursa bizde gelirdik oxfort streete bulusurduk orada.
esim tum gunmu yarim gunmu izin aldi onu bilmiyorum iste:26:
princesscim birde sana sunu soracaktim. hani huggiesin setini almissin ya. bende de 2.5 £ luk indirim kuponu birde ekstradan asdanin kendi kuponu var free huggises starter kit diye. o setin fiyati ne kadar acaba canim 2.5 luk indirimin ustune ne kadar eklemek gerekiyor. ben yakin yerlerde baktim ama asdalar bize gercekten cok uzak esime soylesem bi onun icin goturmez kendim hic gidemem. yarin olurda kismet olurda gorusursek sana veririm kuponlarimi.
o paketin fiyati 5 sterlin canim 2.50lik off kullaninca 2.50 almis oldum.
bugun kahireden ibrahim pasa dedikiay neguzel nick ya bu pasamiz huggies wipeslarda paraben var dedi.
bende dedimki pasaya pamukla ,suyla silecegim bizim kizin totosunu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?