2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

cok sagol tatlim verdigin blgiler icin ben de bu haftasonu Allah kismet ederse bebisime yavas yavas bir seyler almaya baslayacagım..
bana ilk hediye yurt disindan cok guzel bir marka bir biberon geldi ozellikle sizin ulkede coook meshur olan bir marka ekoseleriyle meshur ismini vermeyeyim
onu cook nadir kullanırım herhalde.. onun disinda annem yurt disindan yine 100% cotton fanilalar body ler almis 3-4 tane ama ben kızıma hiicbir sey almadım.. bu haftasonu hem mothercare hem e-bebek olan bir yere gidip telafi edecegim insallah..

Son düzenleme:
once masallah deyin teyzeleri

bunlarda benim prensesime aldigim son cicileri insallah yavrum saglikli sihhatli gunlerde giyer bunlari.

3-6 aylik seti

yeni dogan seti

3-6 aylik kisa kol ve uzun kollu ayakli tulumlari

3-6 aylik 2 tane kilotlu corap soguk havalarda icine giydiririm diye aldim ve yenidogan 5 cift corap

baslikli orme hirka mothercareden aldim 3-6 aylik biraz buyuk aldim uzun sureli kullanalim diye, hastaneden cikarken giyer yavrum malum soguk zamanda dunyaya gelecek kuzucuklarimiz Rabbim izin verirse

bunlarda babamizin prensesimize aldigi cicileri indirimdeydi hepsi gelecek yaza giyer insallah.

bunlarda ayakkabilari

bu biberon seti

bunlarda kendim icin aldiklarim
1 paket mothercare kullan at hastane kilodu 5 tane var icinde
2 paket dogum sonrasi kullanilan hastane pedleri
1 paket gogus pedi

resmini cekmeyi unutmusum netten yukluyorum bir pakette yenidogan bez seti

simdilik bu kadar kizlar daha cok eksigimiz var kismen bitmek uzere herseyini ozenerek,onem gostererek aliyorum Rabbim saglikla giydimemi nasip etsin yavruma bunlara baktikca moral buluyorum.

Eklentiler

• $DSCF0038.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 47

lunacım sen bılırsın tabı de dondy olduktan sonra buna gerek oldugunu dusunmuyorum ben,
o rahım sesı cıkaranı yenı duydum ben ama ben de uyku kuzusu dıye bısey gordum,
cıkardıgı seslerle bebegı uyutuyor,
acaba o da mı rahım sesı cıkarıyor:44:
rahım sesı dedıgımız benım bıldıgım elantrik süpürgesi sesi

princess hepsı cok cok cok guzel,
inşallah kuzucuğun sağlıklı günlerde giyer hem kıyafetlerini hem de o küçük papilerini :)))
dikkatimi çekti huggies bakım setı almıssın,
içeriğinde paraben olup olmadıgına mutlaka bak,
benım aldıgım bı kısım chıccolarda ve huggıes ıslak mendıllerde oldugundan dogru çöpe gıdecek cunku

tesekkur ederim kahireden ibrahim pasam

amin insallah saglikla giyer yavrum.

huggiesi iyi biliyordum ben ama zaten ilk 2-3 ay islak medil kullanmayacagim pamuk ve kaynamis sogutulmus su ile temizleyecegim bebisim totosunu.

tesekkur ederim kahireden ibrahim pasam

amin insallah saglikla giyer yavrum.

huggiesi iyi biliyordum ben ama zaten ilk 2-3 ay islak medil kullanmayacagim pamuk ve kaynamis sogutulmus su ile temizleyecegim bebisim totosunu.

evet ben de oyle yapmayı dusunuyordum ama elım durmadı 9-10 paket ıslak mendıl aldım
bosuna almısım dalın olanlar harıc otekıler paraben ıcerıyormus
saglıkla gıyecek ınsallah princess merak etme,
gonlunu ferah tut

sağol canım, oda aklımda olsun bakarım onada, kraftın kini gördüm ama stork dondolini görmedim. nerelerde var bi bakim

sağol canım, oda aklımda olsun bakarım onada, kraftın kini gördüm ama stork dondolini görmedim. nerelerde var bi bakim

sıtede bu konuyla ılgılı olan karsılastırmalarda ıstanbulda olanlar aldıkları yerlerı yazmıslar,
hangı sehırdesın bılemıyorum ama ıstanbuldaysan ucuz alınacak yerlerı falan okumustum ben

amin yuba teyzesi daha iyileri sizin olsun canim.
aklima ne geldi biliyormusun yarin esim tum gun izin aldiysa MRdan sonra durumum iyi olursa bizde gelirdik oxfort streete bulusurduk orada.

esim tum gunmu yarim gunmu izin aldi onu bilmiyorum iste:26:

oy oyy cok begendim kızlar hepsini..

Allahım güzel günlerde sağlıklı bir şekilde giymelerini nasip etsin inşallah..

eşimde internete bakmıs biraz.. panik yapmıs.. haftasonu kızımız için biraz alısveriş yapalım diyor.. yapalım dedim..

güle güle giysin kuzucak Princess
Pembeden Nil'in de var :) Ama diğer puantiyeliye bayıldım ben t da yok hiç görmedim :)

güle güle giysin kuzucak Princess
Pembeden Nil'in de var :) Ama diğer puantiyeliye bayıldım ben t da yok hiç görmedim :)

biliyorum canim Nilimizdede var cok kullnisli cok guzel bi takim degilmi?kadife yelegi cok hosuma gitti yumusacik.

o puantiyeli buradaki magazalardada yok magazadan siparis ettirdim onu bene canim.oda cok seker birsey

Son düzenleme:

canim insallah esinin izin durumu olurda gorusuruz cok super olur.

birde bugun annemle konustum benim cicileri facebooka eklemistim gorsun diye. kizim ne kadar kocaman seyler almissin bana diye kizdi. anne dedim o kacaman dediklerin minnacik fotografta oyle gozukuyor. hele su patige cok buyuk dedi. bende annecim hele o yeno dogan boyunda en minigi diyorum inadiramiyorum. kucuk alsam kucuk diye kizar buyuk alsam buyuk diye. yaranamayacgim ben bu anneme sanirim.

gelse soracagim gelmedi dedigim gibi aksama dogru konustuk patron yok demisti. bakalim insallah tum gun almistir.eger gelirsek benim isim 12 de ancak biter hammersmithten geliriz biz gelene kadar her isinizi bitirirsiniz mothercarede bulusuruz belkim bende birseyler alirim.

princesscim birde sana sunu soracaktim. hani huggiesin setini almissin ya. bende de 2.5 £ luk indirim kuponu birde ekstradan asdanin kendi kuponu var free huggises starter kit diye. o setin fiyati ne kadar acaba canim 2.5 luk indirimin ustune ne kadar eklemek gerekiyor. ben yakin yerlerde baktim ama asdalar bize gercekten cok uzak esime soylesem bi onun icin goturmez kendim hic gidemem. yarin olurda kismet olurda gorusursek sana veririm kuponlarimi.

o paketin fiyati 5 sterlin canim 2.50lik off kullaninca 2.50 almis oldum.

bugun kahireden ibrahim pasa dedikiay neguzel nick ya bu pasamiz huggies wipeslarda paraben var dedi.

bende dedimki pasaya pamukla ,suyla silecegim bizim kizin totosunu dedim.

evet canim okudum baktinmi gercekten onlari iceriyormu. Bende bugune kadar teysemlerden hep oyle gordum suyla silerdi teysem bebislerini. bende ilk zmanlar mutlaka oyle yapacagim. eger oyle birsey varsa hic almayalim daha iyi. kiyamayiz biz kuzucuklarimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…