2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

bu da oto koltugumuz bebek arabamiza da uyumlu

Eklentiler

• $Maxi-Cosi-Pebble-Oto-Koltugu-Fossil-Brown.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 48
annem işleyemez ki :) bi yer bulmam lazım :)
bacım canım sen bu mermerşahini her yerde bulursun
mahallende tuhafiye yok mu ?

heheh vardır tabi de benim hic ilgi alanım degildir boyle seyler yaa maalesef:) ben biraz ev kadını gibi olmayan bir ev kadınıyım maalesef..zaten calısıyorum

heheh vardır tabi de benim hic ilgi alanım degildir boyle seyler yaa maalesef:) ben biraz ev kadını gibi olmayan bir ev kadınıyım maalesef..zaten calısıyorum

bende bilmezdim hiç
ablam doğururken öğrendim
tuhafiyeye git o sana verir
olmadı ben alırım sana :)

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok güzel...Araba ve oto koltuklarını kaça aldın acaba ve araba hafifmi merak ettim ...

cok tesekkur ederim hep beraber.. canim araba 499 ve oto koltuguna 159 euro verdim araba 11 kg..pek hafif sayilmaz ama burda evimiz mustakil zaten indir cikar derdi yok..tr ye donunce bir baston arabamiz var ablamizin onu kullaniriz.. belcika da yasiyorum ama iki yil sonra tr doncez..3 yilligina burdayiz..kiyafetlerin cogunu tr den aldim zaten hem ucuz hem de cok cesit var tr de..ama araba ve koltuklar burda daha uygun..

Son düzenleme:
kizlar son eklenen cicilere baktim masallah hepside cok guzel Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin yavrularimiza insallah

body ve tulumlar ayni aylik canim iki caeit aldim tulum ve body 0-3 aylik
tulum ve body 3-6 aylik.

ben bodylere uyan pantolon ve pijama baktim ama aynisindan yoktu markaya gore degisebilir tabi mesela mothercarede 8li takimlar var takimin icinde hem body si hem pijamasi hem tulumu hepsi ayni renk ve desen. tabi boyle 7li ve 3lu takimlara gore pahaliya geliyor.

valla hiç düşünmedim desemsen sorunca kendime gülesim geldibi tane tulumumuz var alırım heralde bikaç tane daha...

bu arada seninkilerde çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn

amin canım. kışa gelecek diye uzun kollu bady almak lazım diye düşündüm. gerçi hastane çıkışlarının içinde olur değil mi? yetermi acaba. sen kaç tane battaniye almayı düşünüyorsun. önceki anneler penye battaniyeleri çok alın demiş. kusmalara karşı

benim 3 tane penye battaniyem var kayınvalidemde bi hastane çıkışı alcak.ondada olur.bir tanede normal olcakmış 5 tane.benim görümcem yeni doğum yaptı..aşinalık var bende biraz.günde 4 tane bile yetmiyordu ilk zamanlar birde çıtçıtlı badi çok gider diye düşündüm.kakada taşabiliyor ilk zamnlar çok sıvı oluyormuş çünkü:26:

battaniye cok olmasi lazim ilk baslarda cok ihtiyac oluyor..su an 5 tane penye 4 tane de kalinliklari farkli yunlu battaniyem var..tecrubemle yetmesi gerektigini dusunuyorum..citcitli body de her boydan 8-10 tane olsa cok rahat edersiniz..kucukken daha cok degistiriliyor bodyler buyudukce okadar gerekmio...

şimdi annem şey sedi. zıbını bol alın diyo. çocuk içinde rahat olur. onların kolları bol diyo. rahat giydirir çıkarırsınız diyo.... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…