- Konu Sahibi sertap1976
-
bu da oto koltugumuz bebek arabamiza da uyumlu
annem işleyemez ki :) bi yer bulmam lazım :)
bacım canım sen bu mermerşahini her yerde bulursun
mahallende tuhafiye yok mu ?
heheh vardır tabi de benim hic ilgi alanım degildir boyle seyler yaa maalesef:) ben biraz ev kadını gibi olmayan bir ev kadınıyım maalesef..zaten calısıyorum
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok güzel...Araba ve oto koltuklarını kaça aldın acaba ve araba hafifmi merak ettim ...
nerden aldın bende sareme alsam..
ay yuba'cıgım gule gule kullansın oglusun maşallah cok tatlılar...
ben de bu haftasonu benzer seyler aldım da benim hic aklıma gelmedi kısa kollu body lerin aynısının tulumundan da almayı cok mantıklı bir hareket.. peki o body lere uyan pantolon da bulabilir miyi sizce atıyorum tulum giydirmek istemezsek?
body leri de tulumuyla aynı aylık aldın di mi tatlım?
uzun kollu bady almayacakmısın?
valla hiç düşünmedim desemsen sorunca kendime gülesim geldi bi tane tulumumuz var alırım heralde bikaç tane daha...
bu arada seninkilerde çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn
amin canım. kışa gelecek diye uzun kollu bady almak lazım diye düşündüm. gerçi hastane çıkışlarının içinde olur değil mi? yetermi acaba. sen kaç tane battaniye almayı düşünüyorsun. önceki anneler penye battaniyeleri çok alın demiş. kusmalara karşı
benim 3 tane penye battaniyem var kayınvalidemde bi hastane çıkışı alcak.ondada olur.bir tanede normal olcakmış 5 tane.benim görümcem yeni doğum yaptı..aşinalık var bende biraz.günde 4 tane bile yetmiyordu ilk zamanlar birde çıtçıtlı badi çok gider diye düşündüm.kakada taşabiliyor ilk zamnlar çok sıvı oluyormuş çünkü:26:
şimdi annem şey sedi. zıbını bol alın diyo. çocuk içinde rahat olur. onların kolları bol diyo. rahat giydirir çıkarırsınız diyo.... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?