2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

bezlerde birsey yazmiyorki pamuk yaziyor sadece.

islak medilde gordum ama bilmem ne paraben yaziyor basi m harfiyle baslayip sonu parabenle bitiyor.kutuyu gidip almaya usendim.

itiraf et bayılıyorsun nickime
walla sende bakınca gormussun princess, sonu parabenle bıtıyorsa bıle kelımenın paraben ıcerıyor
kullanmayalım onları :97:

MAŞALLAH canım hepsi birbirinde güzelmiş ALLAH güle güle giymeyi güle güle eskitmeyi nasip etsin ...

canım maşallah harika seyler almıssın foto tekniklerine de ayrı bayıldım ayakkabılara açı falan vermişsin
hepsi cok zevkli hepsii.. guzel gunlerde giysin icindeki inner little princess
ben de bu haftasonu cıkacagım kısmetse.. genelde penye pamuklu alıyorsunuz di mi kızlar kasım bebikleri de olsa sonucta evde giydiyecegiz.. sanırım kıslık bulamayız simdiden..

bu arada park yatak dusunenler yatagın hangi tarafına koyacaksınız cam tarafına mı normal duvar tarafına mı (benim odamın sekline gore soyledim)
ben cam tarafına koyarsam orada hem kalorifer var hem klima acaba oraya mı koysam sıcagı acarım.. nedir tavsiyeniz?

canım boyle su sesiyle karısık boru ve kuyu sesi gibi bir seydi tam olarak anlatamayacagım "womb sound" diyorlar bi internetten arat istersen o aparatın ustunde hazır geliyordu.. bu beisigin ozelligi cok hafif olmasıydı her yere goturuyorduk ilk dogdugu gunler yatay poziyonu.. eltimlerde da ayrıca ana kucagı da vardı bu arada.. ama ilk etaplarda bunu kullandılar cok..
bu kraftın ana kucagı ve mama sandalyesi ayrı ayrı demonte ediylio di mi her seferinde hantal haliyle tasınmıyor?

Son düzenleme:

canım ben park yatağı duvar tarafına koyucam çünkü kışın çok sıcak bizim ev. merkezi sistem dogalgazımız ve kazan bizim altımızdaki bodrumda ilk ısınan daire biziz yani. yüzden kaloriferden biraz uzak olucak. çok sarıp sarmalamayıda düşünmüyorum. oda sıcaklığına göre bakıcam artık..

kraftın ana kucağını yükseltip bi mama masasını ekliyorsun bildiğim kadarı ile canım..

haaaarikaaaaaaaa hepsine bayıldım allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah yanlız kızlar arada kısa kollu hatta askılı elbiseler vardı.bizim bebişlerimiz kış bebeği.umarım elbiseleri 9+12 ay seklinde almıssınızdır.ha bide benden size tavsiye 0+2 ay için bol miktarda alttan cıtcıtlı bady ve bolca tulum alın.zira sadece anne sütü ile beslendikleri için kakaları sırf su seklinde cıkıo ve maalesef taşan kakanın lekesi cıkmıo
birde dikkatimi ceken biberon?neden bu kadar ısrar ettiğinizi anlamıs deilim.zaten ilk 6 ay anne sütü alıcaklar.eğer su vermek istersenin bunuda kasıkla yapıcaksınız..çok hevese gelerek gereksiz alısverişte bulunmayın bence
bir diğer tavsiyem:chicconun göğüs kalkanları var.benm hamilelik alısverişinde aldıgım ve iyikide aldım dediğim tek sey belkide
bebeğin popişini silmek için suyla pamuk denmiş ama inanın gecenin bi vakti suyu ısıt pamugu ayarla derken zaman gecio.bence yenidoğan ıslak mendili kullanın
ha birde hastanede ve evde yatagın üstüne sermek için hasta alt bezi alın bööle carsaf gibi bişe
birde doğumdan bir ay önce ve mutlaka doğumdan sonra odanızda hep bulunması ve yuemeniz için hurma alın acaip süt yapıo

Son düzenleme:

biberon almak tercihe bağlı ama bence gerekli. ben suyu kaşıkla değil biberonla verdim. sütüm gelmediği için mama verdim.
pop silme için ben su+pamuk tavsiye ediyorum. ben unibaby yeni doğan kullandım bebeğim 3-4 günlükken poposu kızardı nokta nokta kabardı. dr. su+pamuk dedi 6 ay. küçük bir termosa su koyup saklayın baya iadere ediyor. temiz bir kasenin içine su koyup orda ıslatın ve temizlikten sonra peçete yada tuvalet kağıdı ile hafif hafif bastırmadan kurulayın.
birde pişik, kızarıklık için hametan krem tavsiye ederim süper.
şampuan vücut şampuanı vb. ürünler için kesinlikle sebamed derim. diğerleri piyasa malı. bebeğin narin cildine zarar verebilir.
bezde prima primium care tek geçerim. 3 numaraya kadar süper sonrası için aktif bebek harika.
güle güle sağlıkla kullanın cicilerinizi.

Princess fotoğraflara bayıldım. Ne tatlı şeyler almışsın. Benim de hemen cicilerimizin fotoğrafını çekesim geldi ama pillerimizi şarj etmem gerek, onu fark ettim. Bebişlerimiz iyi günlerde kullansınlar cicilerini.

Bu arada kızlar bebişler yeni doğduğunda bir miktar kaynamış ama soğumuş suyla ıslatılmış pamuk parçası ile popolarını silebilirsiniz. Bu pamuk parçalarını küçük cam kapalı bir kaba koyabilirsiniz. Her akşam su kaynatın. Sabaha kadar soğur nasılsa. Her sabah bu küçük kapta günlük ne kadar lazımsa o kadar pamuğu ıslatın. Bebeğin altını bununla temizleyin. Ben bir arkadaşımdan görmüştüm. Hiç pişik olmadı bebeği. Sonra yenidoğan ıslak mendillerle silersiniz ama tabi ilk aylarda ben kullanmayı düşünmüyorum.

Kizlar oglusuma bugun aldiklarim.

1 ve 3 numara 6-12 aylik pijama takimlari ( 2li)
2 numara 0-3 aylik uzun kollu tulum.
4 numara yine aynisi 2 kere eklemisim
5 numara 4 numarali modelle ayni olan kisa kollu 7li citcitli badiler.
6ve 7 numara 3-6 aylik uzun kollu tulumlar ( niye 2 kere eklemis oldugumu hala cozemedim severken sanirim bi yanlislik yaptim.)
8 numara 6v7 numara ile ayni model kisa kollu citcitli badiler 7 li( 3-6 ay)
9 ve 10 numara havlular baslikli.
11 numara ( new born ve 0-3 aylik byeaz citcitli badiler)

Eklentiler

• $15072011175.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $15072011176.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $15072011177.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $15072011178.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $15072011179.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $15072011180.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $15072011181.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $15072011182.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $15072011183.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $15072011184.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $15072011185.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Merhaba SDevgili Anneler,

biberon alırken goruntuden ziyade fonksiyon odaklı dusunmekte fayda var, zira biberon konusu cok hassas.
Neden:
Cunku bebeginiz biberona alisirsa memeden soguyabilir.
Aslina bakarsaniz piyasadaki en iyi biberonlar Avent'tir. Cunku:

-Avent biberon koligi azaltır. İcindeki valf bebeginizin hava yerine sut yutmasini saglar, boylece huzursuzlugu azaltır.
-Avent biberonların yenidogan ucu bebeginizin sutu kolayca ve bolca cekmesine engel olur, boylece cok onemli bir tehlike ortadan kalkar. Bebeginiz biberonun rahatına alışıp memeden sogumaz.
- Avent biberonlarının başlığı anne göğsüne benzer. Boylece bebeğiniz meme-biberon karisikligi yasamaz. Biberondan annesinin gogsunu emdigi gibi ceker.
- Biberonların başlığı çok hijyenik bir malzeme olan silikondur.

Bu konuda daha detayli bilgiyi burada anlatmistim:xxxxxxxx

Belki bir tane de Avent biberon almayı dusunuebilirsiniz. Farkı kullanıca siz kendiniz de gormus olursunuz.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:

ay yuba'cıgım gule gule kullansın oglusun maşallah cok tatlılar...
ben de bu haftasonu benzer seyler aldım da benim hic aklıma gelmedi kısa kollu body lerin aynısının tulumundan da almayı cok mantıklı bir hareket.. peki o body lere uyan pantolon da bulabilir miyi sizce atıyorum tulum giydirmek istemezsek?

body leri de tulumuyla aynı aylık aldın di mi tatlım?

Merhaba,

Bizde hafta sonu alışverişe çıktık ama doğru dürüst birşey alamadan geri döndük...Mothercare mağazasına be jokere baktım sadece lansinoh marka göğüs bedi ve avent biberon setini aldım..Açıkçası giyim almak istemedim..Çalıştığım firma zaten bebek kıyafeti üreticisi ve toptan ve perakende satıcısı...O yüzden neden dışarıdan alayımki dedim hepsi pamuklu ve anti alerjik....Bu sabah gittim listemi aldım elime modelleri beğendim fiyatları çıkarttım akşam babamızla görüşüp yarın alıcaz kısmetse...En acil lazımları alıcam şimdilik eksik kalanıda yavaş yavaş tamamlarız ...Bunlarda;

2 adet 10 lu hastane çıkışı
1 tane bornoz takımı
2 penye 1 örme battaniye
2 çeşit alt açma bezi
çorapları
zıbın takımı alt ve üst olarak
ağız silme bezi
çıtçıtlı badileri kısmetse yarın bunları alıcam...alınca resimleri eklerim...Heyecanlandım çok yaaa...Dayanamadım en çok satan bi modelimiz vardı yazlık istiyordum ama bitmiş 1 tane 9 aylık kalmış onuda aldım resimdeki .... tabi önü ve arkası ....

kızlar penye battaniyeleri ve yıkama kurulama icin tulbentlerle agız içi silme mendillerini nereden alacaksınız?

kızlar penye battaniyeleri ve yıkama kurulama icin tulbentlerle agız içi silme mendillerini nereden alacaksınız?

cnm ben battaniyeleri yaptırsam diorum
beyaz 2 tane
kenarına da NİL işletsem :)
Mermerşahin mi ne diolar o tülbent ve ağız bezine
annem alıp oyalayacak kenarlarını :) belkim onlara da isim işletirim
görmemişin nili olmuş hesabı

herkes bir battaniyeden bahsetti burada bi tarafı penye bi tarafı polar ama ben hicbir yerde gormedim oyle bir sey..
o mermerşah dedikleri tulbent bezini babannem bana ceyizimde almıstı da ben nereden alınır bilmiyorum noolur eminonu tarafı olmasın bir daha gitmem oralara bu halimle ya..
ama senin fikir de supermis ) işlet bacım vallahi hazır başlamıs oyalamaya

annem işleyemez ki :) bi yer bulmam lazım :)
bacım canım sen bu mermerşahini her yerde bulursun
mahallende tuhafiye yok mu ?

bunlarda devami daha var ama sorun olusuyor yuklerken

Eklentiler

• $IMG_1987.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_1994.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 49
bu da arabasi aslinda set halinde aldik kufesi, kislik ortusu ve cantasiyla ama fotosunu bulamadim

Eklentiler

• $WW701042001462A-sizethree.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…