- Konu Sahibi sertap1976
-
o paketin fiyati 5 sterlin canim 2.50lik off kullaninca 2.50 almis oldum.
bugun kahireden ibrahim pasa dedikiay neguzel nick ya bu pasamiz huggies wipeslarda paraben var dedi.
bende dedimki pasaya pamukla ,suyla silecegim bizim kizin totosunu dedim.
once masallah deyin teyzeleri
bunlarda benim prensesime aldigim son cicileri insallah yavrum saglikli sihhatli gunlerde giyer bunlari.
3-6 aylik seti
Eki Görüntüle 224984 Eki Görüntüle 224982 Eki Görüntüle 224983
yeni dogan seti
Eki Görüntüle 224987 Eki Görüntüle 224988 Eki Görüntüle 224989
3-6 aylik kisa kol ve uzun kollu ayakli tulumlari
Eki Görüntüle 224991 Eki Görüntüle 224992
3-6 aylik 2 tane kilotlu corap soguk havalarda icine giydiririm diye aldim ve yenidogan 5 cift corap
Eki Görüntüle 224993
baslikli orme hirka mothercareden aldim 3-6 aylik biraz buyuk aldim uzun sureli kullanalim diye, hastaneden cikarken giyer yavrum malum soguk zamanda dunyaya gelecek kuzucuklarimiz Rabbim izin verirse
Eki Görüntüle 224994
bunlarda babamizin prensesimize aldigi cicileri indirimdeydi hepsi gelecek yaza giyer insallah.
Eki Görüntüle 224995
Eki Görüntüle 225001
Eki Görüntüle 225002
bunlarda ayakkabilari
Eki Görüntüle 225006 Eki Görüntüle 225005 Eki Görüntüle 225004 Eki Görüntüle 225003
Eki Görüntüle 225008 Eki Görüntüle 225009
bu biberon seti
Eki Görüntüle 225010
bunlarda kendim icin aldiklarim
1 paket mothercare kullan at hastane kilodu 5 tane var icinde
2 paket dogum sonrasi kullanilan hastane pedleri
1 paket gogus pedi
Eki Görüntüle 225013
resmini cekmeyi unutmusum netten yukluyorum bir pakette yenidogan bez seti
Eki Görüntüle 225014
simdilik bu kadar kizlar daha cok eksigimiz var kismen bitmek uzere herseyini ozenerek,onem gostererek aliyorum Rabbim saglikla giydimemi nasip etsin yavruma bunlara baktikca moral buluyorum.
sıtede bu konuyla ılgılı olan karsılastırmalarda ıstanbulda olanlar aldıkları yerlerı yazmıslar,
hangı sehırdesın bılemıyorum ama ıstanbuldaysan ucuz alınacak yerlerı falan okumustum ben
once masallah deyin teyzeleri
bunlarda benim prensesime aldigim son cicileri insallah yavrum saglikli sihhatli gunlerde giyer bunlari.
3-6 aylik seti
Eki Görüntüle 224984 Eki Görüntüle 224982 Eki Görüntüle 224983
yeni dogan seti
Eki Görüntüle 224987 Eki Görüntüle 224988 Eki Görüntüle 224989
3-6 aylik kisa kol ve uzun kollu ayakli tulumlari
Eki Görüntüle 224991 Eki Görüntüle 224992
3-6 aylik 2 tane kilotlu corap soguk havalarda icine giydiririm diye aldim ve yenidogan 5 cift corap
Eki Görüntüle 224993
baslikli orme hirka mothercareden aldim 3-6 aylik biraz buyuk aldim uzun sureli kullanalim diye, hastaneden cikarken giyer yavrum malum soguk zamanda dunyaya gelecek kuzucuklarimiz Rabbim izin verirse
Eki Görüntüle 224994
bunlarda babamizin prensesimize aldigi cicileri indirimdeydi hepsi gelecek yaza giyer insallah.
Eki Görüntüle 224995
Eki Görüntüle 225001
Eki Görüntüle 225002
bunlarda ayakkabilari
Eki Görüntüle 225006 Eki Görüntüle 225005 Eki Görüntüle 225004 Eki Görüntüle 225003
Eki Görüntüle 225008 Eki Görüntüle 225009
bu biberon seti
Eki Görüntüle 225010
bunlarda kendim icin aldiklarim
1 paket mothercare kullan at hastane kilodu 5 tane var icinde
2 paket dogum sonrasi kullanilan hastane pedleri
1 paket gogus pedi
Eki Görüntüle 225013
resmini cekmeyi unutmusum netten yukluyorum bir pakette yenidogan bez seti
Eki Görüntüle 225014
simdilik bu kadar kizlar daha cok eksigimiz var kismen bitmek uzere herseyini ozenerek,onem gostererek aliyorum Rabbim saglikla giydimemi nasip etsin yavruma bunlara baktikca moral buluyorum.
lunacım sen bılırsın tabı de dondy olduktan sonra buna gerek oldugunu dusunmuyorum ben,
o rahım sesı cıkaranı yenı duydum ben ama ben de uyku kuzusu dıye bısey gordum,
cıkardıgı seslerle bebegı uyutuyor,
acaba o da mı rahım sesı cıkarıyor:44:
rahım sesı dedıgımız benım bıldıgım elantrik süpürgesi sesi
canım maşallah harika seyler almıssın foto tekniklerine de ayrı bayıldım ayakkabılara açı falan vermişsin
hepsi cok zevkli hepsii.. guzel gunlerde giysin icindeki inner little princess
ben de bu haftasonu cıkacagım kısmetse.. genelde penye pamuklu alıyorsunuz di mi kızlar kasım bebikleri de olsa sonucta evde giydiyecegiz.. sanırım kıslık bulamayız simdiden..
bu arada park yatak dusunenler yatagın hangi tarafına koyacaksınız cam tarafına mı normal duvar tarafına mı (benim odamın sekline gore soyledim)
ben cam tarafına koyarsam orada hem kalorifer var hem klima acaba oraya mı koysam sıcagı acarım.. nedir tavsiyeniz?
canım boyle su sesiyle karısık boru ve kuyu sesi gibi bir seydi tam olarak anlatamayacagım "womb sound" diyorlar bi internetten arat istersen o aparatın ustunde hazır geliyordu.. bu beisigin ozelligi cok hafif olmasıydı her yere goturuyorduk ilk dogdugu gunler yatay poziyonu.. eltimlerde da ayrıca ana kucagı da vardı bu arada.. ama ilk etaplarda bunu kullandılar cok..
bu kraftın ana kucagı ve mama sandalyesi ayrı ayrı demonte ediylio di mi her seferinde hantal haliyle tasınmıyor?
haaaarikaaaaaaaahepsine bayıldım allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah yanlız kızlar arada kısa kollu hatta askılı elbiseler vardı.bizim bebişlerimiz kış bebeği.umarım elbiseleri 9+12 ay seklinde almıssınızdır.ha bide benden size tavsiye 0+2 ay için bol miktarda alttan cıtcıtlı bady ve bolca tulum alın.zira sadece anne sütü ile beslendikleri için kakaları sırf su seklinde cıkıo ve maalesef taşan kakanın lekesi cıkmıo
birde dikkatimi ceken biberon?neden bu kadar ısrar ettiğinizi anlamıs deilim.zaten ilk 6 ay anne sütü alıcaklar.eğer su vermek istersenin bunuda kasıkla yapıcaksınız..çok hevese gelerek gereksiz alısverişte bulunmayın bence
bir diğer tavsiyem:chicconun göğüs kalkanları var.benm hamilelik alısverişinde aldıgım ve iyikide aldım dediğim tek sey belkide
bebeğin popişini silmek için suyla pamuk denmiş ama inanın gecenin bi vakti suyu ısıt pamugu ayarla derken zaman gecio.bence yenidoğan ıslak mendili kullanın
ha birde hastanede ve evde yatagın üstüne sermek için hasta alt bezi alın bööle carsaf gibi bişe
birde doğumdan bir ay önce ve mutlaka doğumdan sonra odanızda hep bulunması ve yuemeniz için hurma alınacaip süt yapıo
aventin cok fazla cesidi yok yani cesitler belirli ama nukun cesidi cok ve ozellikle kizlar icin coktatli seyler var ,birde béaba var odsa guzel iste bilmiyorum karar vermedik
gerci ben magazadan degilde magazalarin internet sitesinden gordum zaten magazadada ayniisini bulurum sanirim
tesekkur ederiz teyzesi yarin artik sende alirsin bol bol artik durduramayiz cinsiyette belli olduya
fiyati burda yani internetten baktim indirimsiz hali nerdeyse 70 tlye geliyor, tabi simdi heryer indirimde oldugu icin belki alsam bulurum indirimden, bende bu firsati kacirmayip bakicam daha nasil olsa indirimler bir ay surer :)
Kizlar oglusuma bugun aldiklarim.
1 ve 3 numara 6-12 aylik pijama takimlari ( 2li)
2 numara 0-3 aylik uzun kollu tulum.
4 numara yine aynisi 2 kere eklemisim
5 numara 4 numarali modelle ayni olan kisa kollu 7li citcitli badiler.
6ve 7 numara 3-6 aylik uzun kollu tulumlar ( niye 2 kere eklemis oldugumu hala cozemedim severken sanirim bi yanlislik yaptim.)
8 numara 6v7 numara ile ayni model kisa kollu citcitli badiler 7 li( 3-6 ay)
9 ve 10 numara havlular baslikli.
11 numara ( new born ve 0-3 aylik byeaz citcitli badiler)
kızlar penye battaniyeleri ve yıkama kurulama icin tulbentlerle agız içi silme mendillerini nereden alacaksınız?
cnm ben battaniyeleri yaptırsam diorum
beyaz 2 tane
kenarına da NİL işletsem :)
Mermerşahin mi ne diolar o tülbent ve ağız bezine
annem alıp oyalayacak kenarlarını :) belkim onlara da isim işletirim
görmemişin nili olmuş hesabı
herkes bir battaniyeden bahsetti burada bi tarafı penye bi tarafı polar ama ben hicbir yerde gormedim oyle bir sey..
o mermerşah dedikleri tulbent bezini babannem bana ceyizimde almıstı da ben nereden alınır bilmiyorum noolur eminonu tarafı olmasın bir daha gitmem oralara bu halimle ya..
ama senin fikir de supermis) işlet bacım vallahi hazır başlamıs oyalamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?