2011 kasım da doğum var diyenlerin bebişlerin cicileri :)))))

kızlar sanırım beceremedim büyük (kb) yazıyo eksik geldi neyse:5:

dijitalle çektiğim için büyük diyo resimlere yarın telefonla çekip paylaşıcam inşaalah:1::1:

kızlar yine beceremedim inşallah tez zamanda paylaşıcam sizlerde paylaşın lütfen :kkk:

$Resim 010.webp $Resim 011.webp $Resim 012.webp $Resim 013.webp $Resim 017.webp $Resim 019.webp $Resim 025.webp $Resim 026.webp $Resim 027.webp

Arkadaşlar bunlar da bizim cicilerimiz bir deneme yapıyorum inşallah kopyalayabilmişimdir resimleri :))

sanırım başardım :)) arkadaşlar ilk resimdeki süsü kızımın odasının kapısına yaptırdım, en sondaki fuşya fiyonk üzerinde minik kuzucuk olan çelik kapının dışına takmak için, özellikle daha sade olsun ıstedım hem ıcerde hem dısarda abartı hos olmaz dıye. Yan yana gordugunuz ıkı sepet var şifonyerin uzerınde onlardan araba şeklinde olanda en sonda resmini eklediğim çikolatalardan var, yanındakinde ise yine resmini eklediğim minik biblolu magnet lavantalardan var. kıyafet ve eşyalarımızı dolaplara yerlestirdiğim için çıkarıp çekmeye üşendim açıkcası:17: Bu arada paylaştığınız herşey çok güzeldi Allah evlatlarımıza sağsalim kavuşup hepsini kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah,

AA bir de o çift kişilik yatak ne diye düşünmeyin :) benim yatılı misafirim çok geldiği için ve de bazaya ihtiyacım oldugu ıcın kızımın odasına çift kişilik baza koydum, hem gerektiğinde misafirlerim,yatakta yatabilecek yaşa geldiğinde de kendisi yatsın istedim. Tekrardan tek kişik yatak almıcam yani. O küçük beşiğe sığamayacak muhtemelen 3-4 ay sonra o zaman da beyaz bir park yatak şeklinde beşik var ablamın onu almayı planlıyorum.

Back
X