2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Gençler merhaba uzun zamandır girmiyordum siteye,KPSS hazırlanıyordum (!). Kendimi çok kaptırmıştım son denemelerde artık olur diye bakıyordum 10 yanlışım cıkmıyordu bile ama bu sınav beni mahvetti özellikle eğitim Çok üzüldüm çokkk

Kızlar 73.678 geldi. Ya hem sevindim hem üzüldüm. Geçen atamada 72.420lerde kapatmıştı. Belki bu sene bir mucize olur. Umut işte... bende hala var

tebrik ederim bu şartlarda iyi puan almışsın
umut bilemem ki var mı yok mu
benimki de 78.6
umut = yok

Teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim.
Ben düşük bekliyordum puanıma çok sevindim ama ilk atama olur mu bilmiyorum.
İnşallah hepimiz atanırız bu yıl

kızlar benim de 75.388 sınıfçıyım...... sınıf geçen sene 72lerde kapatmıştı ama çok alım oldu geçen sene bu sene az olucak galiba o yüzden 3. atamada falan olabilir gibi görüyorum ama.. eşim de moralimi bozdu gidemezsin o puanla falan dedi.. öyle işte inşallah atanırız ne diyim.. hee bu arada geçen günlerde okul öncesi sertifika programına da katıldım belki okulöncesinden olur alım olumlu düşünmek istiyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı

nerlerdesiniz ya? buralar hep dolmuştur şimdi diyodum ben de..
bence puanlarınız iyi arkadaşlar.. firarperest 80 iyi değil mi ya?
benim 83 küsur geldi. mutluyum, umutluyum :)

nerlerdesiniz ya? buralar hep dolmuştur şimdi diyodum ben de..
bence puanlarınız iyi arkadaşlar.. firarperest 80 iyi değil mi ya?
benim 83 küsur geldi. mutluyum, umutluyum :)

bana kalsa iyi de herkes çok yüksek yapmış ya ilk atama 84 te kalır diyolar.şaka gibi
seninki süper bu arada hayırlı olsun şimdiden

bana kalsa iyi de herkes çok yüksek yapmış ya ilk atama 84 te kalır diyolar.şaka gibi
seninki süper bu arada hayırlı olsun şimdiden

standart sapma fena sapmış. benim bölümden de 85- 90 falan alan çokmuş. ne bileyim umutlandık işte.
bence senin de olur firarperest. yani inşallah....

standart sapma fena sapmış. benim bölümden de 85- 90 falan alan çokmuş. ne bileyim umutlandık işte.
bence senin de olur firarperest. yani inşallah....

İnşallah canım puanı ilk gördüğümde baya sevinmiştim ama şu an yine umutsuzum :26:
Her dakika değişiyor zaten ruh halim
Facebookta edebiyatçılar bir grup kurmuşlar sırf moral bozuyorlar sanki.
Edebiyat nasıl 84 te kalır ya sanki sayısal branşı
Haklı çıkmazlar umarım

ya forumlarda millet puanlarını abartıyor mu nedir..

Bana da öyle geliyor inanılmaz yüksek ve yapılan yorumlar enteresan.
Sırf moral bozuyorlar.
Puanuzmanı.com dan ben de takip ediyorum sıralamayı ama ona da puanını 100 yazanlar var..Hey yarabbim

bende ingilizceciyim dove sınavım çok kötüydü sen matemetğie nasıl çalıştın puanın iyi bence tebrikler darısı başıma dersaneye gittin mi çok üzüldüm çok ne yapacağımı bilmiyorum 2. girişimdi

Son düzenleme:
çok sıkılıyorum :84: yeni baştan başlamk gerekiyor elimden geleni yaptım kendimce kursa gidemedim ama çalşıtım

merhba bu arada leylass

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…