- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.141
ufak bir sorum var yanıtlarsınız memnun olurum.çalışma süresince bu gibi topiclere takılmanın sizlere faydaları oldu mu.:44: günü gününe naptığınızı mı yazdınız.aynısını yapmayı düşünüyorum da
ufak bir sorum var yanıtlarsınız memnun olurum.çalışma süresince bu gibi topiclere takılmanın sizlere faydaları oldu mu.:44: günü gününe naptığınızı mı yazdınız.aynısını yapmayı düşünüyorum da
Arkadaşlar mesajlarınızı okudum da hepinizi çok tebrik ederimbana göre harika puanlar ama branşlarınızda alımın az olması vs gibi etkenler sanırım can sıkıyor hala.dilerim hepiniz yerleşirsiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız.ben kpss ye ilk defa giricem branşım okul öncesi öğretmenliği 80 üstü hedefim.sizleri görünce insana daha bi çalışma şevki geliyor.yazmadan geçemedim.:80:
ben sadece çalış netle pek zaman kaybetme derim
günü gününe gelip yazmak değil de aklımıza takılan soruları paylaştık. bilgi paylaşımı anlamında yararlı oldu.
bir de arkadaşlarla aynı duyguları yaşamak destekleyici oluyor.
Teşekkür ederim kendi adıma...Dediğin gibi bu puanlara bile sevinemiyoruz pek, çünkü alım bu yıl çok çok az,ne olacağını kestiremiyoruz. Geçen yıl bölümüme rahatlıkla yeten puan bu yıl yetmez dedirtebiliyor...İnşallah sen de hedeflerine ulaşırsın. Başarılar şimdiden.
Soruna gelince günü gününe yazmadım, ama burdaki arkadaşların bana çok faydası oldu, hepsine çoook teşekkür ederim bir kez daha. Ben dersaneye gidemedim, aklıma takılan soruları paylaştım burda, bazen sadece buraya sorumu yazıp çıkıyordum. Tabi ki bu süreçte netle çok zaman kaybetme ama böyle bir ortam kurulabilirse aklına takılanları paylaşabilirsin.
kızlar konuyla çok alakam olmadığı için mazur örün beni
öğretmen olmak isteyenler kpss ye giriyorlar da
en çok hangi branşlarda atamalar yapılıyor bilginiz varmı
Şu kılavuzun haline de sinir oldum.
Ne anladık bundan yani.....
ben kılavuzun boş halini bile göremedim:44:
kılavuz ne güzel di mi :)
Sıkıldım iyice ama yaaa...
Ne zaman dolacak bu kılavuz...
Yarın dolar mı ki?:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?