2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

size bir şey sormak istiyorum. hani tercih yaparken 26 işaretleyince atama nasıl oluyor? tahminime göre 26 yı işaretleyenler bir havuzda toplanıyor, peki ondan sonra puan sırasına göre atanıyorlarsa atama hangi okuldan ya da hangi ilden başlıyor, bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba?

selam hepinize netim yoktu uzun zamandır giremedim puanlarınız iyi herkesi tebrik ederim

bende 88 aldım ilk gördüğümde puanımı çok mutlu oldum ama bu 11 bin mutluluğumu kursağımda bıraktı

selam hepinize netim yoktu uzun zamandır giremedim puanlarınız iyi herkesi tebrik ederim

bende 88 aldım ilk gördüğümde puanımı çok mutlu oldum ama bu 11 bin mutluluğumu kursağımda bıraktı

çok iyi puan. tebrik ederim
branş neydi acaba? ben bu puanı alsam kesin atanırdım :)

Son düzenleme:
Tebrik ederim, güzel bir puan almışsın, inş. atanırsın bu yıl...Hepimiz ek atamaya bel bağladık umarım yaparlar.
teşekkür ederim canımm

ben de haberi duyunca yıkıldım resmen seçim kıyağı bahanesiyle ek atama yapıyoruz dediler ama alım sayımızdan düşüldü şu hale bak allah aşkına yaaaa siinirmden hiçbir şey yapamıyorum market açar gibi üniversite açıyorlar bu ülkenin hali ne olacak böyle Allahımmmm

Tebrik ederim çok iyi almışsın..Bölümüne göre değişiyor tabi ama güzel bir puan.

çok iyi puan. tebrik ederim
branş neydi acaba? ben bu puanı alsam kesin atanırdım :)

teşekkür ederim cnm bölümüm türkçe sanırım ilk atamada sınırda olucam ya atanıcam ya kalıcam çok korkuyorum gidemezsem diye bu puanla

Tebrik ederim çok iyi almışsın..Bölümüne göre değişiyor tabi ama güzel bir puan.

teşekkürler malesef türkçe işte bölümüm ama bu atama olmazsa şubat alımı (olursa tabi) giderim herhalde çok tedirginim böyle sınırda kalmak çok zormuş

yukiik tebrikler ama dediğin gibi seninki tam sınır olmuş. iyi düşün iyi olacaktır inşallah.
ing. den ben 900 kadar bekliyorum leylass ama son atamada 6000 kontenjandan 300 küsuru ingilizceydi o da insanın kafasını karıştırıyor.

26 yı açıcam galiba. neye göre nasıl gönderiyorlar hiç bilmiyorum ama...
öff be ne vardı seçim şu sıralar olaydı

bence kesin atanırsın sen yaa matematik falan sandım umudunu kaybetme

fıstıkcım sıralamayı vereceklermiş diyorlar forumlarda. ya bugün ya da pazartesi demiş mebden görevliler. inş. verirler...

83 aldım kızlar bende fenciyim
gene bir yıl daha aynı sıkıntıları çekmek zorundayım
hala kendime gelemedim
çok çalıştım çok emek verdim boşa gitti,
allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için.. inşallah atanırsınız arkadaşlarım

bu arada teşekkür ederim dove bi geri sayfada kalmış yeni gördüm yazını evet tam sınır gibiyim seninde puanın güzelmiş inşallah olur cnm bu sayfadaki bütün kızlar atanır inş okullarımızdan öğrencilerimizden konuşuruz seneye

es_di aslında ne güzel bir puan almışsın ama nasıl bi haksızlık bu ya!!!!!!!!!! ben 83 aldım diye atanmama olur gözüyle bakarken aynı puanı alan birinin açıkta kalması çok kötü
off böyle bunları okudukça sinirlerim bozuluyor. nasıl bir sistem bu ya!

Kızlar duydunuz mu alan sınavı haberleri yeniden gündemde.
Alım az olduğu için gündemi mi değiştirmek istiyorlar napıyorlar ya...
Böyle pat diye sistem mi değişir?
Diyelim ki değişti atanamazsak bizim bu puanlarımız yanacak mı yani?
Sinir oldum ya, çocuk oyuncağı gibi oynuyorlar habire bizimle.

Alan sınavı 3 yıldır var güzelim öyle bir şeyi gözleri kesmiyor

Maksat konuyu gündemden çıkarmak bu halk artık eskisi kadar salak değil

Kimse yemiyor,kpss'de eksik net çıktı bunun üstünü örtme çabası sadece

Evet biliyorum epeydir var, geçen yıl da döndü ortalıklarda bir süre...
Kopyanın üstünü örtmek amaçlıydı o da.
Ama her gelenin bizim psikolojimizle oynamaya ne hakkı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…