- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.101
Şu branş bazında sıralama ne zaman verlecek kızlar, bugün verilir mi ki?
kızlar branş bazında sıralama derken kastettiğiniz bu mu acaba? :26:
benim pek bi bilgim yok ama yardımcı olmak istedim
2011 Kpss Branş Bazında Sıralama, 2010 Kpss Branş Bazında Sıralama, Kpss İstatistik 2009, KPSS Puanı Hesaplama, 2008 KPSS Sıralaması Oluşturma, KPSS Testleri, KPSS Branş Sırası, Kpss Branş Bazında Sıralama, Uzman Forum,kpss rehberi, kpss,kpss cd,kpss
Bu bu sitenin girilen puanlarla hazırlamış olduğu sıralama.Meb gerçek sıralamayı veriyor bazen onu bekliyoruz şu an :26:
hımm anladım
ben de 2013 de giricem, arada araştırıyorum bişeyler
inşallah hepiniz atanırsınız
selam kızlar uzun zamandır uğrayamamıştım buraya
puanım 85.370 ilk atamada gitme şansım olmyabilir ama ek atama olursa bu sene yerleşirim diye tahmn ediyorum çünkü Türkçe öğretmenliğinin puanları çok yüksek...
Tebrik ederim gece kuşu puanın gayet güzel bu yıl kesin atanırsın ilk atama olmasa bile.
Hayırlı olsun şimdiden.
çok teşekkür ederim canım inşallah 5. kez girmem kpss ye :))))
Ay inşallah
Zor olsa gerek,ben ikincide sıkıldım
inanılmaz zor ve de sıkıcı valla tatlım....önceleri haftada bir kitap bitirirdim şimdi kitap bile okuyamıyorum kitap kokusundan midem bulanıyo
selam kızlar uzun zamandır uğrayamamıştım buraya
puanım 85.370 ilk atamada gitme şansım olmyabilir ama ek atama olursa bu sene yerleşirim diye tahmn ediyorum çünkü Türkçe öğretmenliğinin puanları çok yüksek...
İşte ben
Boşuna demiyorum ikincide sıkıldım diye eskiden kitap okumaya bayılan ben artık elime almıyorum.
Öyle soğudum kitaplardan
Ya inanmıyorum ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum.Kitaplara hele romanlara bayılırdım ama şimdi bir türlü kendimi veremiyorum, odaklanamıyorum...Bitmek bilmiyor sanki.Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.Daha ilk yıldan böyle oldum ben.
haha ben de aynıyım.
Bu arada 11.544 geldi kızlar. Ne diyorsunuz
benim beklediğim bir rakamdı ama keşke 20.000 olsaydı en az...
9 ağustosta kılavuz yayınlanacakmış.
branşımızdan kaç kişi alınacağı ancak o zaman belli olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?