2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

ne olacaksa olsun artık zaman durdu geçmiyor gibi çok bunaldım bir an önce başlamak lazım çalışmaya ama yapamıyorum:18: tam bir yıl var hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

Bu bu sitenin girilen puanlarla hazırlamış olduğu sıralama.Meb gerçek sıralamayı veriyor bazen onu bekliyoruz şu an :26:

selam kızlar uzun zamandır uğrayamamıştım buraya

puanım 85.370 ilk atamada gitme şansım olmyabilir ama ek atama olursa bu sene yerleşirim diye tahmn ediyorum çünkü Türkçe öğretmenliğinin puanları çok yüksek...

Tebrik ederim gece kuşu puanın gayet güzel bu yıl kesin atanırsın ilk atama olmasa bile.
Hayırlı olsun şimdiden.

inanılmaz zor ve de sıkıcı valla tatlım....önceleri haftada bir kitap bitirirdim şimdi kitap bile okuyamıyorum kitap kokusundan midem bulanıyo

İşte ben
Boşuna demiyorum ikincide sıkıldım diye eskiden kitap okumaya bayılan ben artık elime almıyorum.
Öyle soğudum kitaplardan

Tebrik ederim, güzel bir puan almışsın, inş. atanırsın bu yıl...Hepimiz ek atamaya bel bağladık umarım yaparlar.

İşte ben
Boşuna demiyorum ikincide sıkıldım diye eskiden kitap okumaya bayılan ben artık elime almıyorum.
Öyle soğudum kitaplardan

Ya inanmıyorum ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum. Kitaplara hele romanlara bayılırdım ama şimdi bir türlü kendimi veremiyorum, odaklanamıyorum...Bitmek bilmiyor sanki.Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.Daha ilk yıldan böyle oldum ben.

haha ben de aynıyım.

Bu arada 11.544 geldi kızlar. Ne diyorsunuz
benim beklediğim bir rakamdı ama keşke 20.000 olsaydı en az...

9 ağustosta kılavuz yayınlanacakmış.
branşımızdan kaç kişi alınacağı ancak o zaman belli olacak..

Alım 11.544 mü olcakmış,çok az değil mi yaaa

Yıkıldım resmen yıkıldım..
11544 200 bin kişinin girdiği sınava yeter mi?
En azından 24 bin bekliyordum ben.Yazıklar olsun.
Seçim yatırımı hükümete ve bizden öncekilere yaradı.
Cefasını çekmek de bize kaldı.

Alım ne kadar az. Yine bitti umutlar. Yavaş yavaş seneyeki sınava çalışmaya başlasam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…