- Konu Sahibi hayalperesttt
-
dove nekadar çok çalışmıssın ben tam anlamıyla başlayamadım bende muğla istiyorum branşın ne?
ingilizce canım, senin nedir?
muğlada hiç kimsem hiç bi tanıdığım yok, oraya gitmedim bile. ama orada yaşamak istiyorum :)
çok çalışmadım aslında. Yazın Kpss Ortaöğretim e hazırlandım. o yüzden biraz biliyorum, tekrar konu çalışmaya gerek görmedim. sadece zayıf olduğum konuları tekrarlıycam..
matematiğim yok iyi değil. deneme yanılma yaparak çözüyorum. ama öğrenicem...
benimde resim-iş öğretmenliği matematiğim çok kötü 10tane yapsam yetecekte sevmiyorum öğrenemiyorum birtürlü kursa da gidiyorum
eşimin tayini nedeniye marmaristeyiz 4 sene oldu muğla çok güzel bir yer sakin memurun yaşayabileceği bir yer inş. olur canım
Daha önce sınava giren arkadaşlara bi sorum var.
Şimdi sınava girdiniz, puanınız açıklandı. tercihlerinizi nasıl yaptınız? kılavuz liste vs. bişey bulamıyorum ben Osym nin sitesinde.
Tercih kılavuzu falan yok mu bunun?
Atanabileceğiniz okulların listesi falan.
Ben mi bulamadım?
yok canım bu öss değilki. onlar sanırım mebsis ten mi ilsisten mi tercih yapılıyor öyle bişeyler.tam bilmiyorum.yani sınav olucak puanlar açıklancak sonra açık kadro olan okulları meb yayınlıyor mebsisten mi ilsisten mi yada klavuz şeklindemi tam bilmiyorum.ordan yapıosun.ama yinede bir puan sıralamsı falan yok.şu okul bu kadar puan burası şu puan falan yok.
selam mrsyar hoşgeldin.
rumuz değişimi yapmışsın
evt cnm =)
nasıl gidiyor çalışmalar
iyi gibi canım..
çalıştıkça karıştırıcam diye korkuyorum.......
ben şunlara baktım canım sıkıldı
İsmail Koncuk'un Videoları: HIRSIZ ÖĞRETMENLER VE ATANDIKLARI OKULLAR! [HQ] | Facebook
İhtiyaç 2010 ile 2011 i karşılaştıranınız var mı çok var mı değişiklik? Yeniden almama gerek var mı?
slm kızlar bende mugladayım bodrum da bı arkadasımız muglayı cok ıstıyormus bende muglaya atanmak ıstıyorum esımden ayrılmamak ıcın cok çalışmalıyız cok bende 78 aldım edebıyat ogretmenıyım kaldım yasozlesmelıde sınırda kalır sanırım sorunu zolursa cevaplarım gecen sene cok çalıştım bırazda nasıp bende yarın baslayaayım çalışmaya herkes baslamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?