- Konu Sahibi hayalperesttt
-
günler ilerledikçe afakanlar basıyo nasıl yetişecek diyebi de çalışdıklarımıda unutuyorum çok sinir oluyorum çoook
bende calısıyorum ınsallahta basarırım cok önemlı bu benm ıcın kızlar ınsallah herkesn gönlune gore olur
evet gördüm ben de
nasıl puanları geçerli olabiliyor anlamıyorum! bi de bu kişiler öğrenci yetiştirecekler. derslerinde kopya çektirirler mi acaba!
arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranıza...bu sene bende gircem inşaallah kpssye....
hoşbulduk canım...inşaallah...hoşgeldin canım
inşallah bir sene sonra hepimiz atanmış oluruz
cnaım matematikteki birçok soru sitili ile çözümlü soru bankası kitapları var onlardan alabilirsin.notdefteri benim mat.iyi değil kitap tavsiyelerin için teşekkürler onlara bakıcam bazen telaşlanıyorum az zaman kaldı ben bugün çalışamadım ama hergün disiplinli çalışırsak olur bu iş
günaydın herkese hayırlı sabahlar....
herkes nerde?
evet çocuklarla biraz zor oluyo...benimde ikizlerim var 5 aylık Allah bağışlarsa.hergün bir arpa boyu ancak ilerliyorum bazen bakamıyorum bile ama çalışmadanda içim rahat etmiyo.ben daha çalışmaya başlamadım off offf
çoçukla olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
gece çalışıyım diyorum yorgunluktan bayılıyorum resmen
ben de bugün başladım bakalım. haftasonu genel kültür kitaplarını aldım, onkardan başlayacağım. baştan bir dersi bitirip diğerine geçerim diyordum ama fikir değiştirdim. hergün ayrı ders çalışıcam. zaten bu kitapların bir kere daha üstünden geçmek gerek. bu arada ben önce hangi dersten kaç net yapmam gerek onu kitapların başına yazdım hedef olarak. tavsiye ederim böylece ne yapmam gerek devamlı aklımda olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?