- Konu Sahibi hayalperesttt
-
kızlar ben daha başlayamadım.sizin nasıl gidiyor
bir de branşım Türkçe 86 puanı gördüğü için
açıkçası soğudum iyice
burası moral yerim olsun
Kızlar kolay gelsin,
günlerdir netten uzağım. nasıl gidiyor çalışmalar? ben rehberliğe geçtim. gk gy ten de soru çözüyorum. matematiğe hala başlamadım. içimden gelmiyor. akıllı matematik diye bi kitaptan bahsetmişti bi arkadaş. o nedir tam olarak hangi yayın? matematiğim kötü de işime yarar mı? alayım mı sizce?
bi konu daha danışıcam. Ben ortaöğretim Kpss ye de girdim bu sene. açıklanmış sonuçlar. 90 aldım sıralamam 5977. kurumlar arası geçiş var tercih yap belki bir memuriyete yerleştirilirsin diyorlar. araştırdım ama tam anlamadım. mesela başvursam milli eğitimden bi kadroya diyelim atadılar beni. ben öğretmen olmak isteyince olamıycam mı? nereden bilgi edinebilirim bilen varsa söyler mi acaba? babam tutturdu yaz bi yerleri diye. ama kendimi tehlikeye atmak istemiyorum...
Kızlar kolay gelsin,
günlerdir netten uzağım. nasıl gidiyor çalışmalar? ben rehberliğe geçtim. gk gy ten de soru çözüyorum. matematiğe hala başlamadım. içimden gelmiyor. akıllı matematik diye bi kitaptan bahsetmişti bi arkadaş. o nedir tam olarak hangi yayın? matematiğim kötü de işime yarar mı? alayım mı sizce?
bi konu daha danışıcam. Ben ortaöğretim Kpss ye de girdim bu sene. açıklanmış sonuçlar. 90 aldım sıralamam 5977. kurumlar arası geçiş var tercih yap belki bir memuriyete yerleştirilirsin diyorlar. araştırdım ama tam anlamadım. mesela başvursam milli eğitimden bi kadroya diyelim atadılar beni. ben öğretmen olmak isteyince olamıycam mı? nereden bilgi edinebilirim bilen varsa söyler mi acaba? babam tutturdu yaz bi yerleri diye. ama kendimi tehlikeye atmak istemiyorum...
Kızlar kolay gelsin,
bence tercih yapmalısın
neden anlatıyım : bi arkadaşım ünvde okurken 90 puanla kütüphane memurluğuna yerleşmişti
bu yıl da eğitim bilimlerinden düşük bi puan aldı.
şansına kurumlar arası geçiş hakkı vermişler ve kontenjan da yüksekmiş
hiç zorlanmadan kadrolu olarak bi okula atandı
kendi çalıştığım okula da aynı şekilde 5 yıldır başka bir memuruyitte çalışan
kpss eğitimden 81 puan almış biri geldi kadrolu olarak
bence düşünmelisin bunları...
Herkes ders çalışıyor galiba,kimsecikler yok.Maşallah diyeyim hepinize
Ben dün yargı'nın,pegem'in ve beyaz kalemin yaprak testlerini çektirdim.
Yargı'nın 2010 yaprak testlerinde hatalar vardı,inş. bu yıl öyle değildir.
Bu arada size bir şeyler sormak istiyorum kızlar.
İçgüler ertelenebilir mi yoksa ertelenemez mi?
Bir de bilgiyi işleme kuramındaki eklemlemeyi hiç anlamadım açıklayacak olan var mı?
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
canım içgüdüler belli bir türe özgüdür ve ertelenemezler.
refleksler ise ertelenebilirler.
diğer sorun hakkında malesef bir fikrim yok
canım içgüdüler belli bir türe özgüdür ve ertelenemezler.
refleksler ise ertelenebilirler.
diğer sorun hakkında malesef bir fikrim yok
inşallah canım ya.. gerçekten hemen uçuyo..Program geliştirme birçok kişinin zorlandığı bir ders gerçekten.
Ben de öyle anladım tamam diyorum ama aradan bi kaç gün geçsin hepsi çmuş oluyo,hiç hatırlayamıyorum.
Çok nankör bir ders...Ama zamanla oturur herhalde yani inşallah.
bi yanlış var burada.
refleksler ertelenemez!
hapşurmanı etreleyebilir misin
ya da irkilmeyi
titremeyi?
içgüdüler ertelenebilir
çok önemli bi işimiz olduğun da açlık içgüdüsünü görmezden gelebiliriz
aman kavramlar karışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?