- Konu Sahibi hayalperesttt
-
,
canım benimde felsefe grubu, daha doğrusu sosyoloji okuyorum bir taraftan formasyon alıyorum, son sınıfım, dershaneye gitmiyorum bu sene zaten dersler çok yoğun yinede elimden geleni yapıcam olmazsa da seneye evde kendi kendime hazrlanmayı düşüyorum, bu arada erinlik ergenlikle ilgili cvb için teşekkür ederim
ihtiyaçta şöyle diyor erinlik evresinde cinsel açıdan olgunlaşmaya başladığını gösteren gelişmelerde olur bunlar birincil cindiyet özellikleri ve ikincil cinsiyet özellikleridir.burada birincil özellikler doğrudan üremeyle ilgili ikincil özellikler ; göğüslerdeki,tüydeki ve sesteki değişiklikler..10-18 yaş arası testestoran ve östrojön hormnaları salğılanıyor.ikincil cinsiyet özelliklerinin başlaması erinlik döneminde oluyor.Adet kanaması da erinliğin değil ergenliğin belirtisidir diyor.
kitapta ha bire erinliği anlatmış ama net değil, özetle ikincil cinsiyet ereinlik, birincilde ergenlik tir diyebilir miyiz? ben bu konuyu kafanızı daha ğrıtcanım gibi sanki
ben de formasyon alıyorum canım geçen yıl mezun oldum. gerçekten çok yoğun oluyo Allah yardım etsin hepimizeevet ikincil cinsiyet özellikleri erinlikte,birincil cinsiyet özellikleri ergenlikte desek yanlış olmaz sanıyorum
şimdi birde aynı gruptaymışız :90:, ben anadoludan alıyorum d grubundayım sen, osmangazi dede olabilirsin tabi
canım ben derse bayağı gecikmiştim o arada yaptın o zaman sunumu, çünkü ben geldiğimde kimyacı,matemetikçi birde besyo cular sunum yapmıştı yanılıyor muyum ?ayy çok şaşırdım hey gidi KK
yok o değilim o kadar uzun olunur mu yaa maşallah güzel kız tabi geçen hafta materyalde sunum yapmıştık harita falan? yoktun sanırım dur özelden konuşalım yavvv
canım ben derse bayağı gecikmiştim o arada yaptın o zaman sunumu, çünkü ben geldiğimde kimyacı,matemetikçi birde besyo cular sunum yapmıştı yanılıyor muyum ?
sınıf arkadaşı çıkmışsınız yok artıkkkkk
rehberlik çalışıyodum, yurdun çalışma salonunu idare kitlemiş, tadilat falan var herhalde. bütün eşyalarım içeride kaldııııııı
şaka gibi gerçekten sınıf arkadaşı çıktık
rehberliği çok merak ediyorum zor diyolar, ikinci dönem başlıcakmış dershanede:26:
kk nın gücü diycez bu duruma ,binlerce üyesi olunca e dünyada küçük olunca böyle oldu
bu arada siyahincim diyim , hangi dershaneye gidiyorsun , birde ben çok merak ediyorum dershanaelerde anlatım sırası ve planı nedir, mesela ben 2. döneme kadar eğitimi bitirmeye çalışcam, tabi daha gelişimin başındayım nasıl bitirceksem artık, 2. dönemdede genel yetenek genel kültüre başlıycam bir taraftanda eğitimden denemeler çözücem,şimdilik böyle planladım ama ne kadar mantıklı kestiremiyorum, eğitimi yetiştirebilirmiyim, bn bu ay mezun oluyorum ikinci dönm birtek formasyon alıcam, ama 2, dönem formasyon için ne zaman başlar kaç hafta tatil verirler bilmiyorum akademik takvimde belirtmemişler henüz, inşlahh uzun bir tatil dönemi olurda eğitimi bitiririm yani konularını
Bu arada şunu eklemek istiyorum ihtiyaç'ın soruları hakkında kimseyi yanlış yönlendirmek istemem,kitaplarındaki sorular güzel ve konuyu pekiştirici ben yaprak testlerinden çözdüklerimi biraz basit bulduğumu söylemek istemiştim geçen gün, çünkü kitaptakilere benziyordu.Yine de çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasını istemem.
Kolay gelsin hepinize....
ya kızlar benm de oturup çalışmam gerek, bu geçen kpssye çalışamamıştım okulu bitirmek için dershaneye gttm ama memnn kalmadım şimdi yükseklisansa başladım şimdi ben derslere mi gideyim araştırma ödevlerimi mi yapayım sonra dil mi çalışayım sonraaa kpssyemi çalışayım bir sürü ders var bide. geçen girdiğim kpssde beni en çok anayasa zorladı eğitimdende rehberlik sorularının bazıları ya bana bir yol gösterin beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?