- Konu Sahibi hayalperesttt
-
slm arkadaşlar ben çalışmak için eğitim bilimleri ve genel k. ve genel.y. kitabı alacağım.hangilerini tavsiye edersiniz?önerilerinizi bekliyorummm:44:
tarihten güvender+ihtiyaç işinizi görür diyolarlar. Gerçi ben hala başlamadım eğitimle cebelleşiyorum:95: Bir de sorum olacak arkadaşlar. Kavram haritası çıkarark çalıştıgım için ben çok yavaş ilerliyorum galiba. Bir de dove'nin dediği gibi 1-7-30 kuralıyla tekrarlar hızımı baya kesiyor. Genel kültüre ve matematiğe hiç başlamadım diyebilirim. Siz şimdiye kadar hangi dersleri bitirdiniz?
ben de eskişehirdeyim sevindim birden
ben duymadım ama kesin vardır, mesela genç kopyde olabilir. ama ben elimdekileri çözsem yeter şimdilik:18:
ihtiyaç basit ama anlaşılır en azından, önemli olan mantığını anlamak bence, çok zor sorularla cebelleşmeye gerek yokdediğin gibiçıkmış sorular daha kolay, o kadar karışık zor kavramlar çıkmıyoki
bende sevindim vala eskli olmana, ya bende cengiz topelin başında alf mi ne orada bütün kitapların soru bankası vs sinin fotosunu satıyolar diye duydum ama gidip sormadım, ilk fırsatta sorcam,soru bankasının normal fiyatı 10 sa fotosu 5-6 dır, sonuçta çözcen gitcek, konu anlatımda renkli orjinal kitap gerekli ama deneme vs için ekonomik olanı tercih etmek mantıklı geliyor bana, bakalım belki başka eskli arkadaşlar daha vardır bizi bilgilendircek bu arada branşın ne merak ettim
ergenlik dönemi var ya , ergenlik öncesi hazırlık evresi olan erinlik var, erinlikte birincil ve ikincil cinsiyet özellikleri kazanılıyor, ama özelliklerin çoğu zerinlikte kazaılmış gibi anlatılmış ihtiyaçta, mesela kızlarda ay başı ergenlik, erkeklerde gece boşalması ergenlik, kimlik bunalımları sakarlık ergenlik, yani ben erinlikle ergenliğin farkını kavrayamadım bilen arkadaş varsa ki emnim fazlasıyla vardır, kısaca bahsedebilirseniz sevinirim
,
hımm bi sormak lazım, haklısın valla ekonomik olur hembranşım tarih canım senin ne? dershaneye falan gidiyomusun bi de mezunmusun? çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?