- Konu Sahibi hayalperesttt
-
Bu sistemi anlayabilmek çok zor malesef
Hangisi iyi onu da bilmiyorum ya bu ara.
Artık elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışcaz inş.
Bugün program geliştirmeye baktım yine arkadaşın dediği gibi korkuyla olumsuz bakınca daha da karışık geliyor.
Zaman gerekiyor herhalde oturması için.
selam kızlarben de 2 kere girdim kpssye.bölümüm edebiyat.geçen yıl 75 almıştım, bu yıl 70 aldım ve tabiki hiç bi işe yaramadı aslında bi daha hazırlanmıycam diyodum kendi kendime ama burda defalarca sınava girenleri okuyunca ve seneye de 55 bin alım olcağını duyunca son bi kere daha şansımı denemeye karar verdim ama nerden başlıycağımı bilemiyorum çalışmaya bu sene büyük bir azimle çalışalım ve atanalım kızlaarrr :124:
SELAM KIZLAR BENDE SINAVA HAZIRLANANLARDANIM. 2002 mezunuyumama özel sektörde çalıştım çocuk olduktan sonra öğretmenlik sevdam başladı. evde hazırlandım 76.5 aldım 85 gerekiyor atanmam için. biraz daha gayretli çalışırsam yapacağımı umut ediyorum.
allah herkesin gönlüne göre versin. ben eğitim bilimleri konularına son derece hakimim ama sorulara gelince 2 şıkta kaldım hep ve yanlış olanı işaretlemişim o beni batırdı
SELAM KIZLAR BENDE SINAVA HAZIRLANANLARDANIM. 2002 mezunuyumama özel sektörde çalıştım çocuk olduktan sonra öğretmenlik sevdam başladı. evde hazırlandım 76.5 aldım 85 gerekiyor atanmam için. biraz daha gayretli çalışırsam yapacağımı umut ediyorum.
allah herkesin gönlüne göre versin. ben eğitim bilimleri konularına son derece hakimim ama sorulara gelince 2 şıkta kaldım hep ve yanlış olanı işaretlemişim o beni batırdı
sen hangi bölümdün
2005 mezunuyum 2005 sınava girdim 85 aldım ama biyolojiden 10 kişi aldılar mlesef
2006 dada 86 aldım hiç alım olmadı bende evlendim
aslında çalışmayı düşünmüyordum ama bu sene 55 bin iyi rakam sınava son kez gireceğim olursa kısmet
benimde 90 filan almam lazım çook çalışmalıyız ama ben daha gelişimin ilk konnularına bakabildim
off offfff zaman çabuk geçiyor
allah herkesin yardımcısı olsun
dove nerye kayboldun
çalışmalar nasıl gidiyor
hangi okuldasın
Ben de geldim kızlar, Branşım ingilizce Bu sene girdim olmadı, şimdi yeniden Başladım. ücretli öğretmenlik yapiyorum aynı zamanda. şimdi Biraz evi temizlicem sonra oturup ölçme değerlendirme çalişacam.. sonra Biraz matematik çözecem.. seneye Bu iş kesin olacak
merhaba kızlar. benim bölüm tekstil öğretmenliği bizdende çoka z alım oluyor 5-6 kişi 84 ile kapanmış. millet deligibi çalışmış bizimde avantaj giren sayısı azdı ama oda arttı bu sene.
benim matematiğim iyi tarihim hiç yok. tarihten çuvallıyorum.
bende dershanemin açılmasını bekliyorumo zaman başlayacağımhazırlığa.
evliyim çocuğum var bende son hazırlıkları yapıyorum. misafirlerimi çağırıyorum hemen hemen her hafta misafir ağırlıyorum ondan sonra kapımı herkese kapatacağım :)
arkadaşlar merhaba
2010 sınavına nisanda başlamıştım tam çalışmaya
son ay da tarih bakmıştım,gk 25d 10y
gy 39 5
eb 88 29 yanlış,yaptıklaım
kararsızım,eşim dershaneye git diyor,bana evde yapabilirim gibi geliyor
ama tabi sistemli olmak lazım
yargı ya sormaya gittim,haftasonu 2gün sadece var,1gün gk-gy
1gün eğitim
ben tezde yapıyorum,son aşamalar artık
ayrıca yargının martta hızlandırılmışı başlayacakmış
birde burda batı dershanesi var
ne yapayım,çok kararsızım
fikir verirmisiniz arkadaşlar
branşım teknikeğitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?