- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.061
Selam kızlar bilmem beni hatırlar mısınız epey oldu girmeyeli...
İnternet kotalı olunca böyle oluyor malesef.
Stajla,okulla uğraşıyorum ve çok yoruluyorum.
Stajın ilk günü iyiydi ama sinirlerimi bozuyor malesef.
Ben yokken yeni katılan arkadaşlar olmuş,herkese gecikmiş bir hoşgeldin diyorum.
Beyin fırtınası yapılmış,güzel fikirler çıkmış aslında.
Şu an çok vaktim yok sonra daha detaylı görüşebiliriz umarım.
Selam kızlar bilmem beni hatırlar mısınız epey oldu girmeyeli...
İnternet kotalı olunca böyle oluyor malesef.
Stajla,okulla uğraşıyorum ve çok yoruluyorum.
Stajın ilk günü iyiydi ama sinirlerimi bozuyor malesef.
Ben yokken yeni katılan arkadaşlar olmuş,herkese gecikmiş bir hoşgeldin diyorum.
Beyin fırtınası yapılmış,güzel fikirler çıkmış aslında.
Şu an çok vaktim yok sonra daha detaylı görüşebiliriz umarım.
öğrenme bitti kızlar gelişime başlamaya karar verdim. gelişimi okuldan bayağı hatırlıyorum hızlı biter diye düşünüyorum. yöntem teknikten çok korkuyorum ama çünkü öğrenmemiştim üniversitede ancak ezberlemiştiim final için uçtuu gitti o da.
ya genel yeteneği nasıl yapim bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz konu anlatım mı çalışıyorsunuz soru mu çözüyorsunuz.
bir dahaki hafta için heyecanlıyım ilk defa deneme çözmüş olacağım merak ediyorum
rica ederim canımayy o zımbırtı mıymış taksonomi? onu biliyodum ama adını bilmiyodum.. teşekkürler
rica ederim canımanladım canım teşekkür ederim
bugün ö.y.t çalıştım kızlar soru paylaşayım sizlerle
şu Hobar'da kimse ilk defa karşılaştım sorularda
1-1.bilginin farkında olma
2.bilginin anlaşılması
3.bilginin uygulanması
4.önceki bilgilerin harekete geçirilmesi
5.yeni bilgilerin kazanılması
Yapılandırmacı öğrenme yaklaşımına ilşkin olarak yukarıda karışık halde belirtilen aşamaların doğru sıralaması hangisidir?
a)4-1-2-3-5
b)1-5-4-2-3
c)4-1-5-2-3
d)4-5-2-3-1
e)1-4-2-3-5 ADAMI HATIRLAYAMADIM AMA BÖYLE BİŞEY AKLIMDA KALMIŞ
2-Aşağıdakilerden hangisi Hobar tarafından öğretimin gerçekleştirilmesinde öğretmenler için gelişitirdiği modelin 'idari özellikler' kapsamında yer almaz?
a)ders kitaplarının ihtiyaçları
b)öğrenme zamanı
c)öğrencilerin sayısı
d)fiziksel özellikler
e)öğrencilerin gelişim düzeyleri ATMASYON YAPIYORUM YİNE
3-Aşağıdakilerden hangisiBloom'un Tam öğrenme modeline göre 'genel bilişsel giriş davranışları' arasında yer almaz?
a)yazılı anlatım becerisi
b)sözlü anlatım becerisi
c)bir konunun öğrenilebilmesi için gerekli ön öğrenmeler
d)okuduğunu anlama ve yorumlayabilmededki yeterlilik SANKİ BU GİRİŞ DAVRANIŞI DEĞİL DE DAHA İLERİKİ DÜZEYDE BİR ŞEY GİBİ.
e)mantıksal düşünebilme gücü
Valla attım biraz ama.. eğer tutarsa yorum yaparım üstüne
benimde öğrrenme bitti :81:
pek unutmamışım konuarı,hızlı hızlı bi okudum bi test çözdüm bitirdim,program geliştirme var sırada inş
benim genel yetenek çok kötü,bi tarih azıcık var
ben önce konu çalışıyorum,hatta yazarak çalştımmı biraz zaman alıyor ama çok iyi aklımda kalıyor,hele sözel derslerde bu çok faydalı oluyor benim için...
mesela geçen coğrafya çalıştımkitaptada hem anlatım hem soru çözüm şeklinde ilerliyor,kalıcı oluyor baya :44:
kızlarda indirdikleri denemeler varmış, bi arkadaşın da tarayıcısı ve 2011 denemeleri varmış. ya internettekilerden birini belirleyip indirecek herkes ya da taratıp bi yere yükleyip çözücez.Gençler deneme nerden olacak?bilgi verir msnizZ?
kızlar cevaplar şöyle
1-d ben e şıkkı yapmıştım sıralama öyle doğru geldi bana
2-e bu hobar kim bilmiyorum ki
3-c kitapta ön öğrenmeleri bilişsel davranışlarda yazmış kafam karıştı :26:
bende yazarak çalışıyorum okuyarak aklımda kalmıyor ama yazmakta bayağı zaman alıyor. benim genel kültür sıfır oof ne kadarda çok çalışılacak şey varmış meğer. genel kültürede yazarak çalışırsam eğitim bilimleri yetişmez diye korkuyorum . nasıl yapsam bilemiyorum.ağırlığı ne kadar ki bu genel kültürün
Ben geldiiim
Ben de sizleri özledim kızlar ya alışmışım buraya.
Bu aralar tarih,matematik biraz da coğrafyaya bakıyorum.Artık hepsi birarada ne kadar yürüyebilirse....Eğitimden soru çözmeye çalışıyorum ama bazı şeyleri unutmuş gibi hissediyorum kendimi.Acil bir tekrar yapmalıyım.
Tekrar demişken arkadaşımdan yediiklimin gelişimini aldım,bakıyorum yavaş yavaş. Çok fark yok ihtiyacın yenisiyle. Vaktimi alıyor ama.
Siyahincim ben de aynen senin gibi hissediyorum,kendimi hiç yeterli görmüyorum.Değilim de zaten.
Bu arada staj meselesinde seni korkutmak istememiştim ya. Şöyle açıklayayım, çok çekinerek gittim ama müdür ve öğretmenler güzel karşıladılar. Öğrenciler de iyi,olumsuz bir şey yaşamadım çok şükür onlarla. Zaten hoca sıkı sıkı tembih ediyor rahatsız etmeyin diye.Ördek yavrusu gibi gidiyoruz öğretmenin ardından. Ama diğer arkadaşlarımın hocalarının tavırlarını filan duyunca canım sıkıldı,daha ilgililermiş de. E bir de gidip saatlerce her sınıfta aynı şeyi dinlemek zor geldi. Siz kaçar saat gireceksiniz?
Dove deneme fikri güzelmiş sahiden ama ben bu ara katılacağımı sanmıyorum. Ödevlerimiz filan var onlarla uğraşıcam.Kısa zamanda katılmayı umuyorum bakalım...
Çok uzattım,sıkmayayım sizi kızlar..Kolay gelsin herkese.Bugün biraz gelişim çözdüm.Gidip biraz da matematik çalışayım.
kızlar sanırım motivasyonumu kaybetmek üzereyim, hatta sanırım kaybettim
sınav yaklaştıkça çalışmamın yeterli olmadığı,yapamayacağım hissine kapılıyorum:18:
siz neler hissediyosunuz??
bu arada biraz güzel şeylerden konuşalım, tercihlerinizde şehir kıstasınız var mı? heryere gider misinizsevgilisi nişanlısı olanlar,evli olanlar vardır onlar da etkili mi kararınızda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?