- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.081
hoşgeldin canımmm
korkularımızı aşıp elimizden geleni yapıcaz artık, dün depresyona girdiğimi düşünüyordum gece 3e kadar tarih çalışınca biraz rahatladım
yahu bizim hala hiçbişey belli değil stajla ilgili, belirsizlik de sinir ediyo beni. sizin haftada kaç saat? ne yaptınız derslerde? tek başınamıydın? ay ördek yavrusu gibi dedinya hehe gözümde canlandı çok güldüm buna
bir ne giydin stajdaöyle süslenmeyin lise orası falan dediler bize
kolay gelsin canım ben de proramlı çalışayım hepsinden çözeyim dedim ama aklım eksiklerimde kaldı, matematik ve tarihle uğraşıcam birkaç gün
saol canım hala tedirginlik var tabi ama bugün biraz rahatladımzaman azaldıkça insan panik oluyor ama sakin ol, her şey güzel olacak inşallah, emek veriyoruz bir karşılığı olacaktır bir şekilde.
ben Kız meslek lisesi gibi bi okul istiyorum.İlköğretimlerden hoşlanmıyorum ama lise olmadı yazarım illaki. Genel lise falan yazamam, çünkü başa çıkamam. :))))
Şehir olarak da küçük bi ilçe istiyorum. tercihen akrabalarımın olmadığı, havanın SICAK olduğu bi yer. çünkü 4 senedir Ankara nın griliğinden bıktım!
Deniz kenarı mümkünse
Allahım ne çok şey istiyorum yaa
sevgilim de nereye gidersen gelirim dedi. o yüzden puana göre yazıcam Allah ne verdiyse artık
ben krem boğazlı kazak ve gri pantolon altına siyah topuklu kısa çizme giydim, saçlarımı topladım, makyaj da yaptım.
genelde elbise giyiyorum, siyah kumaş etek ve beyaz gömlek giyiyorum bazen.
Stajda
Like/dislike kalıbını pekiştiriyolardı. Tahtaya bi paragraf yazdım kendimle ilgili. adımı yaşımı sevip sevmediklerimi vs.
sonra çocuklardan 2 tanesine okuttum. defterlerine yazdılar. sonra diğer stajyer arkadaşım bu yazdıklarımla ilgili soru sordu. onları cevapladılar.
defterlerine yazdılar, sıra aralarında dolaşıp kontrol ettim. teneffüste 2 tane minicik kız elele tutuşmuşlar yanıma geldiler. Öğretmenim dediler. Efendim dedimhiiiiiç dediler öyle baktılar yüzüme. nasılsınız dediler sonra Çok tatlılardı ya, ben de yanaklarını okşadım, öğretmenlik güzel meslek gerçekten.....
2010 31 ekimde çıkan bi rehberlik sorusu arkadaşlar
hala anlam veremiyorum cevabına ,bi de sizlerle paylaşmak istedim
Lise rehber öğretmeni Aysun Hanım son haftalarda
öğrenciler arasında sürtüşmeler yaşandığını
gözler. Bunun üzerine sürtüşme yaşayan öğrencilerle
bir çalışma yapar. Çalışma sırasında öğrencilerine
aşağıdaki şemayı gösterir ve bir çatışma durumunda,
çatışma yaşanan kişiyle ilişki ve çatışma
konusunda kişinin kendi düşüncelerine verdiği
öneme bağlı olarak şu beş taktikten birinin kullanıldığını
söyler: ayıcık, baykuş, kaplumbağa, köpek
balığı ve tilki.
Aysun Hanım çatışma taktiklerini anlattıktan sonra
herkesin kendisini ve sıra arkadaşını en iyi yansıtan
bir taktiği seçmesini ve seçtikleri taktikleri aralarında
paylaşmalarını ister.
Aysun Hanımın, öğrencilerin kendilerini daha
iyi tanımaları için yaptığı bu etkinlik aşağıdakilerden
hangisinin kapsamına girer?
A) Grup rehberliği
B) Vaka konferansı
C) Kimdir bu
D) Yapılandırılmış görüşme
E) Sosyodrama
cevap : a
ama ben nasıl grup rehberliği anlayamadım :26:
saol canım hala tedirginlik var tabi ama bugün biraz rahatladım
benim lise olucak ondan da tırsıyorum birazcık minyon tipli olunca
ilk tercihlerim nişanlımın memleketi benim memlketim marmara iç anadolu olcakama puanıma göre heryeri yazarım diye düşünüyorum doğu falan:26: eş durumundan dönerim artık
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
hımm elbise düşünmemiştim hiç güzel olmuştur eminim
her derste aktif misiniz canım stajda? bize gözlemci olacaksınız demişlerdi sanki:26:
minikler çok tatlı olur yaa kıyamam öğretmen sevgisi oluyo onlardaama lise nasıl olur
bizim ilk dönem gözlemdi. bu dönem ders anlatıyoruz. okuldan danışman hocam da gelip izleyip not verecek :18:
Bişey sorucam, eş durumundan tayin olman için eşinin kamuda mı çalışması gerekli?
anladım canım, bizim son 2 ders falan anlatılır o zaman. kolay gelsin sana da stresli iş biraz
yok canım 6 ya da 8 aydır sigortalı çalıştığı yere tayinini isteyebiliyosun kamu olması gerekmiyo
hoşgeldin canımmm
korkularımızı aşıp elimizden geleni yapıcaz artık, dün depresyona girdiğimi düşünüyordum gece 3e kadar tarih çalışınca biraz rahatladım
yahu bizim hala hiçbişey belli değil stajla ilgili, belirsizlik de sinir ediyo beni. sizin haftada kaç saat? ne yaptınız derslerde? tek başınamıydın? ay ördek yavrusu gibi dedinya hehe gözümde canlandı çok güldüm buna
bir ne giydin stajdaöyle süslenmeyin lise orası falan dediler bize
kolay gelsin canım ben de proramlı çalışayım hepsinden çözeyim dedim ama aklım eksiklerimde kaldı, matematik ve tarihle uğraşıcam birkaç gün
Maşaallah canım inş.hep böyle çalışırsın.
Bizim staj haftada altı saat, 1 gün gidiyoruz,ve her saat girdiğimiz sınıf değişiyor ve bu yüzden aynı konuyu defalarca dinliyoruz,bu sıkıcı ve yorucu oluyor. 4 kişi aynı öğretmendeyiz,bu da komik oluyor baya. Ben siyah etek ve üstüne hırka giydim ilk gün. Süslenme konusuna gelince öğrenciden öğrenciye değişiyor ve henüz öğretmen gözüyle bakamayanlar olabilir tabi.Şu an sadece dinleyip gözlem yapıyoruz. Ama hocamız "genelde stajyerlere anlattrmazlar ama ben size anlattırmak istiyorum dedi." 5 kere filan anlatıcaz galiba
kızlar sanırım motivasyonumu kaybetmek üzereyim, hatta sanırım kaybettim
sınav yaklaştıkça çalışmamın yeterli olmadığı,yapamayacağım hissine kapılıyorum:18:
siz neler hissediyosunuz??
bu arada biraz güzel şeylerden konuşalım, tercihlerinizde şehir kıstasınız var mı? heryere gider misinizsevgilisi nişanlısı olanlar,evli olanlar vardır onlar da etkili mi kararınızda merak ettim
bende de sürekli yapamayacağım hissi var ne yazık ki
olmayacak diye çok korkuyorum.
tercihlere gelince nişanlım şu an erzincanda sözleşmeli çalışıyo eğer kadroya geçip de yerini değiştirmezse onun yanına ya da yakınına gitmeye çalışıcam.istanbuldayım ama istanbulda bir lisede görev yapmak istemiyorum.gözüm kesmiyo açıkçası :18:
küçük bir şehirde yaşamak istiyorum.
severim küçük yerleri
bu arada ben yokken baya muhabbet edilmiş
ben bugün hiçbir şey çalışamadım.
okulda 6 saat dersim vardı.sonra eve geldim sonra yeğenimin 40 mevlüdüne gittik ablamlara.daha şimdi geldim eve.çok yorgunum ve bugün malesef bitti.yarın program geliştirme çalışıcam inşallah
bu histen kurtulmamız lazım:26: aşırı kaygı başarızlık sebebi (Allah korusun):18:
sakin olmaya çalışıyorum ama hayatımın bir yıl ertelenmesi ve tekrar hazırlık fikri tüylerimi ürpertiyo, nişanlım ağustosta askerden gelcek eğer kazanmış olursam düğün hazırlığı başlıcak, ama kazanamazsambir de nereye atancam nasıl geri döncemoyyy tam bir muamma
ben de büyük şehirlerin liselerinden çekiniyorum biraz,senin tecrüben var en azından canım
hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun diyelim canım inşallah emeklerimiz boşa gitmez
dersim olduğu günler ben de pek çalışamıyorum:26: bu arada Allah analı babalı büyütsünkolay gelsin
aynen..ben geçen senede hazırlandım başka talihsizlikler yüzünden olmadı bir kez daha kaybedersem tekrar hazırlanmak zorunda kalırsam ne yaparım bilmiyorum :26:
bu arada ben de atanırsam ağustos sonu ya da eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruz ama her şey o kadar belirsiz ki olmayadabilir
benim tecrübem ortaokullarda liseleri hiç bilmiyorum.ortaokullar bile yerine göre zorluyolar
umarım küçük bir şehire atanırım.
nişanlım kız meslekte..çok memnun sorunsuz rahat bir okul ben de öyle istiyorum inşallah
teşekkür ederim canım
inşallah bu sene olucak canım, hayırlısıyla yaza düğün var desenegünlükte yazını görmüştüm umarım bundan sonra herşey daha da iyi olur maşallah diyelim biz de 5 yıldır birlikteyiz ve ayrı şehirlerdeyiz zorluklarını anlayabiliyorum
aa ortaokuldasın demek,ben lisedesin sanıyordum, olun biz atanalım da başederiz artık
ayy ne güzel nişanlın sorunusuz bir okula atanmış darısı başımıza
Günaydınlar, cumartes, bile 8 oldu mu benim gözler açılıyor, nasıl alışmışım.....
Dün program geliştirmenin temellerini çalıştım 12 de birbirine girdi hepsi, şimdi bi daha çalışcam.. offf off.
Düğünler falan konuşulmuşNe güzel... biz de sevgilimle 5 buçuk yıldır falan beraberiz ama o daha uzun dönem askerlik yapıcak, (şu an devam ettiği 2 yıllık üniversitesini bitirirse) şu anki işinden daha iyi bi iş bulucak falan.. nerden baksan 3 sene :26: neyse geç olsun güç olmasın demişler
günaydın dove
ben de sabah kalktım program geliştirme çalıştım pazartesiye kadar bitirmeye kararlıyım
ortak bi noktamız daha varmış sizlerle...uzun süreli ilişkiler falan
bakalım şu sınavı atlatınca düğünleri de konuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?