2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

selam canlarım. Ben hastayım ölüyorum dün Bi uyandım Boğazım şişmiş dökülüyorum okula da gidemedim.. Sözlümle annesi aBlası geldiler akşama doğru geçmiş olsuna, onları görünce Biraz iyi hissettim kendimi ama onlar gider gitmez uyudum saat 7 de, yatiş o yatiş, 9 da kalktım.. Bu saate kadar da Bi kaç yaprak test çözeBildim anca.. şimdi Bitki çayi içiyorum, Birazdan uyurum Belki =( Benım sözlümün annesi Bu yaz düğünü yapalım diyor, atanınca BeraBer gidersiniz, esyalarınızı da ufaktan ufaktan alırız yaza kadar diyor ama sözlüm istemiyor.. daha askerliğini yapmadı acık öğretm okuyor, o Bitmeden askere gidip gelmeden olmasın diyor, annesi de Benım atanacağim yere eşimle gitmemi istiyor, gittiğin yerde yalnız kalacaksın nasıl Başedersin alısık değilsin diyor, hayırlısı olsun Bakalım.. Hele Bi atanayım da.. Allah Büyük, gerisi gelir nasıl olsa..

bende sınavı kazanıp atanmak istiyorum hemen. İlköğretim istiyorum özellikle. Stajda 5.sınıflara giriyoruz. Çooook tatlılar. Yanıma gelip öğretmenim saçlarınız çok güzel hep benim yanıma oturun hep gelcek misiniz falan diye soruyolar onları görüp gaza geliyorum kpss için atanıp öğretmen olmak istiyoruum hemennn

inşallahh aminn canım saol
bazen dershane zaman kaybı mı diye düşünüyorum:26:
sabahtan beri dershanedeyim şimdi geldim ne zaman dinlencem çalışcam bakalım:18:
program geliştirmenin sonlarından pek hoşlanmadım ben
ahh benim nişanlım da şu an askerde uzun dönem, son 5 buçuk ayımız kaldı
aynen öyle canım hayırlısıyla herşey olur

çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu belirsizlikler çok kötü bizim de ne yapacağımız belli değil, doğru hele bir atanalım da,Allah yardım etsin hepimize

ayy ne güzel ufak çocuklar çok sevimli oluyorlar, ben napıcam bakalım lisede inşallah atanıcaz bu yıl

çokk teşekkür ederim

ya kızlar ölçmede tabloda aritmetik ortalama standart sapma ve medyan verilip grubun en başarılı ve başarısız olduğu dersi sorulduğunda standart sapmaya mı aritmetik ortalamaya mı bakıyoruz? Biri bana açıklasın lütfen :26:

grubun en başarılı ya da başarısız olduğu ders diyorsa aritmetik ortalamaya bakıyoruz paingi..
grubun homojen ya da heterojenliğnii,farklılaşmanın çok ya da az oluşunu,bilenle bilmeyeni ayırt edip etmediğini soruyorsa standart sapmaya bakıyoruz.
ben böyle biliyorum :82:

canım peki aritmetik ortalama eşitse neye bakıyoruz peki?

bugün hiç çalışamadım3 posta misafir geldi ya sabahtan geceye kadarhiç sevmiyorum çalışma zamanlarımda şu misafir işini

program geliştirmeye devammmm. bugün 3 ünite çalışıcam. 1 i bitti. kaldı 2...

program geliştirmeyi bitirdim çok şükür..
işlerim var bugün pek çalışamıcam sanırım

yarın çözeceğimiz denemeyi bugün kararlaştırsak da paylaşsak olur mu kızlar? :26:

ben elimde olan 2011 denemelerini söyliyim.

pegem tg 1
yaklaşım kariyer tg 1
yedi iklim tg 1 ve tg 2

Son düzenleme:

canım ben de onu diyecektim.. herhangi birini seç sen, bu hafta senin seçtiğini yapalım :)
cevap anahtarını da eklersin di mi birlikte?

canım ben de onu diyecektim.. herhangi birini seç sen, bu hafta senin seçtiğini yapalım :)
cevap anahtarını da eklersin di mi birlikte?

pegem ya da yediiklim olabilir bence

pegem kolay oluyormuş diye duydum,bir moralimiz düzelsin pegem olsun.

dove cevap anahtarları denemelerin en son sayfasında var zaten..
pegem kolay oluyomuş evet herkes hemfikirse onu yükliyim dosya.tc ye..
linki de koyayım buraya ve diğer konuya olur mu?

iyi pazarlar kızlarrrr
valla şu deneme işi çok iyi olacak dersaneye gitmediğimiz için tempoyu zor tutturuyoruz evde. sanal bir dersane ortamı oluşturuyoruz ne güzell

slm kızlar sonunda deneme günü yaklaştı pegem le moral buluruz iyi olur zaten yarında uzmanın t.g denemesine giricem dersanedende uzman soru bankaları verdiler onları çözmeye çalışıyorum herkese kolay gelsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…