- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.181
ben de çözdüm tgull..
benim de kötüydü.
senin gibi ekliyim diğer konuya netlerimi
yarın okullar tatil inşallah miskinlik yapmayıp güzel bir ders çalışırım
bu arada bugün sadece o denemenin eğitimini çözdüm gıcık sorular da vardı ama benim korkum gkgy bakalım o nasıl olcak
burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4
net 92.25
bu arada bugün sadece o denemenin eğitimini çözdüm gıcık sorular da vardı ama benim korkum gkgy bakalım o nasıl olcak
burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4
net 92.25
burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4
net 92.25
canlarım benimm size sorum var ...
program geliştirmede açıköğretim ,açık lise, yüksek lisans hangi eğitime girer :26:
ben hocaya rica etmiştim ilk 5dk'dan sonra sınıftan çıkmıştı
heyecan olacak mutlaka buna hazırlıklı ol ama şunu düşün;
o öğrencilere rezil bile olsan onların daimi hocası değilsin =)
ben biraz saçmalamıştım ondan diyorum
canlarım benimm size sorum var ...
program geliştirmede açıköğretim ,açık lise, yüksek lisans hangi eğitime girer :26:
canımm hoşgeldin ben de pek uğrayamıyorum artık kütüphanede çalışmaya başladım baktım evde olmuyosabah gittim bir çıktım tipi var eve zor geldim sıkma canını elimizden geleni yapıcaz hayırlısıyla olur inşallah canm
ayy stajda konu anlatmaya mı başlyosunuz hemenbütün ders mi anlatcaksın canm?
kolay gelsin şimdiden, sonra bana tüyo ver olur mu
Hoşbuldum canım,nasıl gidiyor? Evde çalışamıyorum ben de,hep bir şeyler çıkıyor,dikkatimi toplayamıyorum,kütüphaneye de gitmiyorum soğukmuş günlerim verimsiz geçip duruyor. Evet konu anlatıcaz. Hem de 5 kereVe hoca da izleyecek. Haftaya 1 saat ondan sonrakilerde 2 saat anlatıcaz. Bütün derste anlatıcam galiba. Sağol canım deneyimlerimi (!) paylaşırım inş. Dua et banaaa...
Bu arada toplu alıntı nasıl oluyor yaaa bütün sayfa benim mesajlarımla doldu.Ne cahiliiim
Bizim hocanın sınıftan çıkacağını rüyamda görsem inanmam ya bendeki şansa bakın,en disiplinli hoca bana denk geldi,her şeye kusur bulur ve düşük puanlar verecektir eminim.Çaktırdılar da zaten bunu. Diğer okullardakiler hiç böyle değilmiş onlar da rahat bırakıyorlarmış ama bende şans yok.Mehmet Emin Yurdakul'un hayatını bir şiirini anlatıcam daha doğrusu kitaptaki soruları soracakmışım. Anekdot filan var mı bildiğin?
İyi fikir aslında o sınıfa bir kere anlatıcam dua edin de rezil olmayayım.
çok rteşekkür ederimçok iyiymiş canım netlerin..tebrik ederim
tabloyu sormuşsun ben tgulldan alıntı yapıpı rakamları değiştirdim
nasıl yapıldığını bilmiyorum :26:
teşekkğür ederimmmgerçekten netin güzel tebrik ederim.
soru çöze çöze eksiklerin tamamlandıkça netlerin artar canım tabi bu hepimiz için geçerli.bu denemede eğitim iyiydi ama yarın gkgy yi çözcem o batırcak kesin:18:çok yanlışım çıktı yine yaa
halbuki çözerken "evet bu" diyerek işaretliyorum:26:
eğitim 88 doğru, 31yanlış
teşekkür edeim canım.Türkçe öğretmeniyimGece kuşu tebrik ederim gayet güzel bence. Bölümün neydi senin unuttum:44:
[/COLOR]
soru çöze çöze eksiklerin tamamlandıkça netlerin artar canım tabi bu hepimiz için geçerli.bu denemede eğitim iyiydi ama yarın gkgy yi çözcem o batırcak kesin:18:
ben şanslıydım o konuda. staj okulundaki hocamız bize not vermedi. dosyayı doldurduk o imzaladı sadece. notlarımızı bile kendimiz verdik80e denk getirecek şekilde doldurun dedi hoca sağolsun =)
anekdot derken? umarım güzel geçer ilk dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?