- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.161
kızlar cevaplar böyle zor bir sınavdı
1) e-anoloji kavram yanılgılarının giderilmesinde kullanılan bir yolmuş soruda ortaya çıkarmayı soruyor
2) c-senkronize uzaktan eğitim bu öğretimde aynı anda çevrimiçi olunuyor yani eşzamanlı oluyormuş
3) b-ayrımlı olasılık ilkesi bende premack yok diye koşullu yapmıştım oysaki ayrımlı olasılık ilkesi =premack karşılığı imiş (böyle 3-5 isimli olunca sinir oluyorum)
4) c-pembe ev terliği geçen yıl öğrendim ama unutmuşum ezber soruydu
5) a-geriye ve ileriye dönük bozucu etki anlamadığım bir soru
6) c-yargılayıcı dil-betimleyici dil betimlemeyi bilmiyodum yerine sen dilini düşünmüştüm Betimleyici dil=tembelsiniz yerine ,çalışmadığınız için sınavdan düşük not aldınız derse olurmuş
bende girdim uzman kariyere bugün ama çok zordu moraim bozuldu aslında uzmanın soruları güzel olur ama saçmalamışlar hele türkçe ve eğitim berbattı
sadece 2 tanesini bilmişim
anoloji benzetme değil miydi ya?çok garip bi soru bence..
3teki kavramı ilk kez duyuyorum
4teki altı uygulamayı hep karıştırırım zaten
5.yi çok bilerek yapmadım mantıken öyle cevapladım :26:
son soruda bariz bi şekilde sen dili var demiştim ama yokmuş :26:
canım sorular uçuktu zaten gerçek sınavda böyle kavram sormazlar cevap açıklamasında yazmışlar zaten bu kavramıda görün ,bilin vs. ama sorulmaz gibi.. yazıyodu
bence de sormasınlar denemelerde moral bozuyolar zatenanladım canım sormasınlar zaten ya
bence de sormasınlar denemelerde moral bozuyolar zatenbende farklı sorular diye paylaştım canım.
rica ederimm canmmçok çok sağol canım
canım ben daha öncede gördüm bu tarz soru ama yanlış yapıyorum
bizimde bitmedi konularımız üstelik ölçme ve rehberliğe başlamadık bile((
firarperest sorular sallanıcak türdendi bende sınavda salladım ama bu yazdıklarım tutmadı
iyi akşamlar kızlar,
bu akşam denemenin genel yetenek genel kültürünü çözdüm daha doğrusu çözemedim desem daha mı doğru olur ki.. canım sıkıldı yaa;
türkçe;25doğru 5yanlış
matematik;22doğru 8yanlış
genel kültür hep sürünüyor tümünde 14doğru 16yanlış oof of...
genel yetenek net;43.75
genel kültür;10
bakalım eğitim bilimleri ne halde yarın yapmayı planlıyorum onuda..
firaricim ilk yazılıları yaptım bitti çalıştığım köy pancara gidiyo mevsimlik,çocukları da götürüyolar çoğu sınıfta 4 5 öğrenci kalıyor. 23 nisandan önce bütün yazılıları bitiriyoruz
rica ederim dafnemsorularda çoğu terimi ilk defa duyuyorum hala konularımız bitmedi bizim ya
Kızlar ben geldim ya bu aralar hiç giremiyorum ama aklım da burda kalıyor,deneme yüklenmiş bir ara ben de indirip çözeyim. Zaten sadece eğitimini çözebilirim gk.gy.namına bir şey yok bende.
Ben de dün Yediiklimin modüler çözümlü soru bankasını aldım. Ödevler,misafir okul derken geçtiğimiz hafta ve bu hafta hiç çalışmadım.Kendimi kötü hissediyorum
Haftaya da stajda ilk dersimi anlatıcam.Umarım elim ayağım titremez. Hocanın sınıfta olması çok kötü olacak o olmasa daha rahat olurdum. bugün 50 gelişim çözdüm sadece.okulum var yine çalışmak hayal yani....
Kızlar ben geldim ya bu aralar hiç giremiyorum ama aklım da burda kalıyor,deneme yüklenmiş bir ara ben de indirip çözeyim. Zaten sadece eğitimini çözebilirim gk.gy.namına bir şey yok bende.
Ben de dün Yediiklimin modüler çözümlü soru bankasını aldım. Ödevler,misafir okul derken geçtiğimiz hafta ve bu hafta hiç çalışmadım.Kendimi kötü hissediyorum
Haftaya da stajda ilk dersimi anlatıcam.Umarım elim ayağım titremez. Hocanın sınıfta olması çok kötü olacak o olmasa daha rahat olurdum. bugün 50 gelişim çözdüm sadece.okulum var yine çalışmak hayal yani....
iyi akşamlar kızlar,
bu akşam denemenin genel yetenek genel kültürünü çözdüm daha doğrusu çözemedim desem daha mı doğru olur ki.. canım sıkıldı yaa;
türkçe;25doğru 5yanlış
matematik;22doğru 8yanlış
genel kültür hep sürünüyor tümünde 14doğru 16yanlış oof of...
genel yetenek net;43.75
genel kültür;10
bakalım eğitim bilimleri ne halde yarın yapmayı planlıyorum onuda..
kızlar benden başka arkadaşımızın paylaştığı denemeyi çözen yok mu?
eğitim bilimleride bitti 64doğru 33yanlış 23boş oof of...moralim bozuldu ama iyi oldu bana gördüm halimi utanmazsam ders çalışmim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?