- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.201
Ay ne güzel ya böyle hocalar ne de güzel oluyor di mi?
Mehmet Emin Yurdakul'la ilgili küçük hikayeler,anıları filan kastetmiştim.Ben hiç bulamadım,ilgi çekici olur diyordum.
ben örgün eğitimdir diyorum :26:
Örgün eğitim olması lazım..umarım yanılmıyorumdur.
bir soruda yaygın eğitim olarak almış o yüzden kafam karışmıştı
teşekkür ederim kızlar
Sağol canım,gerçi hoca, konu anlatmayacaksınız kitaptaki etkinlikleri uygulayıp onları yönlendireceksiniz yeni yöntem bu dedi...Açıkçası alışamadım pek bu tarza. Böyle eğitim görmedik ki biz.
haklı olabilirsin arkadaşım.yaygın eğitim arkadaşım arkadaşlar yanlış hatırlıyorlar örgün eğitimin sınırlılar ve şartları vardır ama yaygın eğitimde sınırda şarttta yoktur her yaş grubundan herkes katılabilir en basit ayırımı
geçmiş olsun dove denemede herkes zorlandı zaten sıkma canınıgenel kültür genel yeteneği çözdüm.. çözmez olaydımmmmmm
bu hafta kar yüzünden bizim okul 2 gün tatil oldu. o yüzden stajım da kaynadı gitti
bugün hiçbir şey çalışmadım
dün de sadece matematikten iki konu çalışmıştım..
sözün kısası benden bir şey olmaz
ben de çalışmadım ne güzel okuldan gelince uyumuştum dinç oluğp çlaışayım diye ama yine misafir geldi ve benim çalışma işi yattıı bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum ev ev değil hacı dede tekkesi sanki
hoşgeldin tekrar canımmm özlettin kendinislm kızlar, uzunca bir aradan sonra aranıza tekrar katıldım, bundan sonra düzenli olarak takip edebileceğim burayı, güzel paylaşımlarda bulunarak hepimizin başarılı olmasını diliyorum..
siyahincim sınıf arakadaşım sana da merhaba, bu hafta dersteki katılımından sonra ölçme değerlendirmede ki, bu kız bu işi halletmiş dedim darısı başıma, hiç bozmadan sınava kadar bu performansla devam etmeni diliyorum tatlım
Kızlar bu sene lise mezunlarına sınav var mı ?
ben örgün eğitimdir diyorum :26:
yok malesef. 2012 de.....
kızlar ya hadi çözen yok mu denememizi. kimse bi paylaşımda bulunmuyor, herkes sus pus.
bakın biz eski obgzk ile azıcık konuşmaya başladık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?