- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.321
maddi olarak ihtiyacın yoksa ben bırak derim.
kendim öyle karar vermiştim bırakmaya.
ben de dersaneye gitmiyorum ama gitmediğim için çevre baskısı oluyor:26:
taksitlerim kredi katı borcum var ama bıraksam bırakırım.
beni engelleyen öğrencileri yarı yolda bırakmak istememem..
elimden geleni yapıcam artık napıyım :26:
merhaba kızlar
çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
benim bu anayasa ile başım dertte
bu dersi sevmenin bi yolu varmı acaba
çıldırmak üzereyim
bugün canım hiç çalışmak istemedi
bıraktım ,kendime ayırdım bugünü
sürekli okuyorum anayasayı arklasından sorusunu çözüyorum ama 2 gün geçince aynı:) elde var sıfırrrr.....
merhaba kızlar
çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
benim bu anayasa ile başım dertte
bu dersi sevmenin bi yolu varmı acaba
çıldırmak üzereyim
bugün canım hiç çalışmak istemedi
bıraktım ,kendime ayırdım bugünü
canım aslında en kolay derstir yani kesin bilgi var yorum gerektirmiyor benim sınavda 1 yanlışım çıkmıştı yazarak çalışmanı önerebilirim
ne güzell. sırrı ne bunun?
maslowun kendini gerçekleştiren insan özelliklerinden birinde bu yazıyor:
"Bilinçli olarak görenek dışı olmamakla birlikte,
özkültürün içselleştirilmesine direniş" ne demek istiyor? tam anlamadım
canım benim gk derslerine ilgim var sanırım sevmekle ilgili bişey az yanlışım çıkar hep buna karşın ne kadar ders alsam da mat.sevmediğim için olmuyor sanırım sır bu
Burada bireyin bilinçli olarak gelenek göreneklerinden uzaklaşmadığını ancak böyle bir uzaklaşmanın varolduğunu ve kendi kültürününü özümsemeye direndiğini belirtiyor yani sıkısıkıya kendi kültürüne bağlanmamaya çalışıyor birey bilmem anlatabildi mi ama (=
bırakmak zor oluyor tabi..
2. deneme sınavında (yediiklim) eğitim sorularından 17. sorunun cevabı B yazıyor, E yazması gerekmiyor mu?
Ben de tam bunu yazmaya niyetliydim ki senin yazını gördüm.
Bence de E şıkkı olması gerekiyor, üstelik açıklamasında da onu anlatmış.
ben de depresyona girdim resmen sürekli kazanamıcam modundayım
ama şu an şoktayım 2011 yediiklim tg 4 çözdüm bu saate kadar ve gk gy den 86 net yaptımama oldukça kolay bir sınavdı vatandaşlık hariç onu hiç sevmiyorum ama yine de bu net mucize benim için
tabi yine de bu psikolojiden kurtulamıyorum sınava şu kadar kaldı diye gün sayıyorum resmen, deneyimli arkadaşlar nasıl başettiniz bu panikle:26:
Allah kolaylık versin canım,hepsinin üstesinden gelirsin inş.
KPDS başvurusu yaptım ben de.. Allahım ya hangisine çalışacağımı şaşırmış durumdayım:26:
kızlar çoook uzun zamandır yoktum gerçi yokluğum pek farkedilmemişama neyse herkes kendi yağında kavruluyor...havalar güzellleşmeye başladı veee çalışma azmi giderek düşüyor.planlara uyuyorum desem yalan olur eskisinden daah az vakit ayırabiliyorum.çalıştıklarımı da unutmuşum zaten
arasıra bende bu seferde olmayacak diye kendimi yiyip bitiriyorumdeneme yüklerim ben isterseniz hangi yayın istiyorsunuz?
kimler dershaneye gidiyodu burda? ben gitmiyorum
dershanesiz olmaz diye bir şey var mı?
E yazması gerekli bence de. ben E yapmıştım cevapta onu açıklamış, benim bu yanlışı yaptığımı nerden biliyor dedim hatta :)
Ben de gitmiyorum, arkadaşlarım dersane önemli değil, önemli olan senin çalışman diyor ama matematikte bir bilene danışamamak kötü oluyor benim için.
Evet ben de E yapmıştım, umarım doğrudur, bir doğru da bir doğrudur di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?