- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.681
fstklkurabyecim sorulara kendimce cevaplar veriyim inş tutar
1-b
2-b
3-c
4-e
forumun en ayırıcı noktası izleyenler de tartışmanın içine katılabiliyomuş. Yani izleyiciler sadece soru sormayıp tartışmaya kendi görüşlerini de katabilirlermiş.
Mesela panelde izleyiciler yalnızca soru sorabiliyolarmış fikir beyan edemiyolarmış.
Teşekkürler kızlar...
İşte cevaplar
1) a
2) b
3) c
4) d
1. nasıl mesleki de olabilir anlamadım kafamı karıştırdı doğrusu, bir hocaya sormak lazım ama imkanım da yok
2. evet veli ile ile ilişkilermiş.. Benim aklıma takılan ailelere de bilgi toplama ve yayma yapılıyor mu yoksa sadece öğrencilere mi?
3. Ben bunları sürekli karıştırıyorum. Ve anlamadığım nokta balık kılçığında çözüm oluyor mu? Yani ben problemin çözümü olmaz diye biliyordum.
4. zaten anlamadım anlayan beri gelsin ben b demiştim.
Cevapların için ve özellikle açıklaman için sağ ol canım. Çok iyi oldu gerçekten.
3. soruda biraz şıkları eleyerek gittim. diğerlerinin olma imkanı hiç yok. o yüzden balık kılçığı diye düşündüm. balık kılçığında nedenler sonuçlar yazılıp çıkarımlar yapılıyor.
4. soruda bence hata var. piaget' e göre düşünürsek d, kolhberg'e göre düşünürsek e oluyoanlamadım
4.soru Piaget'e göre olcak yazıyor ama benim de anlamadığım nokta şu; kardeşi emine bunun suç olduğunu, cezalandırılması gerektiğini düşünyorsa bu yasa ve düzen gibi durum olmaz mı? Öyleyse piaget'in 2.döneminde
olması gerekiyor yani ahlaki özerklik. İlk dönemdeki bir kişi kanunlara bağlı mı böyle?
4.soru Piaget'e göre olcak yazıyor ama benim de anlamadığım nokta şu; kardeşi emine bunun suç olduğunu, cezalandırılması gerektiğini düşünyorsa bu yasa ve düzen gibi durum olmaz mı? Öyleyse piaget'in 2.döneminde
olması gerekiyor yani ahlaki özerklik. İlk dönemdeki bir kişi kanunlara bağlı mı böyle?
siyahincim matematik sorularını bilemedim ama eğitimler doğruysa şöyle yaptım
57-d
58-e
60-c
76-d
ben de matematikleri yapamdım çok zorlar
57-d
58-e
60-d
76-d buldum :44:
46.E
50.D
51.B
70.C
75.C
95.E:26: ya tutarsa
para cezasını 1.tip de alan var 2. tip de alan var, bu soruya bakarsak 1.tip gibi duruyo ama biz 2.tip olarak öğrendik:26:
ben de senin sorularına bakıyodum
57 ve 58i aynen ben de senin gibi yaptım ama yanlış57.A, 58.D imiş.
60ı aritmetik ortalama yaptım sonuçta yeni puan katılıyo ama:26: cevap D imiş ne alaka
76 da A imiş hiç anlamadım:26:
yığılmalı frekansta direk kişi sayısıyla ilgili olduğu için tabloda hem kişi sayısı artarak iniyo hem de kişinin aldığı puan eklenerek gidiyo o yüzden d şıkkı umarım anlatabilmişimdir.. 76. soru yanlış bence
diğer arkadaşın sorularına da baktım
46-b
51-e
70-d
75-c
95-a
ben böyle yaptım ama umarım doğrudur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?