2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

aaa evet 57 de a şıkkı az kişi çeldirdiği için soruda varlığıyla yokluğu bir o yüzden değiştirilmeli

gelişim nöbetleşedir... zihinsel gelişimi yavaşlamış çünkü 6. ve 7. sınıflarda ergenliğe giriliyo cinsel gelişim hızlanıyo nöbeti cinsel gelişim alıyo zihinsel gelişim dinleniyo

ben de görüntülü tarih çalışıyorum az kaldı son 2 video.. ben de teşekkür ederim baya bişeyler öğrenmiş oldum sayenizde ben de çıkıyorum görüşürüz kızlar sorularımla dönücem hehe

Teşekkürler gayet güzel açıklamışsın

siyahincim ilk matematik sorusu,gözetleme kuleli olan sorunun yanıtı;
ışık 180 derece dönebildiği için yarım daire şeklindeki bir alanı aydınlatabilir bir kule. Diğer kulede aynı şekilde.ikisinin aydınlattığı alan birleştirilince tam bir daire oluşur Bunların arasında 50 birim mesafe olduğundan bu mesafenin yarısına kadar olan bölümü 1. kule aydınlatır,diğer yarısını 2. kule.
dairenin alan formülü=pi*r kare=pi.25.25=625pi.
yanıt doğru mu?

matematikten 51.sorunun yanıtı 210'mu ?
tekrarlı permüntasyondan yaptım,toplam 7 tane top var. Tekrarlı permüntasyonda üst tarafa toplam top sayısını faktöriyel olarak yazdım. yani üst tarafta 7! var.
soruda kaç tane tekrar eden balon varsa onları da ayrı ayrı faktöriyelini yazıp hepsini çarpıyoruz,bunuda alt tarafa yazıyoruz.alt 3 mavi 2 sarı 2 beyaz balon olduğundan alta 3!.2!.2! yazılacak.
en sondada
7! / 3!.2!.2! = 210 oluyor. Emin olmadığımı da belirtmek isterim

NOT=cevap yanlışmış,yeni gördüm yanıtları =)

Son düzenleyen: Moderatör:
17-E
Belirtke tablosunda hedeflerin hangi kazanımla ilgili olduğu belirtilir. Hedeflerin basitten karmaşığa,somuttan soyuta sıralanmalarını sağlar. Konuları önem derecesine göre sıralar,öğretim planlarına yön verir,öğrenme yaşantılarının belirlenmesini sağlar.
Soruda fikret bey'de konuları önem sırasına koyamadığından,hangi kazanım için hangi yöntemi seçmesi gerektiğini bilmemekten yakınmış. Belirtke tablosu değerlendirme yapmanın yanında eğitim durumlarını belirlemek için sıkça kullanılır.

ben onu sadece değerlendirmede düşünmüştüm.bilmiyodum bunu. teşekkürler
18 için bi açıklama alabilir miyim :) bana eleştirel gibi gelmişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…