- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.721
b,d değil diğer üç şık arasında seçim yapamadım
57 yi ben de d yaptım ama A imiş cevap:26: sanırım çeldirici işe yaramadığı için değişmesi gerekiyo çünkü neredeyse kimseyi çeldirememiş.
58i şimdi anladım teşekkür ederim, ben üst grubu değil de alt grubu çeldirmesi gerek diye düşünmüştüm
gelişim nöbetleşedir... zihinsel gelişimi yavaşlamış çünkü 6. ve 7. sınıflarda ergenliğe giriliyo cinsel gelişim hızlanıyo nöbeti cinsel gelişim alıyo zihinsel gelişim dinleniyo
gelişim nöbetleşedir... zihinsel gelişimi yavaşlamış çünkü 6. ve 7. sınıflarda ergenliğe giriliyo cinsel gelişim hızlanıyo nöbeti cinsel gelişim alıyo zihinsel gelişim dinleniyo
4. sorunun yanıtı d, gelelim açıklamasına;
piaget dediği için ahlaki gerçeklik ve ahlaki özerklik dışındaki şıkları eledik.
piagete göre 6 yaşa kadar ahlak duygusu yoktur. yani 0-5 yaş arası ahlak öndcesi dönemdir. 6-9 yaş arası ise ahlaki gerçeklik.
ahlaki gerçeklikte çocuk kuralların değişmezliğine inanır ve ceza otorite tarafından verilir. burada emine'nin yaptığı tam olarak budur. Çünkü düşündüğü kardeşinin bunu neden niçin yaptığı değildir ve 'mutlaka' cezalandırılması gerektiğini düşünür ,yani kuralların değiştirilmemesi gerektiğini gözetir. Cevap---->D
ahlaki özerklikte ise kurallar değişebilir,davranışın niyetine bakılır. Mutlak ceza gibi bir kavram bu dönemdeki kişilerin düşüneceği bir şey değildir.
1. sorunun yanıtı;üst eğitim kurumları bireyin hem mesleğini hemde eğitimini ilgilendirir. İlköğretimden sonra seçilecek ortaöğretim kurumu anadolu lisesi,sağlık lisesi,ticaret lisesi vs. olabilir. Bunlarda direk çocukların mesleklerini bunun yanında eğitimlerini ilgilendirir. cevap --->A
Umarım düşüncelerimde mantık hatası yoktur.
fstklkurabye canım sınıfta kalmak 2.tip bence, üst sınıfa geçmekten mahrum bırakılıyo:26:
17-b
18-b
diyorum ben bakalım sonuç ne çıkıcak :26:
17-E
Belirtke tablosunda hedeflerin hangi kazanımla ilgili olduğu belirtilir. Hedeflerin basitten karmaşığa,somuttan soyuta sıralanmalarını sağlar. Konuları önem derecesine göre sıralar,öğretim planlarına yön verir,öğrenme yaşantılarının belirlenmesini sağlar.
Soruda fikret bey'de konuları önem sırasına koyamadığından,hangi kazanım için hangi yöntemi seçmesi gerektiğini bilmemekten yakınmış. Belirtke tablosu değerlendirme yapmanın yanında eğitim durumlarını belirlemek için sıkça kullanılır.
fstklkurabye canım sınıfta kalmak 2.tip bence, üst sınıfa geçmekten mahrum bırakılıyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?