- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.801
40-a bu soruda hem tepkisel koşullanma hem bağlaşım kuramı var ikisi arasındaki farkı da yeri gelmişken sormak istedim bilen varsa bizi aydınlatırsa sevinirim
74-c ben b demiştim ölçülüp de sıralanmaz mı o zaman da sıralama ölçeği olmaz mı ki?
selam kızlar ben deneme çözüyorum yapamadığım yerleri tekrar açıp çalışıyorum baya faydalı oldu.. anayasayı da eşime soruyorum adliyede çalışıyo bana açıklamalı anlatıyo iyi oldu netlerim yükseldi biraz bu yöntemle yalnız genel kültürde benim çözdüğüm denemelerde 20 vatandaşlık sorusu var ve genel kültürden netlerim çokdüşük bi yükseliyo bi düşüyo anlayamıyorum kendimi.. şimdi sorularıma geçeyim çok gevezelik yaptım
5-)sigara içme yasağının ardından bandırma'nın bir köyünde hiçbir denetim yapılma olasılığı olmamasına rağmen köylülerin sigara içmek için köy kahvesinin dışına çıkmaları hakan'ı çok şaşırtmıştır.
bu örnek olayı kohlberg'in ahlak gelişim kuramına göre değerlendirdiğimizde,köylülerin ağağıdaki ahlak gelişim evrelerinden hangisinde olduğunu söyleyebiliriz?
a.ceza ve itaat
b.saf çıkarcılık
c.ahlaki gerçeklik
d.iyi çocuk olma eğilimi
e.kanun ve düzen
:26:
52-) BİR GENÇ,sevgilisinin kendisini terketmemesi için ona sürekli hediye almaktadır. bu durum aşağıdakilerden hangisiyle açıklanabilir?
a.olumlu pekiştirme
b.olumsuz pekiştireç
c.karşıt koşullanma
d.dışsal güdülenme
e.kaçma şartlanması
:26:
tatlım ben de senin dediklerini yapmıştım yanlışmış..
5-b
52-d imiş
11-d imiş ki ben bunu iyi çocuk eğilimi yapmıştım fstklıkurabiye sen doğru yapmışsın açıklayabillir misin?
55-c diyor kızlar.. ben a yapmışım çok saçma hiç anlayamadım bunu da
siyah-i programları açıklamışsın teşekkür ederim aydınlatıcı oldu anladım şimdi
Viole 11. soruda partinin normları, parti kararları da kanun gibi,sonuçta bunları belirlemişler ve bunlara uymaları lazım. Burda da kurallara riayet edilmiş. Beni dışlarlar gibi manevi bir durumdan ziyade kurallara uyulması gerektiği için öyle davranmış.Kanunlara,toplumsal kurallara uygun davranma söz konusu burda.Umarım anlatabilmişimdir.
Ben de geçen günkü sorumdaki pragnanzı anlamadım, bilen biri bana anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?