- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.761
bir sınav sonucunu değerlendirmek için 1,2,3,4,5 notları kullanılıyor. 30 öğrencinin katıldığı sınavda bu notların her biri en az 2 kere kullanıldığına göre aynı notu alan en çok kaç öğrenci vardır?
22
18
15
12
3
bu sorunun cevabı ne viole A mı? merak ettim:26:
evet canım a şıkkı nasıl yaptın?
4. de silinen ödev olumsuz pekiştireç tamam onu anladım ama ödevin silinmesi nedn 2. tür ceza?
tuşa basılmasının sonucu olarak ödev siliniyo, yani öğrenci için iyi olan bir durum ortadan kalkıyo bu yüzden 2.tip cezadır diye düşündüm ben
başkası tarafından verilince 2. tür ceza oluyodu demi heralde bilgisyar sildiği için 2. tür ceza oldu ben de böyle düşündüm o yüzden olumsuz pekiştireç değil demi?
ayarlayıcı rehberlikle eğitsel rehberlik arasındaki fark nedir kızlar biliyo musunuz?
ayarlayıcı rehberlik öğrenci dışında gelişir çoğunlukla, bu hizmet sayesinde öğrenci ile ilgili, öğrenci yararına olan düzenlemeler yapılır öğrenci bu durumda aktif değildir, yani onun dışında onun için iyileştirici düzenlemeler yapılır, eğitsel rehberlikte ise anahtar kelime ''başarı''dır. öğrenci başarısı artırılmak istenir direkt olarak öğrenci aktiftir, zamanını verimli kullanma vb yardımlar sağlanır.
çok sevindim canım rica ederimbenim tarih çok puan lazım çok heleki ağostosta 10bin olursa
aynen öyle söylentiler var ama inşallah bu sefer atanırız ben 26yı da açıcam bu sefer neresi olursa gidicem zaten 1 sene sonra eş durumundan gelirim 1 sene de askerlik gibi olur işte.. sizin kaçla kapatıyo tarih?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?