- Konu Sahibi hayalperesttt
- #1.821
Temmuzikicim bu soruya da eleştirel düşünce derdim ama doğru mudur acep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temmuzikicim bu soruya da eleştirel düşünce derdim ama doğru mudur acep![]()
evet doğru :103: nasıl ayırıyoruz diğerlerinden
kızlar aranızda memurluk tercih edicek varmı 1 temmuzda bitiyor galiba tercihler, biz lisans mezunları p3 le atanıyo galiba benim p3 80 küsür gelme ihtimali varmı bide en takıldığım kısım memurlar nette tercih yaparsanız p10 puanınız da yanar diye bişey duydum ne kadar doğru bu
Canım soruda gerekçe ve neden bulma diyor ya eleştirmeye yöneltiyor..diğer düşünce tekniklerine ait bir bilgi yok soruda zaten,,yansıtıcı düşünce:çocuğun düşündüklerini vermesi yansıtması yani,,analitik düşünme:bütün-parça ilişkisi yani bütündeki parçaları anlama olayları kavrama vb,,hipotetik düşünme tekniğin de olasılık var olası çözüm yolları düşünüyor şöyle olursa böyle olur gibi,,lateral düşünme de de çocukların farklı düşünmelerini sağlıyorsun yani genelde imkansız gibi görünen bir olay karşısında bu duruma nasıl gelindiğini sorgulama gibi bakış açıları geliştirme ....
açıklama yarı oldu yarı olmadı gibi tatmin eder inşallah yahu (=
Pragnaz da kişi her şeyi basit-anlamlı görme eğiliminde oluyor ya ufak bir benzerlik gördüğü olayda onu tecrübelerine benzetiyor,,yani zımba kağıdı tutma işlevi görüyor ya soruda da adam da basit ama işe yarar olarak düşünüyor yani pantolonun paçasının zımba ile tutturalacağını dşünüyor bilmem oldu mu açıklama =/
Temmuziki
49) b
merdivenli de c mi?
Doğruysa açıklayayım yoksa hiç rezil etmeyeyim kendimi:78:
Benim de ölçmeden sorum var, açıklarsanız sevinirim.
1) Güvenirlik katsayısı 0.64 olan bir ölçme aracının geçerlik katsayısı hangisi olamaz?
A) 0.50 b) 0.60 c) 0.70 d)0.80 e)0.90
Temmuziki
49) b
merdivenli de c mi?
Doğruysa açıklayayım yoksa hiç rezil etmeyeyim kendimi:78:
Benim de ölçmeden sorum var, açıklarsanız sevinirim.
1) Güvenirlik katsayısı 0.64 olan bir ölçme aracının geçerlik katsayısı hangisi olamaz?
A) 0.50 b) 0.60 c) 0.70 d)0.80 e)0.90
hala matematikten hoşlanmıyorum klasik koşullanma oldu ben de görür görmez fena oluyorum:26:
bi bilsem:26: 1,2 ve 3 temmuzda genel bi tekrar yapcam matematikten öyle gircem sınava:26:bu sorular çok çıkıyo ama napcaz![]()
hangisi Türkiyede tarımsal nüfus yoğunluğu az olan bölgelerin benzer özelliklerindendir?
a-yer şekillerinin engebeli olması
b-sulama imkanlarının gelişmiş olması
c-makineli tarımın yaygın olması
d-yoğun göç almaları
e-tarımsal verimin yüksek olması
hangisi Türkiyede tarımsal nüfus yoğunluğu az olan bölgelerin benzer özelliklerindendir?
a-yer şekillerinin engebeli olması
b-sulama imkanlarının gelişmiş olması
c-makineli tarımın yaygın olması
d-yoğun göç almaları
e-tarımsal verimin yüksek olması
bi bilsem:26: 1,2 ve 3 temmuzda genel bi tekrar yapcam matematikten öyle gircem sınava:26:
malesef değil
B mi?:26:
ben a diyorum c de olabilir :78:
hmm evet anladım ben tarımsal nüfus az çünkü makineli tarım var yani insan gücüne fazla ihtiyaç yok makineler yapıyo zaten...
yok canım tarımsal nüfus yoğunluğu az olması için= tarımla uğraşan insan/tarım alanları formülünden tarımla uğraşan az tarım alanı fazla olsunki yoğunluk az çıksın, ama yine de oturmadı bende:26:ben a demiştim c çıktı. tarımsal nüfus en az olan bölge doğu anadoluymuş.
yani tarım alanları az, tarımla uğraşan fazla. öyleyse cevap a olması gerekmez mi![]()