2011 mart anneleri;eşleriniz doğum hediyesi ne alacak?

esracakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
64
0
36
44
Kocaeli
mart annesi olacağım eşimden bilezik istedim inşallah alır :)yani o kadar zahmet çekiyoruz değil mi hakkımız :)

vallahi ben hiiiiç bişey istemedim zaten oğluşumu sağlıcakla kucaklayayım bana bundan büyük bi hediye olabilir mi?????????

Son düzenleme:
pırlanta bir yüzük istemiştim vaktiyle....
ama şimdi hiçbirşey istemiyorum.zaten acayip masraf olacak...
sonra epeyce sonra unutmaz alır ama kesin....
tabiii bu arada bizim çocuk 4-5 yaşına falan gelir herhalde:9::9:

ben doğum hediyemi biraz erken aldırdım sanırım:1: hamile kaldığımda laptopumuz bozulmuştu biraz masaüstüyle idare ettim ama hamileliim ilerleyince zor geldi giremez oldum internete çok sıkıldım başının etini yedim :47::47: :9::9: sen bana en iyisi laptop al dedim doğum hediyesi aldı canım kocişim:46::32::32:

Son düzenleme:
aa sipariş veriliyormu kızlar:26: ben de süpriz yapar diye düşünüyorum, hiç konuşmadık bile, ama inşallah altın falan almaz ben de takmam çünkü....:49::49:

bende bi talepte bulunmadım bakalım kendi düşünüp alacakmı yoksa gerek duymayacakmı o gün gelince öğreneceğiz hep beraber

Benimki doğumdan sonra oğLuna koç alıp kesme derdinde bana sıra geLmez heraLde hoş hediye konusunda çok incedir kuzum ama hayatta en çok istediği şey gerçekleşiyor gözü oğLundan başkasını görmez :9:

Bilmem bazen şunu al bunu al diyorum :66::66::66: ama tabi sonra takılıyorum hayatım diyorum sen işini bilirsin diyorum canın ne istiyorsa onu al ama eli boş gelme diyorum :60::60::60::60::60::60::60:

benimki doğumdan sonra oğluna koç alıp kesme derdinde bana sıra gelmez heralde hoş hediye konusunda çok incedir kuzum ama hayatta en çok istediği şey gerçekleşiyor gözü oğlundan başkasını görmez :9:

aynen canım ilk oğlumda sevinçten ağlıyordu,bana bişey almak aklına bile gelmemiş:50:bunda elin boş gelme deyip duruyorum ama:1:sevgililer günü için saat sipariş etmiş sanırım onunla idare etmem gerekecek..çocuklarını sevip ilgilenseler yeter zaten

bende bşy istemedim ama alır heralde inş. umarım sanırsam:26: bi anda o kadar para harcayınca yüreğine iniyordu adamcağızın kendime bşy istemeye fırsat bulamadım:60: ama kızımıza bileklik ve küpe takımı istedim bnm hakkımıda ona al dedim:49: eğer bana almazsa polim yapmıştım demeyi düşünüyorum ama:52::52:

bende bilezik alır herhalde diye düşünüyordum ama vazgeçtim.nedeni yeni ev alıyoruz.bide doğum ve bebek masrafı olunca fazla olur diye düşündüm.

benim esimde bana saat almis.ama dogumdan once eli bos gelme demistim gerci hediye konusunda incedir kendisi dusunur ama ben yinede kulagina kar suyunu kacirmistim iyide yapmisim:9:

Eşimle tanıştıgımızdan beri beyaz gül sevdigim için özel günlerde beyaz gül mutlaka alır.Bende bi sürü beyaz gül almasını istedim.İnş. o telaşla unutmaz.Asıl dogum hediyesinin kayınvalideden istedim:1:

zaten butcemız ortak oldugu ıcın ve masraf da cok olacagı ıcın hedıye ıstemek bıraz sacma gelıyo bana. zaten adamcagız evlendıgımızden berı kendıne bısey almaz hep bana alıyoruz:D

benim eşim bana künye almıştı hamile kaldığımı öğrendiğinde..belki onu herikisi için kullanır zaten en başından almıştım diyebilir de başka bir hediye de alabilir..ama hiç sanmıyorum doğum hediyesi alacağını:19::19:

zaten butcemız ortak oldugu ıcın ve masraf da cok olacagı ıcın hedıye ıstemek bıraz sacma gelıyo bana. zaten adamcagız evlendıgımızden berı kendıne bısey almaz hep bana alıyoruz:D

benim eşimde kendine pek bişey almıyor.doğru düzgün gömleği kalmadı baktım almıyor sevgililer gününü bahane edip ben aldım.klasik bi hediye ama olsun ihtiyacı var dedim.benim hamileliğim tedavi ile olduğundan ilk günden masraflı oldu zaten.eşim bebek geliyor diye ev alalım dedi.araya bide ev girince bebeğe bile gereksiz bişey almadım.onun için hediyede istemiyorum.hayırlısı ile bugün evimizin tapusunu alacağız.

ben de önceden istiyordum hediyemi unutma diyordum ama artık bişey diyemiyorum
daha yeni araba aldık onu da ben kullanıcam zaten dogum hediyem araba oldu yani
daha yüzüm yok bisey istemeye battık zaten hazırlıktı dogumdu arabaydı yeterince:)

Back
X