2011 mart anneleri;eşleriniz doğum hediyesi ne alacak?

ben de önceden istiyordum hediyemi unutma diyordum ama artık bişey diyemiyorum
daha yeni araba aldık onu da ben kullanıcam zaten dogum hediyem araba oldu yani
daha yüzüm yok bisey istemeye battık zaten hazırlıktı dogumdu arabaydı yeterince:)
çok sevindim araba almanıza, bebek olunca gerçekten çok ihtiyaç oluyor.

Sana bilezik alacağım demişti eşim ama ne yazık ki arabaya baktıralım dedik pazartesi günü ve öyle bir masraf çıkarttı ki bize şaştık kaldık. Ben bir şekilde yine de alırım bileziği dese de borca girmek istemediğimden istemedim. Eşim de bana kıyafet alışverişi yaptı. Çok kilo almadığımdan eski bedenime göre aldım herşeyimi çok da mutlu oldum açıkçası bu alışverişi yaparken =))

çok sevindim araba almanıza, bebek olunca gerçekten çok ihtiyaç oluyor.

Sana bilezik alacağım demişti eşim ama ne yazık ki arabaya baktıralım dedik pazartesi günü ve öyle bir masraf çıkarttı ki bize şaştık kaldık. Ben bir şekilde yine de alırım bileziği dese de borca girmek istemediğimden istemedim. Eşim de bana kıyafet alışverişi yaptı. Çok kilo almadığımdan eski bedenime göre aldım herşeyimi çok da mutlu oldum açıkçası bu alışverişi yaparken =))

saolasın yusum bebiş icin giriştik zaten malum eşimle ayrı sehirlerdeyiz burada ben tek olucam kuzumla arabaasız idare edemezdim in bin toplu tasımalarda kuzular kısmetiyle geliyorlar
bilezigini alırsın gene cicilerini güle güle kullanmak nasip olsun napalım canım bütcemizi de düşüncez masraflar bitmiyor ki ben de simdiden bicok seyden kısmayı düsünüyorum bitaraf olurken bitaraf zorlanıyor illa ki hayat böyle işte

eşim bana çok hoş altın bi yüzük almış istersen şimdiden tak dedi ama ben o zaman bi anlamı kalmaz diye olmaz bebişi doğurunca takmanı istiyorum dedim:21:

İlk doğumumda eşim yüzük ve küpe takım almıştı. ben de altın çok kullanmam, hatta takı kullanmam. ama eşim aldığı için birkaç kez kullandım. şimdi 2. kızım geliyor. bunda da hediye almak yoktu aklında ama ben almasını istedim. niyetim kızlarım büyüdüklerinde babalarının bana ettiği hediyeleri onlara hediye etmek.. kayınvalidem de ilkinde hediye almıştı, şimdi de alacağını söyledi. ben talep etmedim. ama onun hediyelerini de kzılarıma hatıra olarak bırakmayı düşünüyorum ilerde kızlarım kocaman olduklarında. ay büyüdükleri günleri görecekmiyiz acaba, duygulandım birden, gözlerim felan sulandı.. :5:

İlk doğumumda eşim yüzük ve küpe takım almıştı. ben de altın çok kullanmam, hatta takı kullanmam. ama eşim aldığı için birkaç kez kullandım. şimdi 2. kızım geliyor. bunda da hediye almak yoktu aklında ama ben almasını istedim. niyetim kızlarım büyüdüklerinde babalarının bana ettiği hediyeleri onlara hediye etmek.. kayınvalidem de ilkinde hediye almıştı, şimdi de alacağını söyledi. ben talep etmedim. ama onun hediyelerini de kzılarıma hatıra olarak bırakmayı düşünüyorum ilerde kızlarım kocaman olduklarında. ay büyüdükleri günleri görecekmiyiz acaba, duygulandım birden, gözlerim felan sulandı.. :5:

40+4 oldum eşim o kadar sabırsız ki
artık bebeği kucağına verince inşallah ne istesem alır:66::66:

Gecikmeli olsa da bende bugün doğum hediyemi eşimden aldım.1 yıl önce doğum sonrası yaza doğru bebeğimle bana araba alırsın demiştim eşime.
1 yıl çabucak geçti ve biz kızımla bugün arabamızı aldık:64::64:

Gecikmeli olsa da bende bugün doğum hediyemi eşimden aldım.1 yıl önce doğum sonrası yaza doğru bebeğimle bana araba alırsın demiştim eşime.

canım çok sevindim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:nazar:

İyi günlerde kullanın canım

güzel günlerde güzel kızınla güzel güzel gezersiniz canım, hayırlı olsun:65:

Eşim beyaz güllerle dolu demet şeklinde çiçek yaptırmıştı.Kayınpederim tek taş yüzük ve taşlı kelepçe aldı.Kaynanamda bir tane çeyrek taktı:21:Ama en güzeli eşimin aldıgı beyaz güllerdi.Çok seviyorum beyaz tomurcuk gülleri:16:

ayy bebek varken araba şart valla helal olsun eşine :1: kazasız belasız güle güle kullan canım sende :10:

güzel günlerde güzel kızınla güzel güzel gezersiniz canım, hayırlı olsun:65:

Eşim beyaz güllerle dolu demet şeklinde çiçek yaptırmıştı.Kayınpederim tek taş yüzük ve taşlı kelepçe aldı.Kaynanamda bir tane çeyrek taktı:21:Ama en güzeli eşimin aldıgı beyaz güllerdi.Çok seviyorum beyaz tomurcuk gülleri:16:

ayy bebek varken araba şart valla helal olsun eşine :1: kazasız belasız güle güle kullan canım sende :10:

sedacım cok sevindim.güle güle kullan canım..

Teşekkür ederim,daha güzelleri sizlerin olsun.

Back
X