2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım tüp bebek ve sezeryan olacağım.şuanda kanamalarının geçmiş olmasına çok sevindim canım.inşallah hepimiz sağlıkla doğuracağız burada
yok canım bu yasa işleri hemen hemen hiç konuşulmadı.bende merakla bekleyenlerdenim yeni yasayı

iyiyim canım benim.biz kocişle özelliklede hafta sonları epeyce geç yatarız.inşallah yarın sabaha gazsız uyanırsın canım

sağol canım güzel dileklerin için:)
benim kocam da baya erken uyudu, bende minişimle evde geziniorum

Geçmiş olsun canım

sağol tatlım

belkide en son ben doğuracağım, tersi olurmuşya
damlacığım hala çantamı hazırlamadım, doğumdan çok
çantamın hazır olmaması korkutuyor
inşallah haftaya hazırlayacağım

ahucum hazırla biran önce bak bebişlerin ne zaman geliceği hiç belli olmuyor..:26:

iyigclr kızlar...1de yattım ama uyuyamadım yine kalktım 2 tostu kıvırdım iyi mi

nerdeyse 3 haftam kaldı ya uyusana sen rahat rahat ama uyuyamıyorum öffff

günaydın arkadaşlar....
normalde bu saatte burada olacağımı söyleseler inanmazdım...
eşimi işe göndermek için kalkıyorum hersabah sonra da hemen yatıyordum
bu sabah günlük pedimde hafif kan vardı kızlar bunun sebebi ne olabilir sizce ?
ilk adet olmaya başladığımızda gelen çok hafif kan gibi...

bir daha olursa ya da adet sancısı gibi bi sancın olursa doktorunu ararsın. ama yook olmazsa sorun yok demektir için rahat olsun..

ilk defa oluyor hamileliğimin önceki dönemlerinde hiç böyle bir şey yaşamadım nişan denilen olayın daha kıvamlı daha koyudur diye biliyorum ama değildir dimi

35 haftalık doğum yapmış biir olarak bence bugün yat dinlen... takip et bi daha gelicek mi... bu tür şeyler normal olabiliyormuş ama doğum habercisi de olabilir allah korusun. kalk pc başından ve git uzan hemen

bir daha olursa ya da adet sancısı gibi bi sancın olursa doktorunu ararsın. ama yook olmazsa sorun yok demektir için rahat olsun..

canım çok sağol gidip yatıcam ama içim rahat değil birşeyler için geç kalırım diyekorkuyorum bugün hem pazar hemde çok erken dr aramaya çekindim acıkçası...

afiyet olsun canim

masallah kuzuya canim

masallah kuzuna canim, uzulme kilosuna saglikliysa gerisi onemli degil.

masallah kuzuna canim.. temiz cikar insallah sonuclarin.

glnk arkadaşımızı kaçıncı haftasında doğurdu acaba

herkese hayırlı sağlıklı doğumlar.. arkanızda bizler varız... güzel haberleiniz en güzel zamanlarda bekliyoruz..

33+4 diye hatirliyorum.

ellerine saglika canim. masallah kuzuna.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…