2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özeline mesaj attım geldimi tatlım

her hamilelikte bir diş gidermiş derler ama sende zaiyat fazlaca tatlım:)ikincisinde ne olcak valla çok gecmiş olsun canım heyecan degilde ben ameliyata hazırlarken hast.kacacam herhalde korkudan nasıl olcak bilmiyorum dr yalvarsam biraz daha gec alın diee korkuyom yaa ama kaçarıı yok illa dogurcam korkuyorurm yaa

msj attım canım tekrar teşekkür ederim. bakalım umarım daha fazla zaiyat vermem:)
korkma canım ya kaçmaya kalkışma:)) eninde sonunda yapacaksın bu işi kaçışı yok bir an önce bitsin.
Ben kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum da bugün müsait olmam sanırım ama yarın işyerinden girerim, iyi pazarlar dilerim. hoşçakal.

Günaydın tatlı annecikler ve bebişleri... umarım herkes iyidir... dün bütüngun yoktum,annemlerdeydim,maşallah coşmuşsunuz :)) bu ne hız.. okuyamadım hepsini ..

salı gunu dr'a gidecez inşallah,cok heyecanlıyım,5 hafta oldu,bebişimi cok merak ediyorum... umarım hersey yolundadır.. bu arada son gunlerde kasılmalarım oluyo ve canım acıyo.bebişim sagda ya da solda toplanıyo,taş gibi sert oluyo..cok rahatsız oluyorum.. bi de 2-3 saniyelik batmalar oluyo.. insallah normaldir..

Gökçen,geçmişolsun cnm dişlerin için. ben de 15.haftamda gitmiştim dişçiye,aynen senin gibi dolgu yapılacak bisürü diş çıktı.tabi dogumdan sonra insallah.. bozmayalım moralimizi,napalım...

herkese iyi pazarlar kızlar.

iyigclr kızlar...1de yattım ama uyuyamadım yine kalktım 2 tostu kıvırdım iyi mi

nerdeyse 3 haftam kaldı ya uyusana sen rahat rahat ama uyuyamıyorum öffff
afiyet olsun canımm

tatlım doktorunu aramak yada hastaneye gitmek en iyi şey.
umarım önemli bişey yoktur ama tedbiri elden bırakmamak gerek

bu arada herkese gunaydin :)
günaydın canımm

abrel22 starlicya35 viyole burcukutlu,

günaydın erkenci anneler
sana da günaydınnn

günaydın tatlımm
günaydın canım
ayyy az kalmış salıya gözünaydın
bizde cumartesi gideceğiz miniğimi görmeye

merhaba kızlar... merak etmişsinizdir diye girip haber veriyim dedim...
iyiyiz kızlar biz oğluşumla kahvaltımızı yapıp tekrar gelicez şimdilik hoşçakalın

günaydın kızlar, geçmişi çok az okuyabildim, malum memleketteyiz hergün girmiyorum net'e.glnk 'nin hayırlı olsun bebişi. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel, şansı bol olsun İnşallah. Amiiin.viyolecim merak ettim seni, doktoru aradın mı, bilgilendir bizi. Acaba diyorum hani fitil kullandın ya o da yapmış olabilir mi? G.Antepteki doktor da akıntıyla ilgili fitil verdi, ben daha kullanmadım, kullanacam ama ped bile tatmin etmiyor.

merhaba kızlar... merak etmişsinizdir diye girip haber veriyim dedim...
iyiyiz kızlar biz oğluşumla kahvaltımızı yapıp tekrar gelicez şimdilik hoşçakalın
çok sevindim iyi olmanıza viyolecim ama benim için hiç rahat değil yaaa.yaknlarda randevun var mıydı doktorunla????hani ne olur ne olmaz sorsan diyorum:44:

Herkes pazar gezmelerine çıktı herhalde:44:
bende sabahtan beri diyorum hava değerlendirelim diye ama nerdeeee

bakma böyle söylenip durduğuma tatlım aslında dr. yasakladı ondan çıkarmıyor eşim

canımm hiç üzülme yazın bol bol gezeriz
öyle yalancı soğuk güneşle de avunmayız,
denize fln gideriz bebişlerle
zaten dışarı çıkınca çiş molası, kasılma arası derken çok zevk alamıyorsun
evim evim güzel evim

evvvetttt bu yaz ilk defa üç kişilik tatilimizi yapacağız inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…