iyiyim canım ne olsun aynı hamilelik dün canım sıkıldı biraz hamileliğimin 3. ayında dişçiye bir genel kontrole gitmiştim dişlerimde bir tane bile çürük ya da dolgu gerektiren hiç bir sorunum yoktu dün tekrar gittim diş etlerim çok ağrıyordu tam 8 tane çürük oluşmuş inanamadım bir tane bile çürüğüm yoktu( 1 tanesi büyük diğerleri minik minik ama hamilelikten sonra dolgu olacaklar şimdi müdahale etmedi sadece diş ipi kullanmaya başlayacam diş etlerimi biraz daha rahatlatacakmış.
Benden bu kadar.. senin heyecanın daha da artmıştır..
iyiyim canım ne olsun aynı hamilelik dün canım sıkıldı biraz hamileliğimin 3. ayında dişçiye bir genel kontrole gitmiştim dişlerimde bir tane bile çürük ya da dolgu gerektiren hiç bir sorunum yoktu dün tekrar gittim diş etlerim çok ağrıyordu tam 8 tane çürük oluşmuş inanamadım bir tane bile çürüğüm yoktu( 1 tanesi büyük diğerleri minik minik ama hamilelikten sonra dolgu olacaklar şimdi müdahale etmedi sadece diş ipi kullanmaya başlayacam diş etlerimi biraz daha rahatlatacakmış.
her hamilelikte bir diş gidermiş derler ama sende zaiyat fazlaca tatlım:)ikincisinde ne olcak valla çok gecmiş olsun canım heyecan degilde ben ameliyata hazırlarken hast.kacacam herhalde korkudan nasıl olcak bilmiyorum dr yalvarsam biraz daha gec alın diee korkuyom yaa ama kaçarıı yok illa dogurcam korkuyorurm yaa
afiyet olsun canımmiyigclr kızlar...1de yattım ama uyuyamadım yine kalktım 2 tostu kıvırdım iyi mi
nerdeyse 3 haftam kaldı ya uyusana sen rahat rahat ama uyuyamıyorum öffff
günaydın arkadaşlar....
normalde bu saatte burada olacağımı söyleseler inanmazdım...
eşimi işe göndermek için kalkıyorum hersabah sonra da hemen yatıyordum
bu sabah günlük pedimde hafif kan vardı kızlar bunun sebebi ne olabilir sizce ?
ilk adet olmaya başladığımızda gelen çok hafif kan gibi...
günaydın canımmbu arada herkese gunaydin :)
sana da günaydınnnabrel22 starlicya35 viyole burcukutlu,
günaydın erkenci anneler
Günaydın arkadaşlar,
bugün erkencisiniz ben de uyuyamadım kalktım eşim de uyuyorken bir sizlere merhaba diyeyim dedim,
eylülcüm nasılsın senin günlerini sayıyorum vallahi, umarım herşey yolundadır, canım bana sakıncası yoksa tlf nonu atar mısın seni doğumdan sonra aramayı çok isterim
Öptüm
günaydın tatlımmiyiyim canım ne olsun aynı hamilelik dün canım sıkıldı biraz hamileliğimin 3. ayında dişçiye bir genel kontrole gitmiştim dişlerimde bir tane bile çürük ya da dolgu gerektiren hiç bir sorunum yoktu dün tekrar gittim diş etlerim çok ağrıyordu tam 8 tane çürük oluşmuş inanamadım bir tane bile çürüğüm yoktu( 1 tanesi büyük diğerleri minik minik ama hamilelikten sonra dolgu olacaklar şimdi müdahale etmedi sadece diş ipi kullanmaya başlayacam diş etlerimi biraz daha rahatlatacakmış.
günaydın canımGünaydın tatlı annecikler ve bebişleri... umarım herkes iyidir... dün bütüngun yoktum,annemlerdeydim,maşallah coşmuşsunuz :)) bu ne hız.. okuyamadım hepsini ..
salı gunu dr'a gidecez inşallah,cok heyecanlıyım,5 hafta oldu,bebişimi cok merak ediyorum... umarım hersey yolundadır.. bu arada son gunlerde kasılmalarım oluyo ve canım acıyo.bebişim sagda ya da solda toplanıyo,taş gibi sert oluyo..cok rahatsız oluyorum.. bi de 2-3 saniyelik batmalar oluyo.. insallah normaldir..
Gökçen,geçmişolsun cnm dişlerin için. ben de 15.haftamda gitmiştim dişçiye,aynen senin gibi dolgu yapılacak bisürü diş çıktı.tabi dogumdan sonra insallah.. bozmayalım moralimizi,napalım...
herkese iyi pazarlar kızlar.
# minnosum
# hipperaktif
# bsc23+
# silvery
günaydın kızlarrrrr
çok sevindim iyi olmanıza viyolecim ama benim için hiç rahat değil yaaa.yaknlarda randevun var mıydı doktorunla????hani ne olur ne olmaz sorsan diyorum:44:merhaba kızlar... merak etmişsinizdir diye girip haber veriyim dedim...
iyiyiz kızlar biz oğluşumla kahvaltımızı yapıp tekrar gelicez şimdilik hoşçakalın
# minnosum
# hipperaktif
# bsc23+
# silvery
günaydın kızlarrrrr
Herkes pazar gezmelerine çıktı herhalde:44:
bende sabahtan beri diyorum hava değerlendirelim diye ama nerdeeee
hava çook güzel
ama bizde evdeyiz ilknurcuğum
benimki de çok hafif kırmızıydı pembemsi gibiydi akıntıyla karışık
bakma böyle söylenip durduğuma tatlım aslında dr. yasakladı ondan çıkarmıyor eşim
canımm hiç üzülme yazın bol bol gezeriz
öyle yalancı soğuk güneşle de avunmayız,
denize fln gideriz bebişlerle
zaten dışarı çıkınca çiş molası, kasılma arası derken çok zevk alamıyorsun
evim evim güzel evim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?