2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sağol gidip yatıcam ama içim rahat değil birşeyler için geç kalırım diyekorkuyorum bugün hem pazar hemde çok erken dr aramaya çekindim acıkçası...

valla özel doktorunsa ara derim ben. için rahat etsin. stres yapmaman lazım

ben bayramın birinci günü bayram gezmesinde yakalamıştım adamı :)

ilk defa oluyor hamileliğimin önceki dönemlerinde hiç böyle bir şey yaşamadım nişan denilen olayın daha kıvamlı daha koyudur diye biliyorum ama değildir dimi

bak tatlım hastanede dr lar tek tedirgin oldukları acılma ve kanamadır hele sende plesenta sorununda yok bak o kan normal degil özel bi şey yaşadın mı gerci özel oldu bu soru o nedenle geldiyse korkma ama niaşnsa önlemi alınır acılma olmadan müdahale

valla özel doktorunsa ara derim ben. için rahat etsin. stres yapmaman lazım

ben bayramın birinci günü bayram gezmesinde yakalamıştım adamı :)

hayır eylülcüm dediğin gibi birşey yaşanmadı

günaydın bu cocuk o kadar erken acıkıyorki gözlerimi tekmeleriyle acıyorum kahvaaltı yedirtene kadar sonra rahatlıyo yatıo coook acıkıyorum normalinde sabah işe gidiyorum 9da inan 10 dogru zor kahvaaltı yapıyordum yiyemezdim böle erkenden bu ne iştah şaşırdım kendime yaaf

G.Kolega hoş geldin günaydın tatlım sende erkenvisin hayırdır yatamadın mı bennn gibii nasılsın canım

Günaydın arkadaşlar,
bugün erkencisiniz ben de uyuyamadım kalktım eşim de uyuyorken bir sizlere merhaba diyeyim dedim,
eylülcüm nasılsın senin günlerini sayıyorum vallahi, umarım herşey yolundadır, canım bana sakıncası yoksa tlf nonu atar mısın seni doğumdan sonra aramayı çok isterim
Öptüm

canım heycanlanma ama ihmal de etme, geçen bir arkadaş sivilce patlamış ondanmış demişti, öyle bişey olabilirmi, göremiyoruzki artık orayı,ama sakın ihmal etme...

ben de çalışırken 8 buçukta bi mısır gevreği yerdim sonra öğlen yemeği..ama hastanedeyken sabah 7buçukta nst çekti doktorcan baktı kalp atışları yavaş, hemen solunum cihazı getirin falan dedi korkuttu, sonra kahvaltı yaptınmı dedi, yoooooo dedim, bişeyler ye bidaha bakalım dedi...ben nasıl yumuldum hemen arttıracak yediklerim diye düşündüm, ki öyle de oldu, normal çıktı kalp atışları bebek açmış hem de uyuyomuş dedi...eeee niye uyandırdın çocuummuuu diye baktım yüzüne o günden beri erkenden kalkıp kahvaltı yapıyorum...iştahım falan da yok ama zorla yiyiyorum...

sağol canım hoşbuldumm, ben zaten genelde 8.30-9.00 da akşamları uyuyorum o yüzden iyi uykumu alıyorum ben genelde çok erkenciyimdir:)

iyi yapmışsın canım ne demek biz arkadaşız şimdi özelden atarım sana sende versen sevinirim bende doğum yaptıgında aramak isterim sen nasılsın uzunn süre denk gelmedik özlettin valla

sağol canım hoşbuldumm, ben zaten genelde 8.30-9.00 da akşamları uyuyorum o yüzden iyi uykumu alıyorum ben genelde çok erkenciyimdir:)

aman ne kadar erkencisin canım yaa keşke bende o saatte yatabilsem ama kız cocuklarında anne cok uyurmuş erkekte son aylar uykusuz geciyor aşırı canım korkuyorum 3 gün kaldııı yaakeşka ank olsam yanıma gelirdin hast cok moral olurdu amayoksun

iyi yapmışsın canım ne demek biz arkadaşız şimdi özelden atarım sana sende versen sevinirim bende doğum yaptıgında aramak isterim sen nasılsın uzunn süre denk gelmedik özlettin valla

iyiyim canım ne olsun aynı hamilelik dün canım sıkıldı biraz hamileliğimin 3. ayında dişçiye bir genel kontrole gitmiştim dişlerimde bir tane bile çürük ya da dolgu gerektiren hiç bir sorunum yoktu dün tekrar gittim diş etlerim çok ağrıyordu tam 8 tane çürük oluşmuş inanamadım bir tane bile çürüğüm yoktu( 1 tanesi büyük diğerleri minik minik ama hamilelikten sonra dolgu olacaklar şimdi müdahale etmedi sadece diş ipi kullanmaya başlayacam diş etlerimi biraz daha rahatlatacakmış.
Benden bu kadar.. senin heyecanın daha da artmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…