canım çok sağol gidip yatıcam ama içim rahat değil birşeyler için geç kalırım diyekorkuyorum bugün hem pazar hemde çok erken dr aramaya çekindim acıkçası...
ilk defa oluyor hamileliğimin önceki dönemlerinde hiç böyle bir şey yaşamadım nişan denilen olayın daha kıvamlı daha koyudur diye biliyorum ama değildir dimi
valla özel doktorunsa ara derim ben. için rahat etsin. stres yapmaman lazım
ben bayramın birinci günü bayram gezmesinde yakalamıştım adamı :)
bak tatlım hastanede dr lar tek tedirgin oldukları acılma ve kanamadır hele sende plesenta sorununda yok bak o kan normal degil özel bi şey yaşadın mı gerci özel oldu bu soru o nedenle geldiyse korkma ama niaşnsa önlemi alınır acılma olmadan müdahale
hayır eylülcüm dediğin gibi birşey yaşanmadı
sen hala pc başında mısın git yat hemenn
hayır eylülcüm dediğin gibi birşey yaşanmadı
bu arada herkese gunaydin :)
günaydın arkadaşlar....
normalde bu saatte burada olacağımı söyleseler inanmazdım...
eşimi işe göndermek için kalkıyorum hersabah sonra da hemen yatıyordum
bu sabah günlük pedimde hafif kan vardı kızlar bunun sebebi ne olabilir sizce ?
ilk adet olmaya başladığımızda gelen çok hafif kan gibi...
günaydın bu cocuk o kadar erken acıkıyorki gözlerimi tekmeleriyle acıyorum kahvaaltı yedirtene kadar sonra rahatlıyo yatıo coook acıkıyorum normalinde sabah işe gidiyorum 9da inan 10 dogru zor kahvaaltı yapıyordum yiyemezdim böle erkenden bu ne iştah şaşırdım kendime yaaf
Günaydın arkadaşlar,
bugün erkencisiniz ben de uyuyamadım kalktım eşim de uyuyorken bir sizlere merhaba diyeyim dedim,
eylülcüm nasılsın senin günlerini sayıyorum vallahi, umarım herşey yolundadır, canım bana sakıncası yoksa tlf nonu atar mısın seni doğumdan sonra aramayı çok isterim
Öptüm
sağol canım hoşbuldumm, ben zaten genelde 8.30-9.00 da akşamları uyuyorum o yüzden iyi uykumu alıyorum ben genelde çok erkenciyimdir:)
iyi yapmışsın canım ne demek biz arkadaşız şimdi özelden atarım sana sende versen sevinirim bende doğum yaptıgında aramak isterim sen nasılsın uzunn süre denk gelmedik özlettin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?