UyumLu insanLar mı :) Annem ve kayınvalidem siyah ve beyaz gibidir kişiLikLeri çok zıt biri narin kibar alıngan (kayınvalidem) diğeri hiçbirşeyi takmayan konuşurken karşsındaki ne düşünür umursamayan olabildiğince rahat (annem:) görümcem ikisinin ortası arayı bulabilir diye düşünüyorum evde şenLik oLacak ya iLk kim küsüp gitcek diye merak ediyorum ben
ben ilk bebeğimde onca haftadan sonra sanki ilk defa gibi hissetmiştim, çok utanıp korkmuştum. afedersiniz de tabi dikiş çok olunca
kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????
biz 8-9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz :)
hele bi de beni düşünün, kayınvalidem + 2 elti + 1 görümce hepimiz aynı apartmandayız. bi de biz en küçükleriyiz. büyük eltim ve görümcem benden 20 yaş büyük, diğer eltim ise benden 10 yaş büyük. kendi annemler ve ablamlar+ abimler de yakın çok şükür. ilk bebeğimde lohusa dönemimde sırf yaşadığım bazı şeylerden dolayı bi daha bu dönemleri aklıma bile getirmek istemiyorum diye çok düşünmüştüm. ama şimdi kafam daha rahat. ha böyle hepimiz aynı apartmanda oturmanın eksileri yok mu var ama çoğu zaman görmez, duymaz özellikle de umursamaz olunca eksiler hep artıya dönüşüyor. çok şükür bu konuda eşimde destekçidir bana, büyük olmalarına ver üstlerine düşme der. işin özü hele bi de doğumda benim evin halini düşünün, curcuna ilk bebeğimde yatak odasında yatmıştım ama orada da ağlayan bi bebekle tek başıma kaldım millet içerde vur patlasın çal oynasın olmuştu. ama bu sefer napıcam oturma odasında yatacağım. ben niye çekiniyorsam gelip de kalkap gitmeyen utansın :
Ya ben 1 şubatta yaptırdım vucut temizliğini ne olur ne olmaz temiz olayım 20 sine kadar tüyler zaten çıkar 19 unda tekrar gider yaptırrım dedim ama hata etmişim tüylerim çok minik nasıL olacak hiç bilmiyorum 5 gunde de çıkmaz yani aLınacak kadar
Maşallahhh senin durum benden vahim :))) akrabalarla iç içe olmanın olumsuz yanlarıda çok ama olumlu tarafları daha fazla yaa ben seviyorum kalabalık aileyi :) Bende mecburen oturma odasında olacağım ev dubleks istesemde yatak odasında yatamam zaten istesemde yatırmazlar bizimkiler torun aşkıyla orda gözümüzün önünde olmaz diye :) yaLnız yazınca tekrar dank ediyor benim bu muhabbetleri yaşamama sadece 6 gün var
benimde annem ve kayınvalidem hiç anlaşamaz. Düğünden beri küsler zaten. Kayınvalidem annemi hiç aramaz. Annem de kibarlık icabı 1-2 kere aradı o kadar. Hatta yeni yeni birbirlerini sormaya başladılar. Şimdi kayınvalidem gelecek doğuma. Ben ona iş yaptıramam. Yapmaz da zaten. Ben yapamam. Annem de olacak mecburen. Annemle geçen hafta konuştum. Zaten diktatör, sinirli, zor bir annem var. Sakın dedim kayınvalideme cadılık yaparsın, evde bağırır çağırırsın rezil olurum. Bayağ korkmuş gidip hafif bir sakinleştirici ilaç almış doktordan onu içecekmiş.Ödüm kopuyor kavga çıkacak kalpler kırılacak diye valla:18:
yani öyle tabi ama ben şu anda ona değil kendime daha çok üzüldüm öyle bir vurdu yani düşünün
Canım sende kendimi gördüm aynen benim annemde diktatördür hep kendi sözü dinlensin ister ay bir de eleştriye kapalıdır çok zor kadındır bizimkilerde bir süre küs kaldılar annem yüzünden neyseki 2 ay önce barıştılar annem 46 kayınvalidem 56 yaşında annem kayınvalidemden iş yapmasını bekler bende anlatamıyorum ben geliniytim burda o kadın iş yapmak koşuşturmak zorunda değil ama anlamıyor
olsun sen yine de bi gün önceye kadar bekle bence.sir ağdaysa alır herhalde çıkanları
dur seni korkutayım biraz
sen hala bilgisayar kucağında oturuyomusun,şurda kalmış 6 günün.ooooo,biraz telaş yap,yerinde durama.o odadan bu odaya dolan dur.allahhh tam 6 gün kalmış.
topuklu ayakkabımıııııı dar kot topuklu ayakkabı badyler ve minik bebekler daha ne olsun
Merhaba,
Kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun....
Arkadaşlar Kordon Bankasında bebeğin kordon kanını saklayacak olan var mı.... ben istiyorum ama tam olarak karar da veremedim...
tabi ki sarılırım eve bi gideyim zaten hemen gelir nereden denk getirirse öper kuzum benim.doğurur doğurmaz olmaz da şöyle bikaç gün sonra kendime gelince, 5 yaşındaki oğlumu şöyle bi doyasıya kucaklayıp sarılmak istiyorum. yavrum sürekli soruyor anne sen beni ne zaman kucaklayacaksın diye, ay bak ağlayasım geldi şimdi.
ayyy hiç kıyamadım oğluna valla benimde gözlerim doldu birkerede benim için sarılırsın olurmu
ay ben de gerçekten ağlayacağım ama odaya giren çıkan oluyo kendimi zor tutuyorum.oyyyy kıyamam ben na annesi özlemiş seni valla benim bile gözlerim doldu şimdi
aynı annemi anlattın sende canımBen damadı ile korkutuyorum annemi. Allahtan eşimi çok seviyorda ondan çekiniyor biraz. Dedim eşimin kalbini kırarsın bak annesine kötü davranırsan. Bakalım umarım işe yarar. Lohusayken birde onlara üzülmeyelim. Zaten biz biraz tuhaf olacağız. Biz mi onları idare edeceğiz onlar mı bizi değil mi ama?
Merhaba,
Kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun....
Arkadaşlar Kordon Bankasında bebeğin kordon kanını saklayacak olan var mı.... ben istiyorum ama tam olarak karar da veremedim...
Yaa bir türlü güdülenemiyorum ben karşımda eşimin gömlekleri tepecik oluşturmuş ütülenmeyi bekliyor sabahtan beri onlar bana bakıyor ben onlaragüya bugun çekmecelerimi falan düzeltecektim hiçç oralı olamıyorum :)) 6 gun bende kalp çarpıntısı yapıyor heyecan yapıyor ama bir türlü ev işi yaptırtamıyor
benimkilerden bir kaçı kot pantolonun üstüne dilediğim bir tşörtümü giyip tıka basa yemek yiyip masayı kaldırmadan acı bir kahvenin yanında bir sigara içmek saçma gibi ama kahve ve sigarasız masa sohbetinin hiç tadı olmuyomuş
ay kıyafet konusuna hiç girmeyelim ben de o konuda çok muzdaribim. 20 kg aldım geçen seneki 38 bedenlere ne zaman girebilirim yada acaba bi daha girebilecek miyim, onun özlemi var.:18: :18: bi de benim de saçlar berbat durumda artık boyatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?