2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde annem ve kayınvalidem hiç anlaşamaz. Düğünden beri küsler zaten. Kayınvalidem annemi hiç aramaz. Annem de kibarlık icabı 1-2 kere aradı o kadar. Hatta yeni yeni birbirlerini sormaya başladılar. Şimdi kayınvalidem gelecek doğuma. Ben ona iş yaptıramam. Yapmaz da zaten. Ben yapamam. Annem de olacak mecburen. Annemle geçen hafta konuştum. Zaten diktatör, sinirli, zor bir annem var. Sakın dedim kayınvalideme cadılık yaparsın, evde bağırır çağırırsın rezil olurum. Bayağ korkmuş gidip hafif bir sakinleştirici ilaç almış doktordan onu içecekmiş. Ödüm kopuyor kavga çıkacak kalpler kırılacak diye valla:18:

ben ilk bebeğimde onca haftadan sonra sanki ilk defa gibi hissetmiştim, çok utanıp korkmuştum. afedersiniz de tabi dikiş çok olunca

ay bende acır diye korkarım. Zaten doğum sonrası 40 gün falan izin verilmiyormuş. Daha var yani

kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????

herşey zayıflamama bağlı ama ilk eşimi, topuklu ayakkabılarımı, skinny jeanlerimi, gömleklerimi, yüz üstü yatmayı, karnımı ıslatmadan elimi yıkamayı, içki içmeyi, kendimi seksi hissetmeyi özledim:95:

biz 8-9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz :)

bizde öyleyiz canım sorma

amanıın ...gerçi en azından gece çekip evlerine giderler kalmıyolardır herhalde
umarım ben de umursamaz olabilirm bu konuda kendime hiiiiiiç güvenmiyorum

herkese slm
birkaç gündür ayakta biraz fazla durunca çok fazla batma oluyo
daha önce gelip geçici bir anlıktı bu batmalar artık oturunca bile devam ediyo
açıkçası endişeleniyorum. erken doğum sinyali olabilir mi? ayakta çok kalırsam tetikler mi?
ya da bir şey değişmez mi? bir fikriniz var mı kızlar? bu hafta içi doktora ggideceğim
ama her an kızım gelecek gibi hissediyorum. :18:

olsun sen yine de bi gün önceye kadar bekle bence.sir ağdaysa alır herhalde çıkanları

dur seni korkutayım biraz
sen hala bilgisayar kucağında oturuyomusun,şurda kalmış 6 günün.ooooo,biraz telaş yap,yerinde durama.o odadan bu odaya dolan dur.allahhh tam 6 gün kalmış.

Canım sende kendimi gördüm aynen benim annemde diktatördür hep kendi sözü dinlensin ister ay bir de eleştriye kapalıdır çok zor kadındır bizimkilerde bir süre küs kaldılar annem yüzünden neyseki 2 ay önce barıştılar annem 46 kayınvalidem 56 yaşında annem kayınvalidemden iş yapmasını bekler bende anlatamıyorum ben geliniytim burda o kadın iş yapmak koşuşturmak zorunda değil ama anlamıyor

Merhaba,
Kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun....

Arkadaşlar Kordon Bankasında bebeğin kordon kanını saklayacak olan var mı.... ben istiyorum ama tam olarak karar da veremedim...

aynı annemi anlattın sende canımBen damadı ile korkutuyorum annemi. Allahtan eşimi çok seviyorda ondan çekiniyor biraz. Dedim eşimin kalbini kırarsın bak annesine kötü davranırsan. Bakalım umarım işe yarar. Lohusayken birde onlara üzülmeyelim. Zaten biz biraz tuhaf olacağız. Biz mi onları idare edeceğiz onlar mı bizi değil mi ama?

olsun sen yine de bi gün önceye kadar bekle bence.sir ağdaysa alır herhalde çıkanları

İnşallah canım bekleyecem bir umut ama çok umudum yok :26:

dur seni korkutayım biraz
sen hala bilgisayar kucağında oturuyomusun,şurda kalmış 6 günün.ooooo,biraz telaş yap,yerinde durama.o odadan bu odaya dolan dur.allahhh tam 6 gün kalmış.

Yaa bir türlü güdülenemiyorum ben karşımda eşimin gömlekleri tepecik oluşturmuş ütülenmeyi bekliyor sabahtan beri onlar bana bakıyor ben onlara güya bugun çekmecelerimi falan düzeltecektim hiçç oralı olamıyorum :)) 6 gun bende kalp çarpıntısı yapıyor heyecan yapıyor ama bir türlü ev işi yaptırtamıyor

topuklu ayakkabımıııııı dar kot topuklu ayakkabı badyler ve minik bebekler daha ne olsun

bebeğimi koyarım pusetine koca göbeğimde gitmiş olur darpaça kotlarımı giyer platform topuklularımla salına salına gezerim ha bir de 9 aydır saçlarımı açtıramıyorum platin sarısı saçlarımı da unutmam :)

Son düzenleme:
Merhaba,

Arkadaşlar Kordon Bankasında bebeğin kordon kanını saklayacak olan var mı.... ben istiyorum ama tam olarak karar da veremedim...

ben de bu konuyu araştırmıştım canım.çok faydalı bir şey.sonuçta bilimsel olarak araştırılıp uygulanmaya başlanmış,tabi işin maddi boyutu var.onuda geçtim her ilde yok bir de. sanırım izmirde büyük bir yer varmış bu konuda.tabi ankara istanbul gibi büyük illerde de var. daha detaylı araştırmak lazım.:44::44:

Evet ya doğum sonrası kim kimi idare edecek bakalım benim annemde eşime çok düşkün oğlum oğlum diyip durur hep onun tarafındadır bend eöyle diyim bari sinan için biraz dikkat et annesini üzme senden soğur falan diyim

Merhaba,

ben de sordum dr.uma gittiğim hastanenin ist.acıbademle kardeş hastane durumları varmış oraya gönderiyolarmış
yalnız kafama takılan şu oldu.dr.um dedi ki evet kordon kanı çok önemli tabi insan başına ne geliceğini biliyor ama öyle bi durum da var 20 yıldır başladı bu uygulama ve 2o yılda 1 kez bile uygulanmışlığı,yani kanın kullanılmışlığı yok.bu alanda yeterli uygulama tecrübesi yok

:18::18::18::18::18lsun ama yine de çok az kaldı.

ay kıyafet konusuna hiç girmeyelim ben de o konuda çok muzdaribim. 20 kg aldım geçen seneki 38 bedenlere ne zaman girebilirim yada acaba bi daha girebilecek miyim, onun özlemi var.:18: :18: bi de benim de saçlar berbat durumda artık boyatmak istiyorum

oofff offffff herkes benimle aynı dertten yakınıyormuş kızlar bunalıma girdim artık kocamı da bunalttım aynaya bakınca hiç beğenmiyorum kendimi sürekli çatlak selülit falan arar oldum vücudumda sürekli eşime beni beğenmiyosun dimi diye soruyorum ne dese inandıramıyor adamcağız beni seksi giyinmeyi çoookkk özledim sürekli pijamalarla geziyorum evin içinde:84::84:

kanlıca sahilde kahve sigara muhabbet şöyle korkusuzca ama sigarayı eskisi gibi içmek istemiyorum bi daha tek tük te yapılabiliyormuş oluyormuş insan zorlayınca

bende boya konusuna çok taktım canım kaç renk oldu saçım bilemiyorum doğumdan önce boyatıcam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…