anlaşılan herkezin hormonlar tavan yapmış valla benimde yaptı ama benimki farklı hemileleğimde cinsellikten çok soğudum ben itici ve iğrenç geldi(hiç inanmazdım ama)şimdi doktor geçen hafta artık birlikte olmıcaksınız dedi zaten uzun süredir olmuyoduk ama o öyle dedikten sonra ben çok fena başıma vurdu resmen yasak tatlı olur yaa (keşke baştan yasaklasaymış boşa gitmezdi onca ay ) oldum yaaa birde lahusalık felan var nasıl geçicek bu günler anlamadım yaaa
ben ilk bebeğimde onca haftadan sonra sanki ilk defa gibi hissetmiştim, çok utanıp korkmuştum. afedersiniz de tabi dikiş çok olunca
biz 8-9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz :)
kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????
hadi yaaa amanınn. kayınvaliden alıngansa o gidebilir o zaman.
işgörümcene kaldı demek ha:)genç mi görümcen
bizdeeeeebide eşim akrep ben boğa imkansız gibi ama oldu...
benimki daha çok yiyeceklerle ilgili saymıyım şimdi canı çeken olur.toksoplazmadan dolayı yenemeyenler desem anlaşılır herhalde :) hoş öyle yemeğe düşkün biri de değilim ama uzun zamandır yiyemeyince canı çekiyo artık insanın.ama olsun yavrularsağlıkla gelsin de her şeyden öneli.ömür boyu yemesem de olur
Benden 2 yaş büyük dünya tatlısı bir kadın ya onunda 4 yaşında bir oğlu var :) içim rahat o burada olacak diye yoksa Allahım esirgesin
doğurur doğurmaz olmaz da şöyle bikaç gün sonra kendime gelince, 5 yaşındaki oğlumu şöyle bi doyasıya kucaklayıp sarılmak istiyorum. yavrum sürekli soruyor anne sen beni ne zaman kucaklayacaksın diye, ay bak ağlayasım geldi şimdi.kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????
yaaaa banada hep öyle olcakmış gibi bir his gelmişti bak olcak demekki tecrübeyle onaylanmış...saol hazırlıklı olayım bari
hele bi de beni düşünün, kayınvalidem + 2 elti + 1 görümce hepimiz aynı apartmandayız. bi de biz en küçükleriyiz. büyük eltim ve görümcem benden 20 yaş büyük, diğer eltim ise benden 10 yaş büyük. kendi annemler ve ablamlar+ abimler de yakın çok şükür. ilk bebeğimde lohusa dönemimde sırf yaşadığım bazı şeylerden dolayı bi daha bu dönemleri aklıma bile getirmek istemiyorum diye çok düşünmüştüm. ama şimdi kafam daha rahat. ha böyle hepimiz aynı apartmanda oturmanın eksileri yok mu var ama çoğu zaman görmez, duymaz özellikle de umursamaz olunca eksiler hep artıya dönüşüyor. çok şükür bu konuda eşimde destekçidir bana, büyük olmalarına ver üstlerine düşme der. işin özü hele bi de doğumda benim evin halini düşünün, curcuna ilk bebeğimde yatak odasında yatmıştım ama orada da ağlayan bi bebekle tek başıma kaldım millet içerde vur patlasın çal oynasın olmuştu. ama bu sefer napıcam oturma odasında yatacağım. ben niye çekiniyorsam gelip de kalkap gitmeyen utansın
biz 8-9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz :)
benimkilerden bir kaçı kot pantolonun üstüne dilediğim bir tşörtümü giyip tıka basa yemek yiyip masayı kaldırmadan acı bir kahvenin yanında bir sigara içmek saçma gibi ama kahve ve sigarasız masa sohbetinin hiç tadı olmuyomuş
kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????
doğurur doğurmaz olmaz da şöyle bikaç gün sonra kendime gelince, 5 yaşındaki oğlumu şöyle bi doyasıya kucaklayıp sarılmak istiyorum. yavrum sürekli soruyor anne sen beni ne zaman kucaklayacaksın diye, ay bak ağlayasım geldi şimdi.
ayyy hiç kıyamadım oğluna valla benimde gözlerim doldu birkerede benim için sarılırsın olurmu
ilahi kızlar yaa,çok güldüm bu yoruma,kardeş kardeş. yaşasın özgürlükkkk.
bu da benden kocişlere.
:)) kadın nasıl kalıcak peki çocuğu eşi falan??
bu arada sen vücut temizliği işini doğumdan ne kadar önce yapıcan ya da yaptın mı
doğurur doğurmaz olmaz da şöyle bikaç gün sonra kendime gelince, 5 yaşındaki oğlumu şöyle bi doyasıya kucaklayıp sarılmak istiyorum. yavrum sürekli soruyor anne sen beni ne zaman kucaklayacaksın diye, ay bak ağlayasım geldi şimdi.
yok arkadaşım gözünü korkutmayayım, benim ilk doğumda ebeler yüzünden yırtılmam çok olmuştu, dikişim çoktu ama herkeste öyle olmaz herhalde.
:))) vala yazık adamlara ama ne yapalım yaniii di mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?