2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????

biz 8-9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz :)

Son düzenleme:
kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????

benimki daha çok yiyeceklerle ilgili saymıyım şimdi canı çeken olur.toksoplazmadan dolayı yenemeyenler desem anlaşılır herhalde :) hoş öyle yemeğe düşkün biri de değilim ama uzun zamandır yiyemeyince canı çekiyo artık insanın.ama olsun yavrularsağlıkla gelsin de her şeyden öneli.ömür boyu yemesem de olur

hadi yaaa amanınn. kayınvaliden alıngansa o gidebilir o zaman.
işgörümcene kaldı demek ha:)genç mi görümcen

Benden 2 yaş büyük dünya tatlısı bir kadın ya onunda 4 yaşında bir oğlu var :) içim rahat o burada olacak diye yoksa Allahım esirgesin

benimkilerden bir kaçı kot pantolonun üstüne dilediğim bir tşörtümü giyip tıka basa yemek yiyip masayı kaldırmadan acı bir kahvenin yanında bir sigara içmek saçma gibi ama kahve ve sigarasız masa sohbetinin hiç tadı olmuyomuş

Benden 2 yaş büyük dünya tatlısı bir kadın ya onunda 4 yaşında bir oğlu var :) içim rahat o burada olacak diye yoksa Allahım esirgesin

:)) kadın nasıl kalıcak peki çocuğu eşi falan??
bu arada sen vücut temizliği işini doğumdan ne kadar önce yapıcan ya da yaptın mı

doğurur doğurmaz olmaz da şöyle bikaç gün sonra kendime gelince, 5 yaşındaki oğlumu şöyle bi doyasıya kucaklayıp sarılmak istiyorum. yavrum sürekli soruyor anne sen beni ne zaman kucaklayacaksın diye, ay bak ağlayasım geldi şimdi.

yaaaa banada hep öyle olcakmış gibi bir his gelmişti bak olcak demekki tecrübeyle onaylanmış...saol hazırlıklı olayım bari

yok arkadaşım gözünü korkutmayayım, benim ilk doğumda ebeler yüzünden yırtılmam çok olmuştu, dikişim çoktu ama herkeste öyle olmaz herhalde.

Maşallahhh senin durum benden vahim :))) akrabalarla iç içe olmanın olumsuz yanlarıda çok ama olumlu tarafları daha fazla yaa ben seviyorum kalabalık aileyi :) Bende mecburen oturma odasında olacağım ev dubleks istesemde yatak odasında yatamam zaten istesemde yatırmazlar bizimkiler torun aşkıyla orda gözümüzün önünde olmaz diye :) yaLnız yazınca tekrar dank ediyor benim bu muhabbetleri yaşamama sadece 6 gün var

:)) kadın nasıl kalıcak peki çocuğu eşi falan??
bu arada sen vücut temizliği işini doğumdan ne kadar önce yapıcan ya da yaptın mı

Ya ben 1 şubatta yaptırdım vucut temizliğini ne olur ne olmaz temiz olayım 20 sine kadar tüyler zaten çıkar 19 unda tekrar gider yaptırrım dedim ama hata etmişim tüylerim çok minik nasıL olacak hiç bilmiyorum 5 gunde de çıkmaz yani aLınacak kadar

oyyyy kıyamam ben na annesi özlemiş seni valla benim bile gözlerim doldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…