2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hava çok kasvetli. Benimde içime sıkıntı girdi. Hiç sevmiyorum böyle günleri. Az önce benimle aynı haftada olan bir arkadaşım doğum yapmış onu öğrendim. Maşallah ikiside iyimiş. Beni de herkes arayıp bebiş geldimi diye soruo... Strese giriyorum yaNormal doğumu beklemekde zormuş

Ay ben deLiriyorum böyLe katınvaLidelerin geLinLerini kıskandığını duyunca neyi paylaşamıyorlar anlam veremiyorum. Hem seninle o kadar uğraşmış boşandırmayı bile düşünmüş biri olarak bence hiçç hakkı yok bozulmaya belkide doğumda ona muhtaç olacağını düşünmüş annenin geleceğini duyunca hayalleri yıkılmıştır ondandır o kıskançlık krizi hiçç takma bence

bendede oluyor canım acaba diye bakıyorum ama busefer gelen bişey olmuyor anlamadım gitti
maşşallah bebişine
kızlar çok ilginç,zaten uyuyamıyorum geceleri,uyudugum 2 saat içinde de rüyamda Çilek Ağacı(!) Ağaçç yalnız :)) Gördüm.. hayırdır inşallah.. dallardan çilekler sarkıyordu..
hayır olsun tatlım
canım yalnız kalamazsın hangisi senin için daha iyi olcaığını düşünüyorsun öyle kara ver
arkadaşının gözü aydınduygucum ne güzel son haftalarına geldin riskli dönemin bitti darısı bizlerin başına

Kayınvaliden anlayışlı biriyse hiç problem olmaz canım stres yapma oluruna bırak sonuçta o da bir anne elinden geleni yapacaktır eşinde yardımcı olur gelen giden olur diyorsun o kayınvaliden gelmesede olacaktır bebek hayırlama muhabbetne gelenimiz gidenimiz bitmeyecek zaten bence en doğrusu kayınvalidenin gelmesi. Benim hem annem hem kayınvalidem hemde görümcem kalıcak bizde evim geniş Allahtan sığacaklar ben hepsini çok seviyorum ama aralarında bir huzursuzluk çıkacak diye çok korkuyorum bilirsiniz nerde çokluk orda .okluk

mantıklı tabii aslında bana da böyle daha iyi olur gibi geliyo en azından evimde olurum ama strese girmeme konusunda kendime hiç güvenemiyorum çünkü yapı olarak yerde gördüğüm tozu bile kafama takabilen biriyim.lohusalıkta da psikoloji önemliymiş.kayınvalidemin de hiç bitmek tükenmek bilmeyen konuşmaları,temzilikhastalığı ben nasıl ona iş buyurucam yaa

alemsin kız
hepsi uyumlu insanlar demek ki hepsini sevdiğine göre sorun çıkmaz diye düşünüyorum.bütün aile seferber ömer kuzeye
evet aslında haklısın söylediklerinde..hmmm ben bi düşüneyim bunu.

Son düzenleme:

canım işte kayınvaliden de temizlik hastasıysa bi sorun çıkmaz sen söylemeden o toplar ortalığı kendi de rahat edemez.sadece fazla konuşmasına biraz sıkılırsın oda kalabalıkta kaynar gider.sen hiç şimdiden strese girip bebişi de kendini de üzme.sağsalim gelsin bebiş ne stres kalır ne bişey o seni rahatlatır

Kızlar selam,
Uzun zaman oldu topiğimizi takip etmeyeli umarım bebişler ve güzel anneleri iyidir.Doğum yapan varmı aramızda merak ediyorum.
Bugün kontrolüm vardı bebeğim 3300gr olmuş rahimde 1cm açılmış bir aksilik olmadıkça doğum normal görünüyor ve bende normal doğum istiyorum.
Şuan 37+2 yiz biraz erkenmi başladı açılmaya acaba?
Doktoruma sordum bu açılmalar ne şekilde olacak diye belki bir gecede belki bir haftada dedi uyanık olup takibimi yapıcakmışım düzenli hale gelirse kasılmalar hemen hastaneye gidip nst ye girecekmişim.
Bundan sonraki randevum önümüzdeki cuma 4 gün sonra...
Heyecan korku özlem hasret çok tuhaf duygular içerisindeyim
Sağlıkla gel Efem bitsin bu hasret

selam kızlar. kandiliniz mübarek, sevgililer gününüz kutlu olsun. allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.

ayy evet canım sağlıkla sıhhatle gelsin de inşallah hepimizinkini Allah bağışlasın bizlere
bi ara gelip kalmıştı da bişeye pek el atmamıştı.ama sizin söyledikleriniz de mantıklı geliyo şimdi.

maşallah efene tatlım az kaldı desene bebişine kavuşmana haftanda baya ileride korkma derim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

UyumLu insanLar mı :) Annem ve kayınvalidem siyah ve beyaz gibidir kişiLikLeri çok zıt biri narin kibar alıngan (kayınvalidem) diğeri hiçbirşeyi takmayan konuşurken karşsındaki ne düşünür umursamayan olabildiğince rahat (annem:) görümcem ikisinin ortası arayı bulabilir diye düşünüyorum evde şenLik oLacak ya iLk kim küsüp gitcek diye merak ediyorum ben

selam kızlar bugün çok hüzünlü hissediyorum kendimi bu vakte kadar çalıştım geçen hafta izne ayrıldım kızımın sömestr tatili olması nedeniyle hep yanımdaydı. şimdi okula gitti çoook uzun zamandır ilk defa yalnızım evde.. içim bir buruk şu an bile gözlerim doluyor kendimi çaresiz gibi hissediyorum hiç böyle olmamıştım.. dışarı çıksam gücüm yok ... iyi ki sizler varsınız...

inşallah canım sağlıkla,kolaylıkla, hayırla zamanda kavuşursun bebeğine.

hadi yaaa amanınn. kayınvaliden alıngansa o gidebilir o zaman.
işgörümcene kaldı demek ha:)genç mi görümcen

anlaşılan herkezin hormonlar tavan yapmış valla benimde yaptı ama benimki farklı hemileleğimde cinsellikten çok soğudum ben itici ve iğrenç geldi(hiç inanmazdım ama)şimdi doktor geçen hafta artık birlikte olmıcaksınız dedi zaten uzun süredir olmuyoduk ama o öyle dedikten sonra ben çok fena başıma vurdu resmen yasak tatlı olur yaa (keşke baştan yasaklasaymış boşa gitmezdi onca ay) oldum yaaa birde lahusalık felan var nasıl geçicek bu günler anlamadım yaaa

hele bi de beni düşünün, kayınvalidem + 2 elti + 1 görümce hepimiz aynı apartmandayız. bi de biz en küçükleriyiz. büyük eltim ve görümcem benden 20 yaş büyük, diğer eltim ise benden 10 yaş büyük. kendi annemler ve ablamlar+ abimler de yakın çok şükür. ilk bebeğimde lohusa dönemimde sırf yaşadığım bazı şeylerden dolayı bi daha bu dönemleri aklıma bile getirmek istemiyorum diye çok düşünmüştüm. ama şimdi kafam daha rahat. ha böyle hepimiz aynı apartmanda oturmanın eksileri yok mu var ama çoğu zaman görmez, duymaz özellikle de umursamaz olunca eksiler hep artıya dönüşüyor. çok şükür bu konuda eşimde destekçidir bana, büyük olmalarına ver üstlerine düşme der. işin özü hele bi de doğumda benim evin halini düşünün, curcuna ilk bebeğimde yatak odasında yatmıştım ama orada da ağlayan bi bebekle tek başıma kaldım millet içerde vur patlasın çal oynasın olmuştu. ama bu sefer napıcam oturma odasında yatacağım. ben niye çekiniyorsam gelip de kalkap gitmeyen utansın

ben de bugün öyleyim ama benim sıkıntım hala izne çıkmamış olmamdan. hele bi cuma gelseydi neyse canım allahın izniyle geçecek. kızın da nasıl olsa gelir bikaç saate, dönemin ilk gününü anlatarak alır hüznünü

ben ilk bebeğimde onca haftadan sonra sanki ilk defa gibi hissetmiştim, çok utanıp korkmuştum. afedersiniz de tabi dikiş çok olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…