2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm benim kıyamam yaaa offf

kızlar bu meme ucu kremini doğurmadan öncemi sürmeye başlıcaz ben her ihtimale karşı diy ealdım ama kullanmya başlamalımıyım bilmiyorum

benide ençok şu gaz mahfediyo...o olmasa hiçbi sorun olmuyo bende...
bende öle yapıyım ozaman

handan dendimi aklımda sen varsın bir dert oldu dogurdu dediklerinde yaainş hangi zaman bebegin için iyi ise hayırlı ise o zmaan gelsin benle seryane giren bi bayanın bebegi 38haftalık zamanıda yeterli ama solunum sıkıntısından yogun bakımda eşim bu gün işlemler için gitmişti hafta sonu cıktım ya raporumu onaylamaya uzmana servise cıkmış onları görmüş bebeginin durumu kötüleşmiş hep aglıyodu kadın allah bebeklerimizi bize bagışlasın rabbim onun bebeginede şifa versin gözümden kadının döktügü cektigi acı gitmiyo off logusa psikolojisi aglıyom durmadan..biraz indii

herkese slm
birkaç gündür ayakta biraz fazla durunca çok fazla batma oluyo
daha önce gelip geçici bir anlıktı bu batmalar artık oturunca bile devam ediyo
açıkçası endişeleniyorum. erken doğum sinyali olabilir mi? ayakta çok kalırsam tetikler mi?
ya da bir şey değişmez mi? bir fikriniz var mı kızlar? bu hafta içi doktora ggideceğim
ama her an kızım gelecek gibi hissediyorum. herkes benim gibi mi?

hadi yaa of inşallah bi an önce düzelir bebeği
demek ki biz hafta derdine düştük ama haftasında doğması da yetmiyo her zaman.off korktum şimdi.Allah korusun bebeklerimizi.inşallah sağlıkla doğar

benide ençok şu gaz mahfediyo...o olmasa hiçbi sorun olmuyo bende...
bende öle yapıyım ozaman

tatlım lanolin içerikli herhangi bir tane ben başından sürsem yani dogmadan böle olmayacaktı sen al bunu hemen kullan uzman dr dedi bunu ben kullandım süper kullan dedi bakalım şimdilik omnunla ayakta duruyom durmaan emzirdigim için etkisini fark edemedim aam acımı hafiflettigi kesin olan bi şey inş olmaz ve hiç acı cekmeden bebegine kavuşursun inş canım

canmm benim kıyamam yaaa offf

onun için dogum hikayemi anlatmayacam cok acı cektim ama bebegim cok tatlı maviş gözlü sarışın gamzesi bile varabasına benziyo zaten en büyük mutlulugum o zaten narkozdan cıkarken eşimee cok küfür etmişim bideee cok utandımmm ayılıncaaa

saol canım allah bebegine kavuştursun inş.

allah razı olsun darısı inş başuına zamanı gelince inş tatlım

nasıl bir batma canım? hangi bölgede oluyor? bende batma değil de sancı oluyor karnımın alt tarafında, özellikle de küçük tuvaletten sonra.. yürüyemiyorum bir süre. öyle sabit bekliyorum kıpırdadıkça acıyor.. ben de bu tarz şeyler var canım sadece..

sezeryanın en korktuğum yanı bu :) daha doğrusu genel anestezinin. uyanırken kontrolüm dışında şeyler söylemek, belli olmaz neler anlatacağım çünkü :))

göğüs ucu kremi birtakım hormonların salgılanmasını sağlayabiliyormuş o hormonlar da doğumu başlatabiliyormuş o yüzden doğumdan çok kısa süre önce başlamak gerekiyormuş doktorunuza danışın bence arkadaşlar doktor ben sana söylerim ne zaman başlayacağını demişti arkadaşıma ama ben unuttum kendi doktoruma ormayı aklıma gelmişken ben de sorayım

tamm canmm bi eczaneye soram...

maaşallah

merhaba annecikleri ben de az sonra kuafore gıdıp suslenıcem daha önce dediğim gibi eşim canlı müzikli bir restauranta rezervasyon yaptırmıs surprız yapıp. evlendiğimizden beri ki 2 yıl oluyo ılk kez boyle bır aktıvıte yapıcaz. sinemaya gıdıyoduk anca başka yaptıgımız sey yoktu. heyecanlandım valla hepinizi öpüyorum

bana müsade kızlar...yavaş yavaş okul saati geliyo...
şimdilik hoşçakalın :79:

KasıkLarım ağrıyooooooooooooooooo KasıLıp kasıLıp duruyorum uzanıyorum falan ama yok ay birde korktum diyemi ne tansiyonum düştü başım dönüyo yarın doktor randevumuz var oğLum şaka yapıyor heraLde :26:

slm kızlar nasılsınız?bugün okula gittim epeydir evde olunca ve misair maratonundan sonra epey yorucu oldu ama açıldım dışarı çıkmak iyi geldi...geçmişi okudum az önce...hepinizin kandili mübarek olsunve sevgililer günü kutluolsun...önceden eşim okula çiçek gönderrirdi bu sene unuttu sanırım

şakadır canım inşallah korkma.bu haftalarda kasılmalar artarmış benim de çok arttı hep aha şimdi doğrucam herhalde diyorum her gün.dr. da dedi doğurucam sanıp buraya çok gidip gelebilirsin diye.inşallah yalancı kasılmalardır canım al eline suyunu içmeye başla sancıyı bastırırmış.yarım saat içinde 1,5 litre su içmeye çalış ve uzanıp bacaklarını karnına doğru çek hafifçe.amannn 6 gün daha duruversin ömer kuzey

şaka yapıyodur annesi inşallah...panik yapma lütfen biraz uzansan belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…