KasıkLarım ağrıyoooooooooooooooooKasıLıp kasıLıp duruyorum uzanıyorum falan ama yok ay birde korktum diyemi ne tansiyonum düştü başım dönüyo yarın doktor randevumuz var oğLum şaka yapıyor heraLde :26:
kızlar hava çok kasvetli. Benimde içime sıkıntı girdi. Hiç sevmiyorum böyle günleri. Az önce benimle aynı haftada olan bir arkadaşım doğum yapmış onu öğrendim. Maşallah ikiside iyimiş. Beni de herkes arayıp bebiş geldimi diye soruo... Strese giriyorum yaNormal doğumu beklemekde zormuş
Kızlar selam,
Uzun zaman oldu topiğimizi takip etmeyeli umarım bebişler ve güzel anneleri iyidir.Doğum yapan varmı aramızda merak ediyorum.
Bugün kontrolüm vardı bebeğim 3300gr olmuş rahimde 1cm açılmış bir aksilik olmadıkça doğum normal görünüyor ve bende normal doğum istiyorum.
Şuan 37+2 yiz biraz erkenmi başladı açılmaya acaba?
Doktoruma sordum bu açılmalar ne şekilde olacak diye belki bir gecede belki bir haftada dedi uyanık olup takibimi yapıcakmışım düzenli hale gelirse kasılmalar hemen hastaneye gidip nst ye girecekmişim.
Bundan sonraki randevum önümüzdeki cuma 4 gün sonra...
Heyecan korku özlem hasret çok tuhaf duygular içerisindeyim
Sağlıkla gel Efem bitsin bu hasret
kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????
slm kızlar :80: herkezin kandili mübarek olsun...sevgililer gününüz kutlu olsun
herkez iyidir inşallahokullar açıldı okula gittik ancak girebildim kk ya...
son 12 günüm kaldıçooook heycanlıyım yaa kısmetse cuma günü son dr.kontrolüm olcak sonra doğuma gidicem Allahımın izninle...son hazırlıklarıda yaptım hastane çantamı kontrol ettim unuttuğum bişeyler varmı diye
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
gaz sancım olmadı onu kurnazlık yaptım sezeryanden cıktıgım akşamı dr corba içme demişti sadece meyve suyu sıvı oglandan biliyom bagırsagımı corba yumuşatıp acıyor cok rahat cıktım çorba içtimm dr gizli sütüm daha inmemişti hem sütüm olsun die içmiştim cok ii oldu ma mercimek ezogelin dışında bir corba ameliyat akşamı cokk ii oluyo
KasıkLarım ağrıyoooooooooooooooooKasıLıp kasıLıp duruyorum uzanıyorum falan ama yok ay birde korktum diyemi ne tansiyonum düştü başım dönüyo yarın doktor randevumuz var oğLum şaka yapıyor heraLde :26:
Ay ben deLiriyorum böyLe katınvaLidelerin geLinLerini kıskandığını duyunca neyi paylaşamıyorlar anlam veremiyorum. Hem seninle o kadar uğraşmış boşandırmayı bile düşünmüş biri olarak bence hiçç hakkı yok bozulmaya belkide doğumda ona muhtaç olacağını düşünmüş annenin geleceğini duyunca hayalleri yıkılmıştır ondandır o kıskançlık krizi hiçç takma bence
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:
herkesin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun
bebek şekeri işini ne yaptınız kızlar? ben kendim yapmak istiyorum ama malzeme almaya çıkacak cesaretim yok. eşim internet alışverişine karşı ama kapıda ödemeye ikna edebilirim sanırım. nerden malzeme alabilirim fikriniz var mı?
herkesin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun
bebek şekeri işini ne yaptınız kızlar? ben kendim yapmak istiyorum ama malzeme almaya çıkacak cesaretim yok. eşim internet alışverişine karşı ama kapıda ödemeye ikna edebilirim sanırım. nerden malzeme alabilirim fikriniz var mı?
çok sağol tatlım evet mecburi sezeryan olucam hakkımızda hayırlısı böyleymişneyse ki sen ve bebişinde iyi durumda.dönmediği için sezeryan olacaksın sanırım di mi? olsun çoğu bayan sezeryan olmak için can atıyor.hakkınızda hayırlısı olsun canım.üzme tatlı canını.
masallah canimhayirlisi olsun..
canim ben bind marka mavi draje cikolata aldim. hastane de ve evde ondan tutacagiz. gumus nişan kasemi mavi kurdeleyle susleyip tutacagiz canim..
malzeme konusunda bir bilgim yok canim. ama google de bebek cikolata malzemesi gibi bir seyler yazarsan belki bir kac site adi verebilir?
Magnezyum bişey değil canım ya bana vereli nerede ise 2 ay oldu..Çok içmedim gerçi ama içtiğimde de faydasını gördüm =))) Hayırlısı ile sağlıkla gelsin annesi.. Bebeğinin ve senin sağlığın için hangisi uygun ise o olur inş. canım..Bozma moralini bana da hep normal dendi bebek doğum şeklini almış baş aşağı duruyor ama iri bebek die sezaryan diyor..Nasip kısmet artık hakkımızda hayırlısı inş. bu akşam bol bol dua edelim inş.
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Benimde baya bir akıntı sorunum var.Bende bu yüzden hep fitil kullanıyorum endişe etme sakın.Kilosuda iyi çıkmış
sağol tatlım tadı nasılki acaba iğrenç olmasındaevet birde o durum var dönse bile normal gene olmazdı benimde sanırım iriyiz hemde kafamızda büyük
handan dendimi aklımda sen varsın bir dert oldu dogurdu dediklerinde yaainş hangi zaman bebegin için iyi ise hayırlı ise o zmaan gelsin benle seryane giren bi bayanın bebegi 38haftalık zamanıda yeterli ama solunum sıkıntısından yogun bakımda eşim bu gün işlemler için gitmişti hafta sonu cıktım ya raporumu onaylamaya uzmana servise cıkmış onları görmüş bebeginin durumu kötüleşmiş hep aglıyodu kadın allah bebeklerimizi bize bagışlasın rabbim onun bebeginede şifa versin gözümden kadının döktügü cektigi acı gitmiyo off logusa psikolojisi aglıyom durmadan..biraz indii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?