2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben sana birazcık heycanlan demiştim tatlım:18::18::18:,bu kadar değil. korkma dinlenmeye çalış.bence de şaka yapıyodur oğluşun.

Allah bagislasin arkadasina canim.

masallah canim kuzuna.

kızlar hamileliğinizde en çok neyi özlediniz doğurur doğurmaz şunu yapcam dediğiniz bir şey varmı????

serbetlileriiiiii, dar pantolonlarimi, oglumu kucagima alip dolasmayi, onunla tepismeyi..

hayirlisi canim. bende tamamlamadim daha, buyuk oglaninkinde eksiklerim kaldi.

canim, simdi ben anlamadim, corba mi citin sezaryen sonrasi meyve suyu mu? zaten icilmesi lazim diye getirmislerdi bana buyuk oglumu dogurdugumda. yasak degildi yani?

kiyamam sor doktoruna hemen.

olabilir

Keşke takmasam ama cidden sinirimi bozuyor bazen yani gelen kankam değil ki bozulsun benim annem..Aman neyse kudursun dursun benim anişkom birtaneee zaten çok özledimmmm..

kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyoroğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedievet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedihala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymişaçılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:

herkesin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun

bebek şekeri işini ne yaptınız kızlar? ben kendim yapmak istiyorum ama malzeme almaya çıkacak cesaretim yok. eşim internet alışverişine karşı ama kapıda ödemeye ikna edebilirim sanırım. nerden malzeme alabilirim fikriniz var mı?

neyse ki sen ve bebişinde iyi durumda.dönmediği için sezeryan olacaksın sanırım di mi? olsun çoğu bayan sezeryan olmak için can atıyor.hakkınızda hayırlısı olsun canım.üzme tatlı canını.

masallah canim hayirlisi olsun..

canim ben bind marka mavi draje cikolata aldim. hastane de ve evde ondan tutacagiz. gumus nişan kasemi mavi kurdeleyle susleyip tutacagiz canim..

malzeme konusunda bir bilgim yok canim. ama google de bebek cikolata malzemesi gibi bir seyler yazarsan belki bir kac site adi verebilir?

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok canım sıkıldı, plesenta previa vardı ama tam değil marjinal, kontroller için özele gittim ama doğumu devlet hastanesinde yapacağım için kontrollere iki haftadır devlet hastanesine gidiyorum. Plesenta aşağı doğru inmeye başlamış ama bana kesin birşey söylemiyorlar sezeryan ya da normal doğum diye, bu halde normal doğum nasıl yaparım onuda bilmiyorum. Eğer sancım kanamam fln olmazsa günüm gelene kadar bekleyip suni sancı verceklermiş baktılar olmuyor o zaman sezeryana alcaklarmış, yani boşu boşuna suni sancı çekmiş olcam, direk sezeryana alsanız diyorum olmaz prosedür böyle diyolar, haftaya alttan muayene edecek, kanama olabilir o zaman ne yapacak bilmiyorum. Bebeğin gelişimi 20 gün önceye kadar iki hafta önde gidiyordu, şimdi iki hafta öncekiyle aynı hiç gelişmemiş neden olduğunu anlayamadım, doktora göre önemli bir durum değil ama yinede kafama takıldı. Benim durumumda olan varmı aranızda. Ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarda buluşmak umuduyla.

Magnezyum bişey değil canım ya bana vereli nerede ise 2 ay oldu..Çok içmedim gerçi ama içtiğimde de faydasını gördüm =))) Hayırlısı ile sağlıkla gelsin annesi.. Bebeğinin ve senin sağlığın için hangisi uygun ise o olur inş. canım..Bozma moralini bana da hep normal dendi bebek doğum şeklini almış baş aşağı duruyor ama iri bebek die sezaryan diyor..Nasip kısmet artık hakkımızda hayırlısı inş. bu akşam bol bol dua edelim inş.

ben bu cumartesi eminönüne gittim Aklımı kaçırıyordum inan o kadar mükemmel şeyler var ki Kapı süsü leylek aldık ağzında da bebek var biberon ve ay şeklinde içinde de bebek yatıyor biblo aldık şeker aldık lavanta aldık biz yapacağız sonraaaa canım oğlum yazısı aldım avize aldım süper hemde çok uygun tavsiye ederimmmm

bir de araba şeklinde sepet aldım =)))

Son düzenleme:
neyse ki sen ve bebişinde iyi durumda.dönmediği için sezeryan olacaksın sanırım di mi? olsun çoğu bayan sezeryan olmak için can atıyor.hakkınızda hayırlısı olsun canım.üzme tatlı canını.
çok sağol tatlım evet mecburi sezeryan olucam hakkımızda hayırlısı böyleymiş

sağol burcucum

sağol tatlım tadı nasılki acaba iğrenç olmasındaevet birde o durum var dönse bile normal gene olmazdı benimde sanırım iriyiz hemde kafamızda büyük

Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Benimde baya bir akıntı sorunum var.Bende bu yüzden hep fitil kullanıyorum endişe etme sakın.Kilosuda iyi çıkmış

Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Benimde baya bir akıntı sorunum var.Bende bu yüzden hep fitil kullanıyorum endişe etme sakın.Kilosuda iyi çıkmış

sağol tatlım tadı nasılki acaba iğrenç olmasındaevet birde o durum var dönse bile normal gene olmazdı benimde sanırım iriyiz hemde kafamızda büyük

bana da 6. ayda verdiler 1 kere içtim hoşuma gitmedi,1 bardak meyve suyunun içine koyarak içiliyordu. şimdi bütün kutu duruyor evde. doktora söyledim içmek istemiyorum diye, o zaman onun yerine her gün 1 tane doğal maden suyu iç dedi.ben de onu yapıyorum.hatta ben öyle sade de içemiyorum.uludağın meyveli madensuyu var onlardan alıyorum.

Üzülme Damlacım. Senin ve bebeğin için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Her iki doğum şeklininde avantaj ve dezavantajları var. İnşallah biraz daha durur Mert bebiş. Senin içinde dua edeceğim bu akşam.

Eylülcüm çok üzüldüm o bayana. İçim sıkıldı şimdi. Hayırlısı ile sağsalim kucağımıza alsak. Rabbim o bebişe şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…