2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tatlım tadı nasılki acaba iğrenç olmasındaevet birde o durum var dönse bile normal gene olmazdı benimde sanırım iriyiz hemde kafamızda büyük

valla bana göre iğrenç limonata gibi ama şekerli bana dokunuyor içim kötü oluyor kimisi de bayılıyor =)))
Bana da öyle dedi kafası büyük die özele gidiyorum bir de dev. has. gideceğim belki diyorum özel de para için sezaryan diyorlar..Annelerimiz 4 - 5 kg çocuğu çatır çatır doğurmuş nihayeti heheh

Bebek şekerini,takı yastıgını,sepetini,kapı tülünü,kapı süsünü vs..hepsini eminönünden aldım.Dışarı çıkamayan arkadaşlar için Relocate sitesini tavsiye ederim.Hem çok çeşit hemde her bütçeye uygun şekerler var.

evet yaaa,eminönü müthiş bu konuda.resmen orda bir furya var yenidoğan bebekler için.binlerce ürün var di mi? ben 7. ayda gitmiştim, tabi çok fazla gezemedim ama kapısüsümüzü ve altın yastığımızı takım olarak ordan almıştık.hem de bayağa ucuza gelmişti. istanbulda oturan varsa hiç uğraşmasın yapmayla,inanın daha pahalıya gelir. eminönü çok ucuz bu konuda. kurukahveci mehmet efendinin ordan sağa doğru gidin birsürü bu iş yapan yer var.

evet canım mükkemmel şeyler var diyorum ki hayırlısı ile sağa salim doğurayım oğlum da sağlıklı olsun sünnet için de gideceğim bayıldım hepsinde aklım kaldı

ben bu siteyi hiç anlamadım.daha önce de bakmıştım da bunlar sadece malzeme satıyolar di mi? sen süsleyip yapacan yani? şeker yada lavanta felan da yok

Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Benimde baya bir akıntı sorunum var.Bende bu yüzden hep fitil kullanıyorum endişe etme sakın.Kilosuda iyi çıkmış

sodanın tadını bile sevmem deryacım iyimi hele meyvelisi
çok sağol duygucum
Eki Görüntüle 141512 Eki Görüntüle 141513

çok güzeller demi =))) benim ki aylı olan diğerini de aç gözlü olduğum için aldım hehhe =))

kesinlikle şimdi hemen sezeryan hadiiii ters olsa bile normal doğum oluyormuş ...bende başka doktora gözüktüm bugün dönmüş olsa söylerdiama senin dedğinde aklıma geliyordu artık gözükmicem buarada dün acile devlet hastanesine gittim dediki hemşire en az3kez muayne olmuş takip edilmiş gözükmen lazım dedi yaniii böyle birşey düşünüyorsan hemen git derim tatlım buarada çok güzeller canım

Son düzenleme:

şaka yapıyodur annesi inşallah...panik yapma lütfen biraz uzansan belki iyi gelir.

ben sana birazcık heycanlan demiştim tatlım:18::18::18:,bu kadar değil. korkma dinlenmeye çalış.bence de şaka yapıyodur oğluşun.

kiyamam sor doktoruna hemen.

SaoLun kızLar ya yazdıktan sonra duramadım ne olur ne olmaz bir duş alıp uzandım şimdi biraz daha rahatım ama hala kasılıyorum hayırlısıyla bu geceyi atlatıp yarın doktoruma gideyim :97:

gecmis olsun canim. Hakkinda hayirlisi olsun..

SaoLun kızLar ya yazdıktan sonra duramadım ne olur ne olmaz bir duş alıp uzandım şimdi biraz daha rahatım ama hala kasılıyorum hayırlısıyla bu geceyi atlatıp yarın doktoruma gideyim :97:

gecmis olsu ncanim tekrar. az kaldi yarina insallah.

ayy kızlar habire internet bağlantım kesiliyobende bu arada gittim 10 tane gömlek ütüledimAllahtan çok sayfa ilerlemiş geçmişi okuyacam diye mahvoluyordum..

elifcim oğluşun durucak 20sini beklicek annesini üzmicek

İnşallah canım ama hiç iyi değiLim ayağa kaLktığım an beLim ve kasıklarım ağrıyor geL ayın 20 si geL diyorum artık yeterrrrrrr

gecmis olsu ncanim tekrar. az kaldi yarina insallah.

saoL canım evet az kaLdı yarın öğLeden sonra kontroLümüz olmazsa sabah erken giderim

kızlarr merhaba inşallah hepiniz iyisinizdir..çok kalmayacağım kandilinizi kutlayıp çıkacağım..Kandiliniz mübarek olsun kızlar Allahım sağlıkla hayırlısıyla tekrarına kavuştursun inşallahh.bu gece bol bol du a edelim birbirimizeeee inşallah...öpüyorum hepinizi hayırlı kandiller....

çocuk gibiyiz di mi? nelerle mutlu oluyoruz önceden biri bana bunu dese çok gülerdim
demek anne olmak böyle bir şey.:2::2::2:
üçücük şeyleri elime alırken bile mutlu oluyorum bende neysee yaşımız kaç olursa olsun demek ruhumuz çocuk ne kadar anne olsakta
ayy kızlar habire internet bağlantım kesiliyobende bu arada gittim 10 tane gömlek ütüledimAllahtan çok sayfa ilerlemiş geçmişi okuyacam diye mahvoluyordum..
iyi ütülemişsin ben tembellik yapıyorum içeride annemle eşim perde asıyor bende internette geziniyorum
bugünde bitti kaldı 5günün canım burayı unutma emiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…