- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
sağol tatlım tadı nasılki acaba iğrenç olmasındaevet birde o durum var dönse bile normal gene olmazdı benimde sanırım iriyiz hemde kafamızda büyük
ben bu cumartesi eminönüne gittimAklımı kaçırıyordum inan o kadar mükemmel şeyler var ki Kapı süsü leylek aldık ağzında da bebek var biberon ve ay şeklinde içinde de bebek yatıyor biblo aldık şeker aldık lavanta aldık biz yapacağız sonraaaa canım oğlum yazısı aldım avize aldım süper hemde çok uygun tavsiye ederimmmm
bir de araba şeklinde sepet aldım =)))
evet yaaa,eminönü müthiş bu konuda.resmen orda bir furya var yenidoğan bebekler için.binlerce ürün var di mi? ben 7. ayda gitmiştim, tabi çok fazla gezemedim ama kapısüsümüzü ve altın yastığımızı takım olarak ordan almıştık.hem de bayağa ucuza gelmişti. istanbulda oturan varsa hiç uğraşmasın yapmayla,inanın daha pahalıya gelir. eminönü çok ucuz bu konuda. kurukahveci mehmet efendinin ordan sağa doğru gidin birsürü bu iş yapan yer var.
Bebek şekerini,takı yastıgını,sepetini,kapı tülünü,kapı süsünü vs..hepsini eminönünden aldım.Dışarı çıkamayan arkadaşlar için Relocate sitesini tavsiye ederim.Hem çok çeşit hemde her bütçeye uygun şekerler var.
hadi bakalım,bunları da halletmişin.
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Benimde baya bir akıntı sorunum var.Bende bu yüzden hep fitil kullanıyorum endişe etme sakın.Kilosuda iyi çıkmış
sodanın tadını bile sevmem deryacım iyimi hele meyvelisibana da 6. ayda verdiler 1 kere içtim hoşuma gitmedi,1 bardak meyve suyunun içine koyarak içiliyordu. şimdi bütün kutu duruyor evde. doktora söyledim içmek istemiyorum diye, o zaman onun yerine her gün 1 tane doğal maden suyu iç dedi.ben de onu yapıyorum.hatta ben öyle sade de içemiyorum.uludağın meyveli madensuyu var onlardan alıyorum.
çok sağol duygucumÜzülme Damlacım. Senin ve bebeğin için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Her iki doğum şeklininde avantaj ve dezavantajları var. İnşallah biraz daha durur Mert bebiş. Senin içinde dua edeceğim bu akşam.
Eylülcüm çok üzüldüm o bayana. İçim sıkıldı şimdi. Hayırlısı ile sağsalim kucağımıza alsak. Rabbim o bebişe şifa versin inşallah
Eki Görüntüle 141512 Eki Görüntüle 141513
çok güzeller demi =))) benim ki aylı olan diğerini de aç gözlü olduğum için aldım hehhe =))
kesinlikle şimdi hemen sezeryan hadiiii ters olsa bile normal doğum oluyormuş ...bende başka doktora gözüktüm bugün dönmüş olsa söylerdi
valla bana göre iğrenç limonata gibi ama şekerli bana dokunuyor içim kötü oluyor kimisi de bayılıyor =)))
Bana da öyle dedi kafası büyük die özele gidiyorum bir de dev. has. gideceğim belki diyorum özel de para için sezaryan diyorlar..Annelerimiz 4 - 5 kg çocuğu çatır çatır doğurmuş nihayeti heheh
şakadır canım inşallah korkma.bu haftalarda kasılmalar artarmış benim de çok arttı hep aha şimdi doğrucam herhalde diyorum her gün.dr. da dedi doğurucam sanıp buraya çok gidip gelebilirsin diye.inşallah yalancı kasılmalardır canım al eline suyunu içmeye başla sancıyı bastırırmış.yarım saat içinde 1,5 litre su içmeye çalış ve uzanıp bacaklarını karnına doğru çek hafifçe.amannn 6 gün daha duruversin ömer kuzey
şaka yapıyodur annesi inşallah...panik yapma lütfen biraz uzansan belki iyi gelir.
ben sana birazcık heycanlan demiştim tatlım:18::18::18:,bu kadar değil. korkma dinlenmeye çalış.bence de şaka yapıyodur oğluşun.
kiyamam sor doktoruna hemen.
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok canım sıkıldı, plesenta previa vardı ama tam değil marjinal, kontroller için özele gittim ama doğumu devlet hastanesinde yapacağım için kontrollere iki haftadır devlet hastanesine gidiyorum. Plesenta aşağı doğru inmeye başlamış ama bana kesin birşey söylemiyorlar sezeryan ya da normal doğum diye, bu halde normal doğum nasıl yaparım onuda bilmiyorum. Eğer sancım kanamam fln olmazsa günüm gelene kadar bekleyip suni sancı verceklermiş baktılar olmuyor o zaman sezeryana alcaklarmış, yani boşu boşuna suni sancı çekmiş olcam, direk sezeryana alsanız diyorum olmaz prosedür böyle diyolar, haftaya alttan muayene edecek, kanama olabilir o zaman ne yapacak bilmiyorum. Bebeğin gelişimi 20 gün önceye kadar iki hafta önde gidiyordu, şimdi iki hafta öncekiyle aynı hiç gelişmemiş neden olduğunu anlayamadım, doktora göre önemli bir durum değil ama yinede kafama takıldı. Benim durumumda olan varmı aranızda. Ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarda buluşmak umuduyla.
SaoLun kızLar ya yazdıktan sonra duramadım ne olur ne olmaz bir duş alıp uzandım şimdi biraz daha rahatım ama hala kasılıyorum hayırlısıyla bu geceyi atlatıp yarın doktoruma gideyim :97:
çok heveslendim ve hemen bende gidip taze taze fotoğrafını çekip koydum. ama kıskandım napabilirim
ben de bunları eminönünden almıştım.
Eki Görüntüle 141529
Eki Görüntüle 141530
ayy bayıldım deryacım ne güzelmişşşşşşşşşş
elifcim oğluşun durucak 20sini beklicek annesini üzmicek
gecmis olsu ncanim tekrar. az kaldi yarina insallah.
çocuk gibiyiz di mi? nelerle mutlu oluyoruz önceden biri bana bunu dese çok gülerdim
demek anne olmak böyle bir şey.:2::2::2:
iyi ütülemişsin ben tembellik yapıyorum içeride annemle eşim perde asıyor bende internette geziniyorumayy kızlar habire internet bağlantım kesiliyobende bu arada gittim 10 tane gömlek ütüledim Allahtan çok sayfa ilerlemiş geçmişi okuyacam diye mahvoluyordum..
bugünde bitti kaldı 5günün canım burayı unutma emiiiİnşallah canım ama hiç iyi değiLim ayağa kaLktığım an beLim ve kasıklarım ağrıyor geL ayın 20 si geL diyorum artık yeterrrrrrr
bugünde bitti kaldı 5 günün canım sonrasında burayı unutma emii
saoL canım evet az kaLdı yarın öğLeden sonra kontroLümüz olmazsa sabah erken giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?