bugün ilknurda hiç girmedi:44::44:görmedim
kızlar bel,im ağrıdı gidip uzanayım en iyisi bu kadar doğum muhabbeti yaptık bakarsınız bu gece pıt diye doğuruveririm hepinize iyi uykular
benimde öyleydi canım mantar falan değil. Kuruluktan oluyor. Vaselin çok iyi geldi bana. Mutlaka sür sende.
:18::18:
haklısın Azizecim dikiş acısını da biliyorum aslında. Apandist ameliyatı olmuştum. Neler çektim. Ama elimde değil.
cuma çatı kontrolüm var benimde. İçimden bende keşke dar olsa falan diyorum. Sonra saçmalama Duygu deyip kendime kızıyorum
insanoğlu hep böyleyiz malesef. Hep imkansızı isteriz
Epidural olacak nasipse ama benim korkum aslında sancı değil. Ikınıp bebeği çıkaramamak. Ona birşey olursa diye korkuyorum.Allah korusun kendimi hiç afetmem sonra...
ahh sorma canımsabahın köründe uyandım bu sefer de, of artık geçse şu günler cüce şubat bitmedi, herkese şimdiden günaydınlar
günaydın canımaynen ya uykum var ama uyuyamıyorum ne kadar zor oluyor artık
uyumak istiyorum...
uyumak istiyorum...
uyumak istiyorum...
uyumak istiyorum...
uyumak istiyorum...
uyumak istiyorum...:84:
kızlar, benim ellerimin üzerinde pullu kızarık, kuru bir şeyler olmaya başladı. her iki elimin parmak araları da kızarık. egzama gibi geliyor bana.
doğum yaklaştıkça, temizlik yapanlara sormak istiyorum, sizde de var mı?
cilt hassaslaşıyor ondan mı; yoksa bana birşeyler dokunmuş olabilir mi?(
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,uykuuuuuuuuu........ nerdesiiiiiiiiiiiiin?((
gunaydın annecikler...
günaydın canımGünaydın kızlar, nasılsınız umarım herşey yolundadır. 4 bebişimiz gelmiş, Maşşallah kuzulara.
Biz de Pazar akşamı Mardin'e döndük. 15 tatilde G.Antepteydik, bebişimizin ihtiyaçlarını aldık, Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin İnşallah. Amiiin.
Onca şeyi araba nasıl aldı anlamıyorum şimdi oda poşetlerle dolu. Şimdi onların yıkanması yerleştirilmesi kaldı.
Doktor kontrolüm Cmtsiydi, Pazar gelince bu hafta sonuna kaldık, İnşallah herşey yolundadır.
Bakım seti(krem, pişik, şampuan), küvet, bebek bezi, bana hasta bezi, göğüs pompası(n'olur n'olmaz) eksikler arasında, İnşallah onları da tamamlarız.
Sizler nasılsınız, özledim sizi
günaydın canım
günaydın canım
güle güle kullansın bebiş
inşallah güzel haberlerini alırsın canım kuzunun
günaydın canım
günaydın canım
güle güle kullansın bebiş
inşallah güzel haberlerini alırsın canım kuzunun
günaydın kızlar bebişimi emzirdim kahvaaltımı yaptımm size bakayım ne var yok dedim nasılmış arkadaşlarım bakalım tatlı hamişlerrr uykusuz mu kalıyorlarmış valla bende uykusuzum bak dikti beni ayaga ama ara kestirmelerim süper oluyo agrı yok sızı yokk süper uyku darısı başınıza kızlar
günaydın canım, teşekkürler canım İnşallah
Günaydın tebrik ederim hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel kurtuldun bak:)
tuğba hala hastanedeyim yazmış facede umarım iyilerdir haberi olan varmı
facede sancı ve kasılmam var yazmış 21 saat önce...3 saat öncede hala hastanede olduğunu yazmış:44:sanırım geçmedi sancılar
günaydın arkadaşlar.kendi durumumu anlatmadan önce burası için sürpriz haberi vereyimmmm
tivoli(tuğçe) arkadaşımızın dün akşam suu gelmiş ve şuanda sancısı olmadığı için sunni sancı veriyorlar hasanede.eğer öğlene kadar normal doğum başlamazsa sezeryana alacaklarmış.hepinize çokkk selam söyledi ve dualarınızı istedi kızlar.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhh...
veeee bende dualarınızı istiyorum arkadaşlar.pazar gecesi eşim elini kesti ama öyle böyle değil.aynı anda avuç içindeki atardamarı sinirleri ve tendonu kesmeyi başarabilmiş.neyseki Allah beterinden korudu ya bilek arterine gelseydi.şansa binada hiç komşu kalmamış o gece.bir yandan ambulansı arıyorum.bir yandan tanıdıkları arıyorum.eşim o ara kan kaybından bayıldı.çokkk zor bir geceydi.arter dikildi o gece ama bugün hatta şuanda sinirlerin dikilmesi içinameliyata aldılar.beni götürmüyorlar
tamam belki küçük bir ameliyat olabilir ama sonuçta genel anestezi alacak
dua edin kızlar eşim sağlıkla uyansın o masadan.......
veeee bende dualarınızı istiyorum arkadaşlar.pazar gecesi eşim elini kesti ama öyle böyle değil.aynı anda avuç içindeki atardamarı sinirleri ve tendonu kesmeyi başarabilmiş.neyseki Allah beterinden korudu ya bilek arterine gelseydi.şansa binada hiç komşu kalmamış o gece.bir yandan ambulansı arıyorum.bir yandan tanıdıkları arıyorum.eşim o ara kan kaybından bayıldı.çokkk zor bir geceydi.arter dikildi o gece ama bugün hatta şuanda sinirlerin dikilmesi içinameliyata aldılar.beni götürmüyorlar
günaydın arkadaşlar.kendi durumumu anlatmadan önce burası için sürpriz haberi vereyimmmm
tivoli(tuğçe) arkadaşımızın dün akşam suu gelmiş ve şuanda sancısı olmadığı için sunni sancı veriyorlar hasanede.eğer öğlene kadar normal doğum başlamazsa sezeryana alacaklarmış.hepinize çokkk selam söyledi ve dualarınızı istedi kızlar.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhh...
ayyy yerim ben bunları yawww annesi çok şirin Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inş.
canmm dua ette normal olsun...hiç sezeryen isteme tam bi kabus çünkü...:18: ben inan gece aklıma geldikçe uykularım kaçıyo :18: sezeryenden
Nie böyle düşünüyorsunuz kızlar normal doğumda saatler sürecek sancılarınız sezaryan da günler haftalar ve aylar sürecek iyleşme sürecini düşünün 1 gün mü aylar mı..? Rabbim inş. hakkımızda hayırlısını nasip eder..Ama ben hep dua ediyorum inş. normal olur diye hem vucüt yenilenecek tamamen sizin ve bebeğinizin sağlığı için de normal doğum çok daha iyi bunları unutmayın..Özele gidiyorum bana sezaryan görünüyor dedi die başka doktora gideceğim siz de dua ediyorsunuz ki sezaryan olsun =)))
canım benim saolasın koyacagım insallah facee bakarsınız oradan güzel dileklerin icin de tesekkurler canım
izin konusuna gelince heryerde ayrı telden calıyorlar anlamadm gitti
canım ögretmen miydin sen de bizde vizite falan yok da
hastane de bisey almadı sgk icin benden
simdi hastaneden verirken sadece baslangıc tarhi yazılmıs su tarihe kısmı bos bir de dogumda dolacak yatıs cıkıs tarihleri kısmı bosta net bişey yok diye ben onun dogumda kapatılacagına hükmettim ki nette bi doktor sitesinde böyle tarif etmiş neyse okulda da görevli memur olmayınca idarecim de bihaber olunca ben de aslı gibidir diye imzalattıgım fotokopiyi okula bıraktım asılları bende hala üc nüsha halinde ama senin dedin de mantıklı tahmini tarihi yazmaları seklinde olabilirdi ama hastane böyle yönlendirmedi off amma karısık ya
sorun cıkarmasalar sonra basıma
ohh eylülcüm kaustun kuzuna misler gibi kokla doya doya darısı bize hayırlısıyla
güzel temennilerin icin saolasın
damlacım stres yapma canım en hayırlı zamanı bilir mert pasa
dönme konsuunda aynıyız biliyorsun her iki doktorum da dönmesi icin iki haftası daha oldugunu söyledi yani dönme ihtimali var yüzde olarak düsük bile olsa o yüzden sıkma canını daha zamanın var
hakkında hayırlısı olsun canım insallah
İlknucum geçmiş olsun canım.Annemde ağustos da Gelibolu askeri hastanesinde genel anestezi ile kolundan sinir dokularından ameliyat olmuştu,yüreğini ferah tut canım.
canım allahın izniyle hiç bir şeyi kalmayacak rabbim her zaman yar yardımcın olsunn ilknurcum merak etme her şey gececek allah beterinden korusun seni eşiini yavruşunu
çokk çokk sağolun arkadaşlar.burada böyle hiçbirşey bilmeden beklemek en kötüsü.o kadar yalvardım benide götürün diye ya oradayken doğurmaya kalkarsaymışım.sanki pastaneye gidiyorrrAmiiiin İnşallah Allah sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin. Ne heyecanlı yaaw ben burda heyecan yaptım kimbili o nasıldır
çok çok geçmiş olsun nasıl oldu bu kaza? Allah korumuş, ameliyat bu, küçüğü büyüğü var mı, ne zor zamanlar geçirmişsiniz yaa.Neyseki geçti değil mi, Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın, nazarlardan korusun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?