2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar..

Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...

hosgelmissin canim. gule gule saglikla kullanilsin hepsi insallah.

Çok geçmiş olsun canım.. dualarımız seninle...

canım çok geçmiş olsun. allah daha kötülerinden hepimizi korusun.
tuğçeden de hayırlı haberleri alırız inşallah. yeni meleğimiz annesini üzmeden gelsin inşallah.

ay maşallah...inşallah rahat bir doğum yapar. Allahım yardımcısı olsun. Kolaylıkla ve sağlıkla bebeğini kucağına alsın...

zor kısmını atlatmışsın işin. bebişin eşyalarının yıkanması, ütülenmesi, yerleştirilmesi çok zevkli. inşallah gerisinide en kısa zamanda tamamlarsın. Allahım içine sindirsin...

Oh... ne güzel.. .maşallah ... darısı başımıza. benim çok şükür uykuyla ilgili şimdilik sıkıntım yok. 34 + 4 deyim. belki ileriki günlerde olur.

canım gecmis olsun. umarım biran önce iyilesir. Sen stres olmamaya calıs.

Allahım acil şifalar versin...

canim agrin sizin olammasina sevindim. zamanla tamamen gececek insallah.

esin konusudna gozun aydin canim.

Amaaan, Tugce surpriz oldu gercekten. Allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu insallah.

Hayirlisiyla saglikla huzurla alsin kucagina insallah.

Canim cok cok gecmis olsun. Hay allah, icini ferah tut, saglikla cikacak insallah ameliyattan. Allah beterinden korumus..

Günaydın kızlar..

Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...

ooyy, masallah ahmet bulut a sana da annesi sanci cikmamasina sevindim. vallahi beni 2 hafta sonra cagirdi. nst icin 26 subat ve 8 subatta gorusecegiz dedi. sorun olmazsa da hayirlisiyla 15 martta sezaryen gunu verdi. Allahim hepimize saglikla huzurla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. hayirli vakti zamaninda insallah.

kızlarr herkesee günaydınnnnnnnnn

uzun bi aradan sonra geldimm aranızaa. evde oturmaktan sıkldım son 24 günüm kaldığı halde işe geri döndüm. bi süre daha gelicem napayım evde boş boş geçmiyo zamann

tivolii arkadaşımız doğurucakmışş ayy darısı başımıza inşallahh

geçmiş olsun diyen ve şifa dileyen tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum.biliyorum sizlerin duaları çok önemli hamilelerin duaları kabul olurmuş çünkü.hepinizi çokk seviyorum

Sağol Burcucuğum.. Doğum şeklini sordum henüz belli değil dedi. Buna 37-38. haftada karar vereceğiz dedi.....

hosgelmissin canim. gule gule saglikla kullanilsin hepsi insallah.

hoşbulduk Burcucum, İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla kullanırız aldıklarımızı. 15 Mart'a az kaldı gerçi benimki de SAT'a göre 30 Mart görünüyor ama G.Antepteki doktora göre 10 gün falan önde 23 Mart ve öncesi de olabilir, heyecanlanıyorum
Nuby'i Joker mağazasında gördüm ama internette daha uygun olur diyip almadım sadece Avent gaz önleyici ve bebedor(cam) biberon aldım. Nuby'i aldın mı?

zor kısmını atlatmışsın işin. bebişin eşyalarının yıkanması, ütülenmesi, yerleştirilmesi çok zevkli. inşallah gerisinide en kısa zamanda tamamlarsın. Allahım içine sindirsin...

Nalmesciğim, teşekkürler tatlım İnşallah Allahım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin, heyecanlanıyorum, korkuyorum ayyyyyyy

Senin streslenip,etkilenmeni istemediği için hastaneye gitmeni istememiştir canım.Kızma eşine bir taraftanda aklı sendedir ne yapsın.

Günaydın kızlar..

Maşallah oğluna canım.

Sağol Burcucum.

hayır canım en uygunu bak 35 haftalıksın karnındaki kuzunu düşün ve sakin ol tatlım lütfen göreceksin her şey gececek bebegin geldiginizde hiç bir düşünce sıkıntınız onun güzelliginden kalmayacak göreceksin ama sadece şu an onu düşünmek zorundasın allah babanızı size bagışlasın inş sadece kesilme gibi bi sıkıntıyla atlatır canım inş korkma

kızlar belki bu soru önceden sorulmuştur hamilelik dalgınlığına verin göğüs kalkanı aldınız mı almalı mıyız?

gule guel kullansin bebis canim. evet nuby yi, unnadodan siparis verdim. sanirim yarin ya da oburgun kargolarlar. bugun sondu cunku nuby nin satisi.

kızlar belki bu soru önceden sorulmuştur hamilelik dalgınlığına verin göğüs kalkanı aldınız mı almalı mıyız?

canim buyuk oglumda avent alip koymustum kenara ama Allaha cok sukur kullanmaya gerek kalmadi. disimi siktim biraz, aciya katlandim. bu oglusta da almayacagim. gerek olmaz insallah ama olursa alinabilir, acil ihtiyac degil..

burcukutlucumtşk ederim tatlım iyiyim şimdi azizemin dedigi gibi ameliyat ne olmasını bekliyorsam çok küşür halime genede sen nasılsın canımm gergin bekleyiş yok demi sende ben cok gerilmiştim ama iyiki erken aldılar biz 4 kişiyi aldılar ameliyata hazırlıyolar benim bebişin kalp atışlarıyüksek cıkıyordu korkudan sancım tutuu dr dedi ilk eylülü alalımm onunki riskli beklemesin duydumm dahada gerildim rabbim hayırlısını versin bebklerimize çilemiz bitmiyor dogacak bu sefer süt yada yok sarılık olurmu yok aman 40 ı bitsin valla hayat mücadelesi başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…