2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol fatmacım inan dönerse büyük süpriz olcak bana

Iyigceler kızlar nasılsınız...
Bana artık zor gelmeye başladı son haftalar..bu akşam tırnaklarımı zor kesince helekihayırlısıyla bi doğursak..

Szeryan mı normal mi konusunda seçim bence annenin kararı olmalı..normal doğum yapıp 16 dikiş atılanda duydum hiç dikişsiz 2 saatte doğuranıda..szeryandada haftalarca ağrı çekende var,o gün ayaklananda...o güne kadar bilemicez sanırım ne olucağını oyüzden başka hikayeelere bakıp korkmayın bence kızlar...ama kesinlikle ilk tercih normal olmalı diyorum bende...ben çok istedim normal olsun diye herşey yolundaydı,çok hazırdım,suyum geldi hastaneye gittim ve hiç istemeden sezeryan oldum,aynı gün ayağa kalktım,1hafta sonra ağır kaldırmadım evet ama her işimi kendim yaptım...oyüzden kafanızda vişey belirlemeyin..hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar

öğretmen arkadaslarımdan yok mu izne ayrılan
hepten kafamı karıştırdılar kimsenin bişey bildigi yok bu ülkede
kendi kendine tesadüfler üzerine ilerliyor hersey
simdi bugün raporu okula teslime gttim görevli memur yoktu
idari amir kendinden habersiz zaten nasıl amirse
raporumu aslı gibidir diye onaylatıp fotokopi halinde bıraktım cıktım geldim
ama aynı gün baska okulda arkadsım da izne ayrılmaya gitti
bu arada doktorumuz hastanemz aynı
raporda hangi tarihe kadar izinli oldugumuz kısmı yazmıyo e bos yerler var dogumda doldurlacak kısımlar yani onun amiri de demis illa dilekce yazcan izin ne zamana kadar diye beyan etcen
sonra ben anlattım ona benim dedigim gibi yaptılar bu sefer de amiri tutturmus üst yazıyla meme kendin götürcen işlem yaptırcan onun amiri de bişeyi net bilmiyor
aynı gün iki meslekdas farklı uygulamalarla karsılasıyoz aynı konuda
simdi benim bildigim raporlar üzerinden yapılacak islemleri idarenin memurun halletmesi lazım bizim memle işimiz yok ki e raporlarda dogumla kapatılacak kısımlar var simdiden üc nüshanın birini alıp ikisini okula verince eksikler kalıcak raporlar birbini tutmayacak ki kopyaları zaten birbirnin
off bisey yaptık ama ne dogru ne yanlıs anlamadım ki ben sonra basıma iş cıkarmasalar bari
tam anlamıyla milli egitim camiasında nasıl yürüyor bu kör olasıca prosedür yok mu bi bilen kızlar:)

ne güzel söylemişsin canım benim; ağzına sağlık. Allah bebeklerimizi ve biz annelerini korusun, her ne şekilde dünyaya gelirlerse gelsinler :)

kızlar bel,im ağrıdı gidip uzanayım en iyisi bu kadar doğum muhabbeti yaptık bakarsınız bu gece pıt diye doğuruveririm hepinize iyi uykular

kızlar bel,im ağrıdı gidip uzanayım en iyisi bu kadar doğum muhabbeti yaptık bakarsınız bu gece pıt diye doğuruveririm hepinize iyi uykular

olurmu olur canım senin haftanda olsam hadiiii bebişim gel derdimiyi geceler tatlı rüyalar:80::80:

benimde öyleydi canım mantar falan değil. Kuruluktan oluyor. Vaselin çok iyi geldi bana. Mutlaka sür sende.

:18::18:

sana katılıyorum canım. bende çok istiyorum normal doğumu hem bebiş hem kendim için ama çok korkuyorum. allah yardımcımız olsun.

bende korkuyordum hoş hala korkuyorum merak ediyorum ama eskisi gibi değil.. meryem süresi ve yasin oku canım öyle çok rahatlatıyor ki anlatamam içim huzur doluyor..

canmm dua ette normal olsun...hiç sezeryen isteme tam bi kabus çünkü...:18: ben inan gece aklıma geldikçe uykularım kaçıyo :18: sezeryenden

haklısın Azizecim dikiş acısını da biliyorum aslında. Apandist ameliyatı olmuştum. Neler çektim. Ama elimde değil.

cuma çatı kontrolüm var benimde. İçimden bende keşke dar olsa falan diyorum. Sonra saçmalama Duygu deyip kendime kızıyorum

insanoğlu hep böyleyiz malesef. Hep imkansızı isteriz

Epidural olacak nasipse ama benim korkum aslında sancı değil. Ikınıp bebeği çıkaramamak. Ona birşey olursa diye korkuyorum. Allah korusun kendimi hiç afetmem sonra...

kızlar bende kaçtım. Yine uykusuz bir gece daha başlıyor. Tuvalet yatak arası gidip gelmeler. Sağdan sola dönerken inlemeler. Biraz hepimiz için dua okuyayım yatmadan. Belki huzur dolar içime bir nebze. İyi geceler.

canmm valla aynısı benim bu anlattıklarının...uykusuz bi gece daha beni bekliyo

bende çıkıyom kızlar...belim ağrıyo yaa :26: biraz uzanayım herkeze iyi geceler

bende çıkıyom kızlar...belim ağrıyo yaa :26: biraz uzanayım herkeze iyi geceler
iyi geceler azizecim:80::80:
aynen..neden uyuyamıyoruz yaaa...yani allah tarafından anne uykusuz geceler hazırlanıyormuş aslında...öyle okumuştum..ama son uyuyabileceğimiz haftalar bunlar

nazar değdirmiyim kendime ama ben gayet güzel uyuyorum:26:

iyi geceler kızlar ben de dualarımı ettim kendim ve sizin adınıza inş kabul olur ve sağlıkla ,kolaylıkla ,hayırlı bir doğum olur.
dediğiniz gibi insan dua okuyunca daha sakin ve huzurlu oluyor çünkü ben de korkuyorum doğumdan hernekadar normal istesemde hayırlısı artık..

geçmiş olsun damlacım mert bebişe de maşallahdoğum şeklin içinde hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
geçmiş olsun canım

çok heveslendim ve hemen bende gidip taze taze fotoğrafını çekip koydum. ama kıskandım napabilirim

ben de bunları eminönünden almıştım.

Eki Görüntüle 141529

Eki Görüntüle 141530
aldıklarınız çok güzel kızlar iyi günlerde kullanılsın inş.

iyi geceelerrr viyolecim

iyi geceler damlacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…