- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
sağol fatmacım inan dönerse büyük süpriz olcak banacanım benim saolasın koyacagım insallah facee bakarsınız oradan güzel dileklerin icin de tesekkurler canım
izin konusuna gelince heryerde ayrı telden calıyorlar anlamadm gitti
canım ögretmen miydin sen de bizde vizite falan yok da
hastane de bisey almadı sgk icin benden
simdi hastaneden verirken sadece baslangıc tarhi yazılmıs su tarihe kısmı bos bir de dogumda dolacak yatıs cıkıs tarihleri kısmı bosta net bişey yok diye ben onun dogumda kapatılacagına hükmettim ki nette bi doktor sitesinde böyle tarif etmiş neyse okulda da görevli memur olmayınca idarecim de bihaber olunca ben de aslı gibidir diye imzalattıgım fotokopiyi okula bıraktım asılları bende hala üc nüsha halinde ama senin dedin de mantıklı tahmini tarihi yazmaları seklinde olabilirdi ama hastane böyle yönlendirmedi off amma karısık ya
sorun cıkarmasalar sonra basıma
ohh eylülcüm kaustun kuzuna misler gibi kokla doya doya darısı bize hayırlısıyla
güzel temennilerin icin saolasın
damlacım stres yapma canım en hayırlı zamanı bilir mert pasa
dönme konsuunda aynıyız biliyorsun her iki doktorum da dönmesi icin iki haftası daha oldugunu söyledi yani dönme ihtimali var yüzde olarak düsük bile olsa o yüzden sıkma canını daha zamanın var
hakkında hayırlısı olsun canım insallah
geçmiş olsun
canım belki temizlik malzemeleri dokunmuştur.
cnm valla ıstanbul bahcelıevlerdeyım nısa hast.ilgi hast.medıcıne hospıtal.yenımahalle dogum.dr sadı konuk egıtım arastırma8bakırkoy devlet yanı9bende artık kızımın kıyafetlerini yıkamaya karar verdim sonunda zaten biraz daha dursam hiç yapamıcakmışım onları ayıklıyordum ama minnacık şeylerin üstüne kafam kadar etiket koymuşlar bazılarında bir kaç tane hepsini tektek söktüm bu arada kızıma bişi almadım diyordum ama coşmuşum resmen inşallah hepsini giydirmek nasip olur...[/Qm.UOTE]
iyi yapmışsın canım, güle güle giysin kuzun tüm cicilerini
bende haftasonu yıkamıştım.
bugünde kadın teyzemiz geldi bir güsel ütüledi, hastane çantamızı hazırladık.
canım nerelerde doğum yapma ihtimalin ver?
ii akşamlar canım
hoşgeldinnn
Iyigceler kızlar nasılsınız...
Bana artık zor gelmeye başladı son haftalar..bu akşam tırnaklarımı zor kesince helekihayırlısıyla bi doğursak..
Szeryan mı normal mi konusunda seçim bence annenin kararı olmalı..normal doğum yapıp 16 dikiş atılanda duydum hiç dikişsiz 2 saatte doğuranıda..szeryandada haftalarca ağrı çekende var,o gün ayaklananda...o güne kadar bilemicez sanırım ne olucağını oyüzden başka hikayeelere bakıp korkmayın bence kızlar...ama kesinlikle ilk tercih normal olmalı diyorum bende...ben çok istedim normal olsun diye herşey yolundaydı,çok hazırdım,suyum geldi hastaneye gittim ve hiç istemeden sezeryan oldum,aynı gün ayağa kalktım,1hafta sonra ağır kaldırmadım evet ama her işimi kendim yaptım...oyüzden kafanızda vişey belirlemeyin..hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar
kızlar bel,im ağrıdı gidip uzanayım en iyisi bu kadar doğum muhabbeti yaptık bakarsınız bu gece pıt diye doğuruveririm hepinize iyi uykular
kızlar, benim ellerimin üzerinde pullu kızarık, kuru bir şeyler olmaya başladı. her iki elimin parmak araları da kızarık. egzama gibi geliyor bana.
doğum yaklaştıkça, temizlik yapanlara sormak istiyorum, sizde de var mı?
cilt hassaslaşıyor ondan mı; yoksa bana birşeyler dokunmuş olabilir mi?(
canım 1 haftaya kadar bende senin gibi düşünüyodum ama ne olduysa birden bire bi korku geldi mantar oldum dr fitil verdi minicik fitili vajinama yerleştiremedim :84haldeyim yani ordan nasıl olacak da bebiş çıkacak diye dertlenmeye başladım elimde değil
sana katılıyorum canım. bende çok istiyorum normal doğumu hem bebiş hem kendim için ama çok korkuyorum. allah yardımcımız olsun.
amin inş. canım
bende çooooooooooook korkuyorum
Sıkıldıkça korkdukça da oğlumun odasına geliyorum süslere kıyafetlere bakıyorum Hamd olsun Rabbim bana bu mükkemmel duyguyu yaşattığın için diyorum..Her acıya her sancıya değer minik meleklerimiz..Ya bana nasip etmeseydi diyorum ya hiç anne olamasaydım onu içimde hissedemeseydim..? Gözlerim doluyor canım acıyor..VE dua ediyorum Rabbim isteyenlere olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin diye..
bende korkuyordum hoş hala korkuyorum merak ediyorum ama eskisi gibi değil.. meryem süresi ve yasin oku canım öyle çok rahatlatıyor ki anlatamam içim huzur doluyor..
canmm dua ette normal olsun...hiç sezeryen isteme tam bi kabus çünkü...:18: ben inan gece aklıma geldikçe uykularım kaçıyo :18: sezeryenden
aynen canım ben normal doğururum ne varki falan diyip duruyodum bu perşembe dr kontrolüm var diyorum ki çatı muayenesinde dese ki normal yapamazsın nasıl rahatlıcam hatta adet ağrısı yaşayanların çatısı dar oluyomuş diye duydum benimde hep ağrılı olurdu bu duyduğumdan bile medet umar oldum ama hakkımızda hayırlısı olsun
Nie böyle düşünüyorsunuz kızlar normal doğumda saatler sürecek sancılarınız sezaryan da günler haftalar ve aylar sürecek iyleşme sürecini düşünün 1 gün mü aylar mı..? Rabbim inş. hakkımızda hayırlısını nasip eder..Ama ben hep dua ediyorum inş. normal olur diye hem vucüt yenilenecek tamamen sizin ve bebeğinizin sağlığı için de normal doğum çok daha iyi bunları unutmayın..Özele gidiyorum bana sezaryan görünüyor dedi die başka doktora gideceğim siz de dua ediyorsunuz ki sezaryan olsun =)))
ayyy azizeciğim ne güzel 12 günün kalmış
güle güle giysin bebişin hepsini de
canım bence kendi dr daha ii bilir.
en kısa zamanda kendi dr konuşursun inşallah
canım bir avazda doğurursun inşallah
epidurali düşünmüyor musun?nebze rahatlatır
içini bir
iyi geceler kızlar:79:
kızlar bende kaçtım. Yine uykusuz bir gece daha başlıyor. Tuvalet yatak arası gidip gelmeler. Sağdan sola dönerken inlemeler. Biraz hepimiz için dua okuyayım yatmadan. Belki huzur dolar içime bir nebze. İyi geceler.
canmm valla aynısı benim bu anlattıklarının...uykusuz bi gece daha beni bekliyo
iyi geceler azizecim:80::80:bende çıkıyom kızlar...belim ağrıyo yaa :26: biraz uzanayım herkeze iyi geceler
aynen..neden uyuyamıyoruz yaaa...yani allah tarafından anne uykusuz geceler hazırlanıyormuş aslında...öyle okumuştum..ama son uyuyabileceğimiz haftalar bunlar
geçmiş olsun damlacım mert bebişe de maşallahkızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:
geçmiş olsun canımKızlar bugün kontrolüm vardı çok canım sıkıldı, plesenta previa vardı ama tam değil marjinal, kontroller için özele gittim ama doğumu devlet hastanesinde yapacağım için kontrollere iki haftadır devlet hastanesine gidiyorum. Plesenta aşağı doğru inmeye başlamış ama bana kesin birşey söylemiyorlar sezeryan ya da normal doğum diye, bu halde normal doğum nasıl yaparım onuda bilmiyorum. Eğer sancım kanamam fln olmazsa günüm gelene kadar bekleyip suni sancı verceklermiş baktılar olmuyor o zaman sezeryana alcaklarmış, yani boşu boşuna suni sancı çekmiş olcam, direk sezeryana alsanız diyorum olmaz prosedür böyle diyolar, haftaya alttan muayene edecek, kanama olabilir o zaman ne yapacak bilmiyorum. Bebeğin gelişimi 20 gün önceye kadar iki hafta önde gidiyordu, şimdi iki hafta öncekiyle aynı hiç gelişmemiş neden olduğunu anlayamadım, doktora göre önemli bir durum değil ama yinede kafama takıldı. Benim durumumda olan varmı aranızda. Ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarda buluşmak umuduyla.
aldıklarınız çok güzel kızlar iyi günlerde kullanılsın inş.çok heveslendim ve hemen bende gidip taze taze fotoğrafını çekip koydum. ama kıskandım napabilirim
ben de bunları eminönünden almıştım.
Eki Görüntüle 141529
Eki Görüntüle 141530
iyi geceelerrr viyolecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?