- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
Doktorumda bana daha 32.haftada gögüs kremi verdi.Dogumdan sonra sürmenin hiç faydası olmaz.8 aylıkken sürmeye başlarsan faydasını görürsün demişti.Ben her gece sürüyorum.Çogu kişi gögüs yaralarının emzirirken dogum acısın 10 katı fazla acı çektirdigini söylüyor.İnş. krem işe yarar.
bende telefonu var ama şimdi hastanedelerse rahatsız etmek istemem
açılma olduğuna alttan muayene ile bakıyor ama ultrasondada görebiliyor ilk önce alttan baktı sonrada ultrasonda rahim ağzını gösterdi 1cm açılma var uyanık olcaksın dedi nolucak dedim nasıl açılacak yada doğum nezaman belli olacak
şimdi bişey söyleyemem belki bir gecede 3-4 cm açılacak belki bir haftada dedi böyle beklemek çok kötü cuma günü konrtol var yine acaba açılmışmı ne olacak ne diycek diye çok merak ediyorum
İnşallah bu sefer bebegini rahatlıkla bol bol emzirirsin canım.Umarım sürdügümüz kremler bir işe yarar!
sağol canım inşallah tek dileğim bu zaten çünkü emziremediğim için kızımın bünyesi çok hassas hemen hasta oluyo
Canım senin işin gerçekten zor Allah yardımcın oLsun yaLnız kaLma bari evde biriLeri hep oLsun yanında..
KızLar ben kaçayım bu arada duşumu aLıp hazırlanmam uzun sürer 3 te randevumuz ancak yetişirim öpüyorum herkesi size iyi muhabbetler görüşürüzz
İnşallah bu sefer bebegini rahatlıkla bol bol emzirirsin canım.Umarım sürdügümüz kremler bir işe yarar!
kızlar siz göğüs kremi mi sürüyosunuz şimdiden? neden kurudu mu ki göğüs uçlarınız?
benim önceden beri alışkanlığımdır,her duştan sonra vücut losyonu kullanırım,hamileyken buna daha çok önem verdim ve her duştan sonra illaki nemlendirici bir krem sürdüm,özellikle de göğüslerime ve karın bölgeme. çok şükür karnımda çatlak olmadı,göğüslerimde de bir problem yokmaşallah diyim de.ama eğer bu göğüs kremi önce sürülmesi gereken bir şeyse ben de başlıyım diycektim.
Deneyimli anneler böyle yazınca daha çok korkuyorum. İlk çocuk olunca doğum tarihim de kesin diil, e erken kullanmak göğüs kremini doğumu tetikler diye de duydum. Şimdi en iyisi yine de kullanmaya başlamak mı??
kızlar siz göğüs kremi mi sürüyosunuz şimdiden? neden kurudu mu ki göğüs uçlarınız?
benim önceden beri alışkanlığımdır,her duştan sonra vücut losyonu kullanırım,hamileyken buna daha çok önem verdim ve her duştan sonra illaki nemlendirici bir krem sürdüm,özellikle de göğüslerime ve karın bölgeme. çok şükür karnımda çatlak olmadı,göğüslerimde de bir problem yokmaşallah diyim de.ama eğer bu göğüs kremi önce sürülmesi gereken bir şeyse ben de başlıyım diycektim.
Gögüslerim kurumadı canım doktor verdi kremi.Emziriken çogu annenin gögüsleri çatladıgı ve emzirirken acı verdigi için önceden sürmenin faydası olacagını söyledi.Bende doktoruma güvenerekten uyguluyorum.Dogumdan sonra görücez bakalım işe yarayıp yaramadıgını.
ben de henüz göğüs kremi kullanmaya başlamadım ama her sabah duştan sonra ben de mutlaka nemlendirici kullanırım sanırım bunun etkisi var benim de göğüs uçlarım kurumaya başlamadı çatlak da oluşmadıama yine de tedbirli olmakta fayda vardır sonuçta kanıyormuş çok acıyormuş bundan iyidir.
canım bilemiyorum ki doğumu tetiklermi tabi siz bize bakmayın her bünye farklı oluyor doktorunuza sorun isterseniz birde emzirme yöntemi çok önemli göğüsü bebeğin ağzından çekerken çok dikkatli olmak gerekiyormuş bunu deneyeceğim bu sefer göğüsün bir kenarına parmağımızla bastırarak hava aldırarak çekmeliymişiz bebeğin ağzından bireden çekmek de yara olmasına sebep oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?