2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorumda bana daha 32.haftada gögüs kremi verdi.Dogumdan sonra sürmenin hiç faydası olmaz.8 aylıkken sürmeye başlarsan faydasını görürsün demişti.Ben her gece sürüyorum.Çogu kişi gögüs yaralarının emzirirken dogum acısın 10 katı fazla acı çektirdigini söylüyor.İnş. krem işe yarar.

ben ilk gebeliğimde hiç kullanmadım canım doğumdan sonra kullansamda fayda etmedi 25 gün anca emzirebildim bebeğimi meme uçları çatladı yara oldu ağlayarak emziriyordum ama bi yerden sonra dayanamadım komalara girdim hergün ve maalesef üzüntüden sütüm de gitti o ara şimdi bunları tekrar yaşamak istemiyorum kremi sürüyorum şimdi

Evet gördüm facede hastanedeler yarın ara yazmışta beLki espri falan yapıyordur ya kimsede teli yokmu Tuğçenin çok merak ettim inşallah herşey yolundadır. Açılma olduğunu alttan bakarak mı anlıyorlar sadece yoksa ultrasondada görünüyormu benim doktorum rahim ağzım inceldiğinde dur bakayım açılma varmı deyip ultrasondan bakmıştı ama yazan herkes alttan bakıldı diyor anlamadım ?
[/QUOTE]

bende telefonu var ama şimdi hastanedelerse rahatsız etmek istemem
açılma olduğuna alttan muayene ile bakıyor ama ultrasondada görebiliyor ilk önce alttan baktı sonrada ultrasonda rahim ağzını gösterdi 1cm açılma var uyanık olcaksın dedi nolucak dedim nasıl açılacak yada doğum nezaman belli olacak
şimdi bişey söyleyemem belki bir gecede 3-4 cm açılacak belki bir haftada dedi böyle beklemek çok kötü cuma günü konrtol var yine acaba açılmışmı ne olacak ne diycek diye çok merak ediyorum

İnşallah bu sefer bebegini rahatlıkla bol bol emzirirsin canım.Umarım sürdügümüz kremler bir işe yarar!

Canım senin işin gerçekten zor Allah yardımcın oLsun yaLnız kaLma bari evde biriLeri hep oLsun yanında..

KızLar ben kaçayım bu arada duşumu aLıp hazırlanmam uzun sürer 3 te randevumuz ancak yetişirim öpüyorum herkesi size iyi muhabbetler görüşürüzz

sağol canım inşallah tek dileğim bu zaten çünkü emziremediğim için kızımın bünyesi çok hassas hemen hasta oluyo

Deneyimli anneler böyle yazınca daha çok korkuyorum. İlk çocuk olunca doğum tarihim de kesin diil, e erken kullanmak göğüs kremini doğumu tetikler diye de duydum. Şimdi en iyisi yine de kullanmaya başlamak mı??

Dogrudur canım en az 6 ay emzirebilsek:85:Sütümüz bol ve yaglı besleyici olur inşallah:26:

Güzel haberlerle gel canım

İnşallah bu sefer bebegini rahatlıkla bol bol emzirirsin canım.Umarım sürdügümüz kremler bir işe yarar!

kızlar siz göğüs kremi mi sürüyosunuz şimdiden? neden kurudu mu ki göğüs uçlarınız?
benim önceden beri alışkanlığımdır,her duştan sonra vücut losyonu kullanırım,hamileyken buna daha çok önem verdim ve her duştan sonra illaki nemlendirici bir krem sürdüm,özellikle de göğüslerime ve karın bölgeme. çok şükür karnımda çatlak olmadı,göğüslerimde de bir problem yokmaşallah diyim de.ama eğer bu göğüs kremi önce sürülmesi gereken bir şeyse ben de başlıyım diycektim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben hala çalışıyorum, 4 Marta kadar da çalışacağım böyle doğum haberleri de gelince strese girmeye başladım umarım bebek de strese girmez.
Geçen kontrolümde doktor bebek strese girerse bebeği zamanından önce almak zorunda kalırız dedi çok önemsememiştim dün kuzenim aradı o da doktor, aynı şeyi söyledi bugün kafama takıldı bebek neden strese giriyor ki nasıl anlaşılıyor?.. uff uff..Umarım strese falan girmez bebeklerimiz..

Asaely,

Çok geçmiş olsun..

tivoli,

Umarım iyi haberlerle gelir sağlıkla bebeğine kavuşur..

firstNimbus;

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyat çok iyi geçer bir an önce bebiş gelmeden babası iyileşir de bebeği rahat rahat kollarında tutar..

Gögüslerim kurumadı canım doktor verdi kremi.Emziriken çogu annenin gögüsleri çatladıgı ve emzirirken acı verdigi için önceden sürmenin faydası olacagını söyledi.Bende doktoruma güvenerekten uyguluyorum.Dogumdan sonra görücez bakalım işe yarayıp yaramadıgını.

ben de henüz göğüs kremi kullanmaya başlamadım ama her sabah duştan sonra ben de mutlaka nemlendirici kullanırım sanırım bunun etkisi var benim de göğüs uçlarım kurumaya başlamadı çatlak da oluşmadı ama yine de tedbirli olmakta fayda vardır sonuçta kanıyormuş çok acıyormuş bundan iyidir.

Deneyimli anneler böyle yazınca daha çok korkuyorum. İlk çocuk olunca doğum tarihim de kesin diil, e erken kullanmak göğüs kremini doğumu tetikler diye de duydum. Şimdi en iyisi yine de kullanmaya başlamak mı??

canım bilemiyorum ki doğumu tetiklermi tabi siz bize bakmayın her bünye farklı oluyor doktorunuza sorun isterseniz birde emzirme yöntemi çok önemli göğüsü bebeğin ağzından çekerken çok dikkatli olmak gerekiyormuş bunu deneyeceğim bu sefer göğüsün bir kenarına parmağımızla bastırarak hava aldırarak çekmeliymişiz bebeğin ağzından bireden çekmek de yara olmasına sebep oluyormuş

canım benim kurumadı ilk bebeğimde canım çok yandığı için önlem olarak sürüyorum şimdiden

:44:hımmm anladım,umarım yarar
bu arada 2 ay önce doğum yapan arkadaşım bana bol sütümün olması için her gün ılık süt içmemi önerdi. sizler de süt içebiliyor musunuz? ben son 2 aydır her sabah kahvaltımı süt ile yapıyorum.umarım faydası vardır. bir de benim yaşadığım ilde 7. aydan itibaren belediye annelere ayda 12 lt yarım yağlı süt veriyor.hem de 6 ay boyunca.çok güzel di mi?;

canım benim kurumadı ilk bebeğimde canım çok yandığı için önlem olarak sürüyorum şimdiden

canım zaten bebek emmeye başladıktan sonra oluşuyor çatlaklar yaralar

selam kızlar haftasonu başıma neler geldi onu anlatayım istedim.cumartesi saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gitmek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi özel dokturumlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işe geldim ama aklımdan hiç çıkmıyor psikolojimi bozdu valla bu olay bu arada bana bebeğimi besleyebilecek yiyecekleri söyleyebilirmisiniz acilen büyütmem lazımda

Saol canım, ben en iyisi sorayım bunu doktoruma. Umarım çatlamaz, kanama olmaz, ama nerdeyse hiç duymadım emzirirken zorlanmayan anne...Sadece 1 ay dayan, istediğin kadar ağlan sızlan, yapacak bişey yok, ama sonrası kolay, bırakmak istemiceksin dediler. İnşallah beceririz bu işi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…