2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım.. kırmızı et ve ceviz çok faydalı diyorlar...

Canım öncelikle ultrason makinasından makinaya fark oluyor, yani ölçümde hata olmuş olabilir, oyüzden herzaman gittiğin doktora gitmeden kendini üzme.
Bebeğin kilo alması için bol bol et, süt, kivi, muz yemek gerekiyormuş, ben öyle duymuştum. Bir de ben de çalışıyorum hala, ama evde. Doktorum bunu duyunca fırsatın olduğunda öğlenleri 1-1 buçuk saat sol yanına yat dinlen demişti. Bebiş rahat ediyormuş:))))

Asaely sana da geçmiş olsun tatlım.

Geçmiş olsun canım.Moongoddes( Tuğba) da hastanede.Onunda kasılmaları var,bebeklerin en son ciğerleri gelişirmiş.Onunda bebeğinin ciğer gelişimi için ilaç desteğine başlamışlar.
Moralini bozma canım,dru ve anneni dinleyip hastanede yatmakla çok iyi yapmışsın canım.

Çok geçmiş olsun canım.. kırmızı et ve ceviz çok faydalı diyorlar...

saolun kızlar inanın insan üzülüyor ve psikolojisini bozuyor ama eldende bişey gelmiyor.iş çıkışı giderken bol bol muz kivi ceviz alayım bari

Bebeğin strese girme nedenlerinden birkaç örneği bize doğuma hazırlık kursunda anlatmışlardı ama bunun sonucunda bebeğin alınmasına kadar gittiği ile ilgili bilgi vermediler.
Uzun süre sırt üstü yatmak,bebeği besleyen damarı etkilediği için bebeğin strese girmesine neden oluyormuş.
Bir de sıcak su ile banyo yapmak yine bebeklerde annenin kalp atımı hızlandığı için bebeği de etkileyip strese sokuyormuş.
Bize uzman dr tarafından anlatılanlar bunlardı.

Tuğba hala hastanede mi?? Hadi bakalım, umarım güzel haberler gelir ondan da....

amin canim.

guzel haberlerle gel insallah canim.

gecmis olsun canim. sıkma canini, ultrason aletleride yaniltabiliyor. benim bildigim muz, yumurta,kırmızı et, ceviz.

Tuğba hala hastanede mi?? Hadi bakalım, umarım güzel haberler gelir ondan da....

Hastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.

Çocuklugumdan beri süt içemiyorum.Bu yüzden kendimi suçlu hissediyorum.sabahları 1 yumurta ve günde 2 kase yogurdumu yedim.Hamile kaldıgımda etten tiskindim 7.ayda başladım azar azar et yemeye:26:

Hastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.

İnşallah durdurabilirler. Daha erken sanki, yoksa Mart bebekleri Şubatı daha çok mu sevdiler...Geçmiş olsun dileklerimizi ilet gidersen...

36. haftasındaymış ben de acaba bi problemi varmıydı diye sordum ama arkadaşlardan cevap veren olmadı

canım bi ara suyu fazla çıkmıştı sanırım.

canım geçmiş olsun
güzel haberlerle gelirsin inşallah
canım maxicosi quinny senzz, yada maclaren almayı düşünüyorum

tatlım inşallah girmez strese
sanırım bebişin

geçmiş olsun canımmmm
ayy nazar mı değdi yoksa
bu aralar nerdeyse hepimizin bir hastane yatışı oldu

aman olmasın gelir seninde kuzun zamanında inş merak etme sarılıgı ii emziriyorum inş.coğalmayacak gibi toparladı teyzesitavşanlı tulumu onu burda mağaza var oradan aldım sanada alayım begendiysen tatlım

İnşallah durdurabilirler. Daha erken sanki, yoksa Mart bebekleri Şubatı daha çok mu sevdiler...Geçmiş olsun dileklerimizi ilet gidersen...

İletirim canım.Bazılarımız için tabi daha çok erken.Benim drum 36 haftalık olduğumda bu haftadan itibaren artık her an her şey olabilir,kanama,açılma,su gelebilir demişti.36 haftadan sonra anladığım kadarıyla dr.lar olağan bakıyorlar.Bebeğin kilosu da haftası ile uyumluysa doğumu engellemiyorlar.
Sabırsız bebekler annelerine süpriz yapıyorlar işte.

saol tatlım yerim o tatlıyı ben teyzesi yaa cok güzel maş.

geçmiş olsun canım benim

tatlım bu tatbikatı bayaaaa yaşattı muhammed bize biliyorsun şakacı bunlar ama gelincede bayaa ciddi bi agrı oluyo zamanında gelsin inş. canım

aa döndümü süper yaa gözün aydın aslında bu zamanda aşagıya karnın iniyo kaburgayı ve diaframı zorlamıyo ve mide rahatlıyo artık baskı altta oluyo biz iyiyiz çok şükür agrılar var allahın agrımı azalt die aglayacagım cinstten degil en azından cok şükür aman bu sezeryen allah başka deert vermesin ne hastalıklar cekenler var allah yardımcıları olsun insan yaşamadan saglıgının kıymetini anlamıyor nedense

Doğru söylüyosun aslında. 36dan sonrası erken doğum sayılmıyormuş. Aman biz ne dersek diyelim onlar yine bildiklerini yapacaklar, inşallah en güzel, en sağlıklı ve hayırlı zamanda gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…