2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar inanın insan üzülüyor ve psikolojisini bozuyor ama eldende bişey gelmiyor.iş çıkışı giderken bol bol muz kivi ceviz alayım bari

canım öğünlrin birinde kırmızı et bol salata muhakkak tüket ekmek makarna pilav hiç yeme onun yerine etini 2 porsiyon yap haftada en az 2 porsiyon somon balığı ye ızgara,yoğurdunu sütünü peynirini hiç eksik etme aralarda meyveni unutma vee en önemlisi moralini yüksek tut

canımsın gececek bende öyle diyordum inan acılarımdan cok kalp atışları yüksekti cok korkuyordum bebegime bir şey olacak diye allaha şükürler olsun bagışladı onu bana inş.darısı başına emzirecen gelecen dedikoduya buraya kız bebişleri cekiştirecez

kızlar acil bişey sorcam ya ben bugün kuşuma temizlik yapıym dedim aynayla bi baktım acayip krem gibi bişey geliyo sildikçe geliyo ne ki şimdi bu normalde hiç akıntım yoktu:26:

kızlar acil bişey sorcam ya ben bugün kuşuma temizlik yapıym dedim aynayla bi baktım acayip krem gibi bişey geliyo sildikçe geliyo ne ki şimdi bu normalde hiç akıntım yoktu:26:

o kremsi şey bende 5. aydan beri bol miktarda var kokulu kaşıntılı değilse önemli değil demişti doktorum. Kanlı falan olursa iş değişir tabi. Son aylarda o fizyolojik akıntı herkeste olur diye biliyorum.

Son düzenleme:
Hastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.

hayirli habeler alalim insallah.

aman olmasın gelir seninde kuzun zamanında inş merak etme sarılıgı ii emziriyorum inş.coğalmayacak gibi toparladı teyzesitavşanlı tulumu onu burda mağaza var oradan aldım sanada alayım begendiysen tatlım

canim, bu civilim den alinan tavsanli tulum mu? hani burada bayagi konusulmustu? yok tatlim, dusunmen yeter

canim doktoruna sor mutlaka.

teşekkür ederim canım, bunların hiç birini yapmıyorum aslında umarım strese girmezler..

biz geldikkk =)))

Geçmişi okumadım doktora gittik geldik..Tosun gibiyiz

Hamd olsun sağlığımız yerinde..Suyu iyiymiş..NST bağlandık gayet güzel çıktı sorun sıkıntı yok ama sezaryan olduğu kesinleşti..Doktor eğer bebek erken gelmek isteyip de süpriz yapmaz ise 38. haftaya kadar bekleyelim o zamana konuşuruz tarih için dedi..Biraz üzüldüm ama ne yapayım sezaryan artık oğlum sağlıklı ya tosunum benim anne oğul tosun gibiyiz

İnşallah canım ya.. BetaHcg değeri, 2li test, ayrıntılı, şeker testi derken buralara geldik...Sanki 3 senedir hamileyim, göbeksiz halimi fotograflarda görüp şaşırmaya başladım:))) Doğurduğumuz günleri de görücez inşallah!!!!!!

yok tatlım burada mağzadan aldımm netten degil

anladim canim. bende civilimdaki tavsanli tulumdan bahsediyorsan alayim hemen diyecektim. neyse, saglik olsun o zaman :)

masallah canim ikinize de. hakkinizda hayirlisi olsun dogum konusudna.

masallah canim ikinize de. hakkinizda hayirlisi olsun dogum konusudna.

Amiiin inş. canım inş. . . Çok kafaya takıyordum ama ne yapalım kısmet.. valla ben çok hızlı kilo alıyorum..Bebeğimin kilosu normalmiş fakat kemik yapısı çok iriymiş..Sanırım bu da genetik baba tarafı da anne tarafı da yapılı kuzuşumun..Oğlum ne yapsın demi =)))

Maşallah canım oğluşuna

maşallah canım ikinizin de durumunuzun iyi olması zaten önemli olan. peki neden sezaryan olacak dönmemişmiydi

maşallah canım ikinizin de durumunuzun iyi olması zaten önemli olan. peki neden sezaryan olacak dönmemişmiydi

Sağol canım..Döndü ama kafası büyükmüş normal olmaz dedi kemik yapısı da iriymiş..3 kilo olmuş tosunum kiloya normal dedi 35. haftamıza girdik..Ama iri olduğu için sezaryan diyor..

mrb kızlar nasılsınz gıremedım bır suredır inşş herkez iyidr hersey yolundadır
bız bugun dr amcamıza gıttık kızım 2 haafta ılerdeymış 37+4 gunluk dedı dr
kılosu 3140 olmus
karnımın sertlesmesını soyledım sıkayetlerımı anlattım erken dgm bsy dedı ama unuttum( yarın nst gırcem bakalım.5 maarta kadar orada tutalım dedı hafaya gıtcem bırdaha ozmanda dgum seklıne karar verırız dedı
korkktum vaalla ole erken dogum dıyılınce gercekten

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…